Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Haksız yere dahi eleştiri alıyorsun bu gerçekten zor bir durum.
Sevdiğine bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdin mi bilmiyorum ama bence getirmelisin canım...Seviyorsun ciddi düşünüyorsun ama ilerde çok daha zorlaşabilir bu eleştirileri kaldırmak.Umarım herşey dilediğin gibi olur.Kimse dört dörtlük değildir.Ama bir bayan isterse yapamıyacağı şey yoktur:)Destekçiniz:1hug:

Sevdiğim askerdeyken bende öyle diyordum.
Gelsin yeterki hiç bir şeyi sorun yapmıcam.
Ama insan bazen hayattan o kadar çok bunalıyor ki.
En ufak şeyleri dahi sorun haline getirebiliyor.
Bunu en yakınına sevdiklerine yansıtıyor.
Belkide karşı taraftan çok şey bekliyoruz.
Onların kendilerine göre sorunları var.
Ama biz kızlar ilgi bekliyoruz ve mutlu edilmemiz gerçekten çok kolay.
Tek bir söz bile bunun için yeterli olabiliyor.
Allah yardımcın olsun canım.Şükür ki aynı şehirdeyiz.
Ama işler evlerimizin uzak olması çalışma saatlerimizin ters oluşu izin günlerimizin uymaması bizim için sorun yaratabiliyor.Sevdiğim saolsun hakkını asla yiyemem onca trafiği çekip iş çıkışıma geliyor ama birlikte oturup zaman dahi gerçiremiyorz.Geri dönüş yolunu birlikte geçiriyoruz o kadar.Bunuda her zaman istiyemiyorum.Biliyorum işi benden daha zor...En önemlisi sık sık görüşemesekte kalplerimizin bir olması.allah hepimizin mutluluğu daim etsin inşallah.

kızlar benim durumum çok kötü bir sorun var ama sevgilim askerde olduğu için ona dır dır yapamıorm uzun uzun konuşup beni rahatlatamıo.sadece için rahat olsun dıo.kime kızayım kızayımmı kapatymmı konuyu şaşırdm.sorun şu.sevgilimn eski bir kız kankası vardı bubnla benden önce 1 buçuk sene kankalık durumdnda ilşkleri varmış ama o ona sarılmş o ona sarlmş sarmaş dolaş resimleri var.arkadaşça dıo sorduğmda neyse o eskide kalmş ama facebookta falan ve daha başka yerlerde onlarn fotolarını göruyorm açma artık kurcalama dıo içim rahat durmuo açıp bakıorm bi yorum varmı yazmışlarmı sevgilim hakkında bişi demişlermi diye.baktıkça daha çok sinir oluyorum.bizimki çok uzun hikaye ama kısaca anlattm.biraz ayrıntı vereym neden bukadar sinir olduğmla ilgili.dedmya bu eskide kaldı fotolar eski olablr ama benm sevgilim kıskanç bi erkekti beni erek arkadaşlarımla görşturmuordu çok yakın olduklarmda vardı ama onun için vazgeçtm 1 ay 2 ay geçti dedim bende bu kızı istemıyorm resimler görnce böyle kanklalğı kaldıramaycığmı düşndm söledm telinden sildm falan.kız buna mail atmış konşmuşlar sonra telini bulmş msjlaşmışlar sonra ben msnde yakaldm ama öyle kötü muhabbetler yoktu ama görüşme dedimde görüştü benden sakladı diye kızdm.işte benmki anlatıodu beni sevdiğini falan.sonra kavga ettik ağladı yalvardı çok pişmanım dedi seni kaybetmek istemıorm ayrılmayılm dedi görüşmek istemıorm artık dedi bende madem öle aç teli söle dedim söledi beni birdaha arama dedi.aradan geçmiş 2-3 ay falan bu yine aramış kızı işte demiş anla beni sevıorm herşey karşıklı oda beni sevıyor dinlıor bu ilşki evliğe gidick falan demiş özür dilerim seni kırdğm için demiş beni sevdiğini anlatmış hem ondan özür dilemiş.sonrada dedimya resimler var facede o resimlerin altına kızlar yorum yapmş işte aşk gazisi demişler sevgilim için biraz dalga geçmişler oda tekar yorum yazmış ama bu tel görüşmesiyle yorum arasnda bişi olmadı hiç görüşmedk dıo doğru söluo olablr.işte bu yorum ve telfn görüşmesini ben 1 yıl sonra facede gördm cinlerim tepeme çıktı ondan sonra hiç birşey olmadı dedi ben ztn onunla görşmemek üzere kaptm teli dıor hem benm artık olmayacığımı söylemek için yazdm dıor ama keşke sen görüşme dediğinde daha ilk baştan görüşmeseydm dıor sen benm hem sevgilim hem ailem kankam arkadşm dıor sen olmasan olmaz o olur ama dıo napsam kızlar affetsemmi eminim bundan sonra yapmıyck ama ihaneti unutmak zor birde resimleri gördkçe sinir oluorm.

bundan sonra görüşmeyecğinden nasıl eminsin diyecek olursanız kız bana kötü söz sölemiş mail atmış hakret etmiş oda ondan sonra köpürdü sana yanlş yapan bana yapmıştr bitmiştr bende adını duymak istemıorm artık dedi ilkşmz ciddi bırakmak zor 3 buçuk yıl oldu askerden sonra evlilk planları yapıorz ailerle tanıştk yardım edin bana ne yapsam unutsammı yoksa hala dır dır yapsammı bıraksammı ama zorlki ben ettim sen etme dıor hem benim kalbimde sevgili olarak aşk olarak senden başka kimse olmadı olamaz dıo

Son düzenleme:
cnm yazdıkalrını okudum bu kızların erkek arladaşı olamaz düşüncesi benim sevgilimdede var kendi kız arkadaşları yokmu var ama mesafesini koruduktan sınra hiçbişey olmaz cnm ona bi kez güvenmeyi dene iş senin kalbinde bitio ona güvenmeyi dene denedin yaptımı bi daha o zamanda arkana bile bkama

canım benım olayın ıcınde sen oldugun ıcın en ıyı sen karar verırsın ama
benım sana tek onerecegım şey
eger bıseyı affedıyorsan bı daha asla aklına gelmıcekse tekrar temcıt pılavı gıbı ısıtmıcaksan affet canım
bıde mesela sen sevgılı olmasaymıs onunla mı olurmus orayı tam anlayamadım ben

yokkk zaten ikisde arkadşz dıo kız yazmış biz seninle kardeş giydk yazmış ama ben omndan haz etmedm oda benden hem sevgilim istemıodu benm erkek arkadşm olmasını bende onun istemedm erkek arkadşmdan kuşkum yok öncesi içinde yok çünkü gidip ona kendi erkek arkadşını ayarlamış sevgilim hatta bana dıor çıksaydım onu isteseydm onunla çıkardm ona gidip arkadşımı ayarlamzdm beni sinir eden görüşmleri kızın sonunda bana hakaret edip benm kişiliğim hakkında laf sölmesi ki benim yüzümü görmüş insan değil beni tanımıo ben onun hakkında kötü söz sölemedğim halde bana kötü söz sölynce kızdm sevgilimde kızdı da şimdi ben bana hata yaptı die kafasını yesemmi yemeym ozaman affettm bi kere.onu kız gibi görmuyordum dıor ztn.kız çok sinirlerimi bozuo bana daha ilk zamanlrda dedi siz evlensenz bile sen istsdende istemesnde ben onunla görşçm.ama ona da dıor aşlklar gelip geçici neler kalıcymş merak ettm.benm kafamda aşlkar die bişi yok çünkü insan bi kere aşık olur.

Son düzenleme:
kız senın hakkında hakarette bulununca erkek arkadasından hayatından cıkarmıs dımı?
o zaman artık takılma canım yaa
sıneye cekse haklısın dıyecegım de
adam senı korumuss
bazen erkeklerın hemen basmıyor
cok zekıyız sanıyorlarda
bu ıyılıgımı dusunuyor benım bır numaralı kankam ayaklarından vazgecemıyorlar
ya benımde cok erkek kankam var
ve sevgılılerı ya bana bayılırlar cok severler, ve kızlarla bırebır bıle bulusurum
yada aramız ısınmamıssa ben o arkadasımı akmsaustunden sonra bıle aramam
mesafemı bılırım yanı
ama herkes benım gıbı ınce dusunmuor bazıları o kız ggıbı cıngene oluyor kedı uzanamadıgı cıgere mundar dermıs hesabı
canımcım sen bence takma

:Saruboceq:amin canım amin

evet sevgilim ona mail atıp allaha yakın bana uzak ol bundan sonra dedi beni savundu benmki biraz nasıl derler saf gibi:ecrin_bebek:kötülk olmadığı için içinde herkesi iyi sanıyor kötyle karşlnca kötü sözlerduyunca aklı başına gelıor

allah mutluluğunu daim etsin balım:hooray:

kızlar agzımın tadını bozmayalım
gecen gunler bır daha asla gelmeyecek
o yuzden ne yasarsak kar kardır
hepınıze ıyı bayramlar canlarım
bayramda sevdıgı yanında olanlar benım ıcınde sarılsınlar sevdıgıne
cunku bız bayramdada ayrıyız

evet hepnizin bayramı kutlu olsun.sevgili pırlanta;umarım sen de en kısa zamanda mesafe problemini aşarsın canım.çok olumlu pozitif bir insansın anladığım kadarıyla,mutluluk senin için bence çok yakın :içelim:

katılıyorum aynen sarılın sıkı sıkıopuyorumnanaktan

dile getirdim ama duramıyor.en son zaten çok büyük kavga ettik.yeter artık dedim.sürekli beni eleştiriyosun.saçma sapan şeylerle dedim.bunun biraz etkisi olacağını düşünüyorum.aramıyorum da şimdi.seviyorum ama dediğin gibi ileride katlanılamaz bir hale gelebilir.o yüzden restimi çektim.ya vazgeçer bundan ya da ben kendi yoluma gidicem.

7 aydır birlikteyiz, bizim sülaleede akraba evliliği var o ise boşnak onlarda kesinlikle yok. daha dün bunu ciddi ciddi konuştuk ona söyledim bizde böyle böyle var dedim her ne kadar ben onaylamasamda yapıyolar dedim. babam duymasın dedi kesin istemez dedi babamın sevmediği evladı olucam dedi al işte babamla bi kavga sebebi daha dedi,ama yeterki biz iyi olalım dedi birbirimizi seviyorz falan,ama korkuyorum ya bırakırmı beni bu yuzden, en ufak bişeyde acaba der mi kendi kendine zaten ailemde istemezdi v.s diye, demiycem dedi güven bana inan bana diyo, ama değişir mi acaba düşüncesi korkuyorum (

allah mutluluğunu daim etsin balım:hooray:

Amin canım cümlemizinkini...
Bayramda adapazarına gitme ihtimali varmış ailesiyle.
Görüşelim dedi bende kendimi hazırladım ya bir kötü oldum hee
Sonra bu hafta sonu iş için şehir dışına çıkıcak.
ıki gün ama olsun.Neyse kıymetini bilim burda sevdiğinden uzak olanlar var.
Allah hepimizin gönlüne göre versin kızçeler...
Ayy birde ablasını aradım bayram için canım 5-10 dk olsun görüşelim.
Adapazarına gitme ihtimalimiz var yarın görüşemeyiz dedi.
Kaldım öyle ilk gün evden çıkamam ki hayırda diyemedim.
Sevdiğimi aradım söledim.Sorun olmaz sen merak etme dedi iyi dedim yırttıkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:

Kararını vermişsin umarım işe yarar.
Mesela benim bir huyum var gerçekten inatlşatığımda tamam vazgeçmem ama.
Bazen öyle şeler oluyor ki tamam aramıcam diyorum konuşmicam diyorum.
Aramıyorum da ama o arayınca yelkenler fora..Sinir oluyorum bu huyuma.
Madem affediceksin neden kendine acı çektiriyorsun dimi ama.
Umarım sevdiğinde hatasının farkına varır canım..yerimseniben

Çevrende yapılan akraba evliliğinden dolayı mı babası istemezmiş.
Bana çok tuhaf geldi açıkcası.Herkesin kendi hayatı.Ki sen fikir olarak bunu onaylamıyorsun ki o nedenle sevdiğinde biliktesin.Ben sorun oloucağını sanmıyorum.Ki sevdiğin eğer sırf bu konudan dolayı senden vazgeçebiliyorsa zaten değmez derim.Umarım herşey dilediğin gibi olur...

Canım bence sevdiğin senin yanında ve seinle birlikte olmak istiyor.Ve bunu her seferindede dile getirmiş.Uzun ve ciddi giden bir ilişkiniz var bence bunun değerini bilmeli o kızı sorun etmemelisin...İlişkinin güzelliğinin tadını çıkar bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…