- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
ben ona kızgınım ya.beni sürekli eleştiriyor.beğenmiyosan git.ne yardan geçiyor ne serden.ama bu eleştiriler beni çok daraltıyor.birlikte olduğumuzda sürekli gözü üzerimde.ne yaptığımı takip ediyor, her şeyi takip ediyor.bir şey buluyor ve beni eleştiriyor.ve inanın aklıma bile gelmeyen bir şeyi bulup eleştiriyor.ben de tabi ki kendimi savunuyorum ama bu tarz eleştiriler sizi daraltmaya başlıyor.her şeyinizi 2 kere düşünüp yapıyosunuz.eleştirilmekten nefret eden bir insanım.her konuda elimden gelenin en iyisini yaparım.eleştiriyi pek sevmem.ama bu insan sürekli beni eleştiriyo.ne olacak sonu bilmiyorum.
not:tabi ki seviyorum.sevdiğimden katlanıyorum.
sevgılımde bende cok yogun bır iş donemıne gırdık
helekı bayramdan sonra ıyıce yogunuz ve farklı sehirlerdeyiz
yıne bana hasret var anlayacagınız
buyuk ıhtımal onu goremeyecegım zaman cok kızgın olacagım
gordugum zaman ıse mmutlu
keske hersey daha kolay olsa
sevgılısı aynı sehırde olanlar lutfen eftenn puften seylerı buyutmeyın
hayat kısa, sevdıgınızle aynı sehırdesınız kıymetını bılın, keyfını cıkarın
bugun 3 hafta olcak onu goremıyorum
Sevdiğim askerdeyken bende öyle diyordum.
Gelsin yeterki hiç bir şeyi sorun yapmıcam.
Ama insan bazen hayattan o kadar çok bunalıyor ki.
En ufak şeyleri dahi sorun haline getirebiliyor.
Bunu en yakınına sevdiklerine yansıtıyor.
Belkide karşı taraftan çok şey bekliyoruz.
Onların kendilerine göre sorunları var.
Ama biz kızlar ilgi bekliyoruz ve mutlu edilmemiz gerçekten çok kolay.
Tek bir söz bile bunun için yeterli olabiliyor.
Allah yardımcın olsun canım.Şükür ki aynı şehirdeyiz.
Ama işler evlerimizin uzak olması çalışma saatlerimizin ters oluşu izin günlerimizin uymaması bizim için sorun yaratabiliyor.Sevdiğim saolsun hakkını asla yiyemem onca trafiği çekip iş çıkışıma geliyor ama birlikte oturup zaman dahi gerçiremiyorz.Geri dönüş yolunu birlikte geçiriyoruz o kadar.Bunuda her zaman istiyemiyorum.Biliyorum işi benden daha zor...En önemlisi sık sık görüşemesekte kalplerimizin bir olması.allah hepimizin mutluluğu daim etsin inşallah.
Bende çok mutluyum kızlar ya:)
Gönlünü almıştım zaten.Dünn birlikteydik iftar yemeğinde.
Kuzenleride geldi.Sonra kuzenlerine bekleyin ben eve bırakıp gelim dedi:)
Bitanem ya sahil yolundan gittik daha uzun:)Geç kalıcaksın ben giderim dedim dinlemedi.
Sonra birlikte şarkı söledik sohbet ettik:)Cesaretin var mı aşka diyorum var diyor:)Son mektup şarkısı çalıyor.Sen böle geç mesaj dönmeye devam edersen bende sana mektup yazıcam diyorum.Ne yazocaksın diyo elveda diyorum.Gel bakim sen buraya diyoEve yaklaştık sevdiğim benim gel diyo biraz daha dolaşalım diyor.Çok özledim seni diyor:)Aşkım seni şimdi yanakından öpsem kaza yapma olasılığımız kaç diyorum Sıfır diyor:)Hemen bir buse:)Ama ben seni öpersem kaçınılmaz diyor O zaman aşkım almiyim diyorum Canım o benim canımm:)Bayramda plan yapmıştım.Canım sen ne yapıcaksın dedim.Benim planım yok ama senle bir şeyler yaparız demiştim araba bende gezeriz diyordum ama sen çoktan planını yapmışsın diyor Olur mu hayatım dedim yaparız bir şeyler:)Sevgilim o benimm bitanem çok seviyorum çokkk:)Ve asla gereksiz konularla gerginlik yaratmıcam inş
kızlar agzımın tadını bozmayalım
gecen gunler bır daha asla gelmeyecek
o yuzden ne yasarsak kar kardır
hepınıze ıyı bayramlar canlarım
bayramda sevdıgı yanında olanlar benım ıcınde sarılsınlar sevdıgıne
cunku bız bayramdada ayrıyız
Haksız yere dahi eleştiri alıyorsun bu gerçekten zor bir durum.
Sevdiğine bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdin mi bilmiyorum ama bence getirmelisin canım...Seviyorsun ciddi düşünüyorsun ama ilerde çok daha zorlaşabilir bu eleştirileri kaldırmak.Umarım herşey dilediğin gibi olur.Kimse dört dörtlük değildir.Ama bir bayan isterse yapamıyacağı şey yoktur:)Destekçiniz:1hug:
allah mutluluğunu daim etsin balım:hooray:
dile getirdim ama duramıyor.en son zaten çok büyük kavga ettik.yeter artık dedim.sürekli beni eleştiriyosun.saçma sapan şeylerle dedim.bunun biraz etkisi olacağını düşünüyorum.aramıyorum da şimdi.seviyorum ama dediğin gibi ileride katlanılamaz bir hale gelebilir.o yüzden restimi çektim.ya vazgeçer bundan ya da ben kendi yoluma gidicem.
7 aydır birlikteyiz, bizim sülaleede akraba evliliği var o ise boşnak onlarda kesinlikle yok. daha dün bunu ciddi ciddi konuştuk ona söyledim bizde böyle böyle var dedim her ne kadar ben onaylamasamda yapıyolar dedim. babam duymasın dedi kesin istemez dedi babamın sevmediği evladı olucam dedi al işte babamla bi kavga sebebi daha dedi,ama yeterki biz iyi olalım dedi birbirimizi seviyorz falan,ama korkuyorum ya bırakırmı beni bu yuzden, en ufak bişeyde acaba der mi kendi kendine zaten ailemde istemezdi v.s diye, demiycem dedi güven bana inan bana diyo, ama değişir mi acaba düşüncesi korkuyorum(
evet sevgilim ona mail atıp allaha yakın bana uzak ol bundan sonra dedi beni savundu benmki biraz nasıl derler saf gibi:ecrin_bebek:kötülk olmadığı için içinde herkesi iyi sanıyor kötyle karşlnca kötü sözlerduyunca aklı başına gelıor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?