Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ya bende durmadan nisanlima kiziyorum sebepsiz yere..
halbuki bi sebebim var :) isssizziiimmmmmm... offfffffffffff
iiice bunalima girdim ya, benim garibanda cekiyo beni, bazen cok üzülüyorum ona kizdikdan sonra ama elimde degil - bi is bulsaydim kendime gelcemde... nezaman?!?!mafoldumben

bir kaç gündür zaten mesafeliydik.bana soğuktu aramıyordu sormuyordu,bugün aradığımda sorun ne dedim evet soğukluk var dedi sen de anlamışsın dedi :)) sebebini o da bilmiyormuş ne kadar komik değil mi? ben de allah yolunu açık etsin dedim ve kapattık.............

ilişkiler evet böyle bitmemeli..ben de ilişki yaşıyorum sanmıştım ama karşı taraf beni ciddiye almamış.acı ama gerçek kabul etmesi zor.kendimi çok yalnız hissediyorum ve bitkin.düşünsenize seni seiyorum diyen adam duygularından emin olamadığını söylüyor.sizi salak yerine koyuyor..

sebepsiz yere iliski bitermi ya? :1shok:
mutlaka bi sebebi vardir,.. bence sizn aranizdaki sevgi bagi cözülmüs..

bu arada kandiliniz mübarek olsn kizlar..

tabiki bi sebebi vardır sanırım ya söylemeye çekinio yada söyleyeceği bişey değil bu aşk sonuçta ya
kendine öle şeyler söyleme asıl suçlu olan bu ayıp yani varsa derdi sölesin sana

işte ben de şoktayım kızlar :)) duygularımdan emin değilim dedi.sesi hala kulaklarımda yankılanıyor nefret ediyorum sebep ne diyorum böyle olması için bi sebep lazım.sen ahmeti ayşeyi eskisi kadar semiyorsan bunun ahmetle ayşeyle alakalı bi durumunun olması lazım.. senle ilgili bi durum yok dedi.yani kısacası sev-me-miş..

Sevdiğime kızgındım aslına bakarsanız.
Hemen bende içimi dökim bu konu tam benlik:)
Şimdi şöle oluyor sevdiğimle 1,5 yıldır birlikteyiz.
Ben teklifinden 1 yıl sonra askerdeyken evet dedim.
Erkeklere güvenmiyordum,laylaylom bir ilişki istemiyordum,üniversite sınavı vs gibi nedenler.
İlkim sevdiceğim benim askerliğinde başlayan bir ilişki.
Bir süre eğitimdeymiş haber alamadımda aşık olduğumu anladım:)
Neyse tabi toyluk vardı bende.Fazla inatçıyım,duygularımı geri planda tutar çok belli etmem.
Mantıklı kararlar almaya çalışırım.Aşkta ne kadar mantık olursa.
Çok üstüne gittiğim konular oldu sevdiğim hep sabırla yaklaştı.
Bana bir gün sana karşı hatam oldu dedi.Elbet vardır dedim.Ne peki dedi?
Düşünüyorum düşünüyorum yok anacım:)Neyse fazla uzatmiyim.
Ben sinilerine hakim olmayan biriyim bir anda patlıyorum sonra pişman oluyorum.
Haksızda olduğum için özür diliyorum tabi.
Bu hep böyle oldu.Şimdi ise ben haklıyım.
Sanki böyle bir ilgisiz gibi geliyor bana.
Askerdeyken tüm gün konuşuyorduk,nöbetlerde aralıksız saatlerce,sonra askerden geldi kıbrısa işe gitti olmad ikinci bir hasret zor dedi geldi.Bir süre evde kaldı o zamanda tüm gün konuşuyorduk,sonra şimdiki işine girdi klima şirketi.Kışın işleri iyi değildi eskisi gibi olmasada yine haberleşiyorduk.Sonra yaz geldi işler açıldı.Ve ben yazdan nefret eder oldum.Sürekli bir yoğunluk.Tabi bunlar mantığımın söyledikleri.Kalbimse bu durumu kabul etmiyor.Eski günlerini arıyor.Sonra sinirleniyorum.Söylüyorum sorun varsa söyle diyorum.Sen anlayışsızsın sevildiğini bilmiyorsun.Monaton bir hayatım var,odama bile girip rahat uzanamıyorum diyo.İşler yoğun diyo vsvs(Ablasının düğünü var ev kalabalık vs).Senden kaynaklanmıyor seni seviyorum diyo.Yanındaykende hiç bir sorun yok.Ama bu hali beni düşündüyor.Haklıyım biliyorum ama sinirlerime hakim olamayıp ters çıktığım için ben haksız oluyorum sonra pişman oluyorum.En son artık dedim yeter.Sakin davranmaya karar verdim.Baktım bir ilgi bir alaka:)Teldede söledim artık umursamıyorum kavgada etmicem nasıl davrancam istiyorsan öyle davran dedim.Bu konuşmadan sonra artık daha dikkatli bunu fark edebiliyorum:) Kendime neden kızgınım onu açıkliyim.Dün gece mesaj attı bende cevp verdim.Biraz mesajlaştık.Sen şimdi uyursun dedim.Yoo dedi geç yatıyorum dedi.Bende biliyorum ama yatağındasın ya genelde uyuyorsun dedim.Hee orası ayrı dedi.Bende iyi geceler diliyim o zaman dedim.Sevdiceğimde iyi tamam sanada iyi geceler o zaman yazmış.(Konuşmak istiyordu anladım ama kısa kestim.Ve buğün kuzeninden öğrendim evde sorun yaşamışlar.Abisi ve kuzeni atışmış oda arada kalmış.Morali çok bozulmuş ve ona rağmen benimle ilgilendi.Ay nasıl pişman oldum anlatamam.Bir ortasını tutturamıyorum davranışlarımın

Az önce aradım sevdiceği konuştuk:)Tartışmayı bildiğimi belli etmeden güldürmeye çalıştım:)
Yarın buluşucaz kuzenleride yanımızda olucak.Çok istiyorlarmış ailecenek iftar yemeği yapmayı bende davetliler arasındayım:)Uzak durmaya çalıştıkça içlerine alıyorlar.Artık bir şekilde alışıcam.Neyse sonra şey dedim bak sakın öle anlamlı anlamlı bakma kaçırırım seni dedim.:kedi:Gülüyor bizimki baksenn yapamazsın diyo.Sen daha yemek yerken bile utanıyorsun hala diyor.(Ya utanmıyorum ama doğru tanışalı 2,5 başlıyalı 1,5 yıl oldu ben hala yiyemiyorum doğru düzgün:)Gönlünü aldım yani beyimin diye umuyorum:)

almışsın işte canım
baen ınsan sevdıgı ıle canını sıkan konuyu konusmadan guzel bır gun gecırmek ıstıyor
zaten anlatmak ısterse anlatır canım
bak mesela ben cok sevıorum erkek arkadasımı ama ısyerındekı , aılevı ve arkadas sorunlarımı anlatmam bu benım tercıhım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…