Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

bir ömür beraber olun emiopuyorumnanaktan

ne çok incitir insanı sevdiğinden bu türlü gelen sözler

NeKss çok teşekkür ederim, çevremde deil akrabalarım arasında yapılan evliliklerden dolayı yarın bigün biz evlenirsek bizim çocuğumuz olursa benım akrabalarım onlara da göz koyar yan gözle bakabilirler, buna musaitlermiş, çünkü çok yakın akraba evlenenler var bizde. o zaman sevgilim katil olabilirmiş.babası da duysa kesin istemezmiş

işte bu soguma korkusu ara sıra gelıyor gecıyor hanı erkek yaa burada okuduklarımdan bazen negatıf etkılenıorum sanırım

yok tatlım korkmaa her erkek bir olacak diye bir kural yok.zaten herşey başından biraz da olsa belli olur.tabi ufak tefek pürüzleri saymıyoruz onlar herkeste olan şeyler.ama aramasında konuşmalarında değişiklik yoksa problem olmaz canım :kaydirigubbakcemile2:

Ühüü Ühüüüü...
Hakkatten Ah Erkekler yaniii..
Daha doğrusu benim laleee ye bir ahh gönderiyorum. Çok özledim onu. Ama dönmüyor bana bir türlü.
4 ay 22 gün oldii. Neydesin sevdiceğim benim...

Ühüüüü ühüüüü ühüüüüü..

ayrısınız galiba cnm anlatmak istersen içine dökmek istersen dinlerim cnm

Saol canım. Evet ayrıyız. Bilindik ayrılık hikayesi işte.. Mayısta nişan yapacktık aileler de öğrenmişti artık. Bazı tartışşmalarımız olmuştu ama aşmaya çalışıyorduk. Yada ben çalışıyordum o düşünüyormuş demekki. Yemeğe çıktık güzeldi 2 gün sonra ayrıldı benen. Hatalarım oldu evet ama bu kadar olmamalıydı diye düşünüyorum. Aradım bi kaç kez dön dedim. Dönmedi olmaz burcu istemiyorum dedi. Aklımda seninle birlikte olmak düşüncesi yok benim dedi. Bi daha aramicam dedim. 1 ay sonra yani 20 gün önce msn den bana cam isteği gönderdi. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı dedi: Sonra bi daha gönderdi müsait değilim dedim. Olsun dedi. Sonra neyse can sıkıntımı başka türlü geçireyim dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti. Bu son iletişimimdi. Çok özlüyorum, bekliyorum. Ühhü Ühhü yani tam benim durumum canım anlayacağın. Saol bu arada tekrar...

ya tatlım ayrılık çok zordur sana çok ağır davranmış gibi geldi bana sonrada bu şekilde am açma isteği falan bilindik erkek taktileri olabilir ama kesin diyemem cnm seni istemiosa bekleme inanki çok acı çekersin herşeyi zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır

Bugun sevdigim (Kucukluk arkadasim) benimle isi sebebiyle bir roportaj yapti. Cok tuhafti. Uzun uzun gozlerinin icine baktim once. Sonra icim acidi..

senağlama Canım unutcaka kadar güçlü hissetmiyorum kendimi. Unutmak istemiyorum dahası...mafoldumben Mafoldum ben yani.. Evet ağır davrandı. Sevgimden öylesine emindi ki. Bilmiyorum belki bu msn olayından sonra belki ilgisizliğim ve aramamam onda bişeyler uyandırır. Ben bunu bekliyorum. Yok artık tınlamazsa da o zaman işte EN ZORU nu yapmaya çalışacağım ama nasıl.. İstemiyorum hiç. Ühüü Ühüü.senağlama

canım arkadaşım adam camda görme isteğine sorulunca canım sıkıldı diye cevap veriyor yani sizi özlediği için falan değil.siz onun can sıkıntısını geçirmek için mi varsınız.yani canı sıkılmasa sizi düşüneceği yok.yani pes bu lafı diyor siz hala o diye tutturuyorsunuz.istemediğini söylemiş üstüne can sıkıntısı diyor.ne denir allah size akıl versin.ona da merdane yolluyorum klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…