- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
bir ömür beraber olun emiopuyorumnanaktan
Amin canım cümlemizinkini...
Bayramda adapazarına gitme ihtimali varmış ailesiyle.
Görüşelim dedi bende kendimi hazırladım ya bir kötü oldum hee
Sonra bu hafta sonu iş için şehir dışına çıkıcak.
İki gün ama olsun.Neyse kıymetini bilim burda sevdiğinden uzak olanlar var.
Allah hepimizin gönlüne göre versin kızçeler...
Ayy birde ablasını aradım bayram için canım 5-10 dk olsun görüşelim.
Adapazarına gitme ihtimalimiz var yarın görüşemeyiz dedi.
Kaldım öyle ilk gün evden çıkamam ki hayırda diyemedim.
Sevdiğimi aradım söledim.Sorun olmaz sen merak etme dedi iyi dedim yırttıkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
dile getirdim ama duramıyor.en son zaten çok büyük kavga ettik.yeter artık dedim.sürekli beni eleştiriyosun.saçma sapan şeylerle dedim.bunun biraz etkisi olacağını düşünüyorum.aramıyorum da şimdi.seviyorum ama dediğin gibi ileride katlanılamaz bir hale gelebilir.o yüzden restimi çektim.ya vazgeçer bundan ya da ben kendi yoluma gidicem.
Nedn cnim
canım bılmıyorumkı bazen uzaktayken sogucakmıs gıbı gelıyor da:gitme:
o seni kaybetme korkusu yaşasın,herşey olacağına varır canım benim.bun ları dert edip sıkıntıya girme,kendini rahat hisset. :kedi:
işte bu soguma korkusu ara sıra gelıyor gecıyor hanı erkek yaa burada okuduklarımdan bazen negatıf etkılenıorum sanırım
ayrısınız galiba cnm anlatmak istersen içine dökmek istersen dinlerim cnm
ya tatlım ayrılık çok zordur sana çok ağır davranmış gibi geldi bana sonrada bu şekilde am açma isteği falan bilindik erkek taktileri olabilir ama kesin diyemem cnm seni istemiosa bekleme inanki çok acı çekersin herşeyi zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır
Saol canım. Evet ayrıyız. Bilindik ayrılık hikayesi işte.. Mayısta nişan yapacktık aileler de öğrenmişti artık. Bazı tartışşmalarımız olmuştu ama aşmaya çalışıyorduk. Yada ben çalışıyordum o düşünüyormuş demekki. Yemeğe çıktık güzeldi 2 gün sonra ayrıldı benen. Hatalarım oldu evet ama bu kadar olmamalıydı diye düşünüyorum. Aradım bi kaç kez dön dedim. Dönmedi olmaz burcu istemiyorum dedi. Aklımda seninle birlikte olmak düşüncesi yok benim dedi. Bi daha aramicam dedim. 1 ay sonra yani 20 gün önce msn den bana cam isteği gönderdi. Hayırdır dedim. Canım sıkıldı dedi: Sonra bi daha gönderdi müsait değilim dedim. Olsun dedi. Sonra neyse can sıkıntımı başka türlü geçireyim dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Çıktı gitti. Bu son iletişimimdi. Çok özlüyorum, bekliyorum. Ühhü Ühhü yani tam benim durumum canım anlayacağın. Saol bu arada tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?