Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

gecenin bu vaktinde sinirim artarak devam ediyo
yalnız buna beyefendinin olağanüstü katkıları oldu
az sonra sinirden çatlıycam
klava:klava:klava:klava:klava:klava:

kuzum ve deruş sız gercekten sıkıntı cekıyorsunuz ve sevıyorrsunuz
ınsallah sızede sevdıklerınızle yuva kurmanızı Allah nasıp eder

d£ru$;9225383 .!.:
haklısın cnm ben kaç kere ama kaç kere yanıldım ve sırtımdan vuruldum sayamadım ama sonunda allahıma şükürler olsun doğruyu buldum

maşallah canım:Saruboceq: umarım hep boyle dusunursun bende dogru ınsan demıstım bır kez oda benı fena vurdu

işte aramızda yaşanan sorunlardan dolayı bu mutluluğun bozulmasından çok korkuorum

okumustum canım senın babanla ılgılıydı sanırım
bak guzelım yaşım 25 senın yasındayken ben bıle zorlanıyordum az da olsa
ama su an ekonomık ozgurlugum elımde daha rahat hareket edebılıyorum
babanda kapılıp gıtmenden yasnlıs bı ınsana kapılmadan korkuyordur emınımkı
sevgılını tanısa boyle dusunmeyecektır
pozıtıf dusun ıyı dusunkı ıyı olsun
korkularınla kotuyu cagırma

flamenko yinede öfkenin geçmesine sevindim şöle düşün ne olursa olsun hiç bişey kendinden önemli değildir

kaç kere annem babama teklif etmiş gelsin görelim tanıyalım die babam böle bişeyi asla kabul etmez iki arada çok zor durumdayım bu zorluk ilyasta bitio tek çareside sözdende geçtim sadece isteme oılması lazım başka çözümü yok

sevgılın ne dıyor
senı ısteyebılecekmı

seneye okulu biticek askerlik var hemen askerden gelmeden iş bulmadan asla dio bide aralıkta abisinin nişanı var yani olumlu hiç bi umut yok yani önümüzdeki günlerde tartışmalı sıkıntılı bol gözyaşlı bi zaman beklio beni

deruscum bak pırlanta da söylemiş
olumlu düşün ki olumlu olsun
hiç umut olmaz olur mu
allah neler getirir önünüze bilemezsin
birbirinizi sevdiğiniz sürece bütün zorlukları aşarsınız bence

ksılar gerçekten bana çok morel verdinis gerçekten çok saolun umut olmalı tabiki ama umut oldumu basırsızlık doğuyo hemen olsun gözyaşım dinsin die oyüzden umut yok dedim tek çarem ilyasın bana tamam artık yıpratma kendini şu zamanda gelip isteyeceğiz seni ben askerden dönüp iş bulana kadar sözlü bekleeriz demesi

canıım bolbol dua et o zaman
de kı babam cıkarmıyor o zaman sen okulu bıtırp ısını alıncaya kadar gorusemıcez ıcın rahat edıcekmı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…