- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
teşekkür ederim canım... nasipse sevdiçeğimle nişanlanacağız kasım 29.da mayıs gibi de düğün düşünüyoruz... Allah bu mutluluğu herkese nasip eylesinnn :Saruboceq:
haklısın cnm ben kaç kere ama kaç kere yanıldım ve sırtımdan vuruldum sayamadım ama sonunda allahıma şükürler olsun doğruyu buldum
d£ru$;9225383 .!.:haklısın cnm ben kaç kere ama kaç kere yanıldım ve sırtımdan vuruldum sayamadım ama sonunda allahıma şükürler olsun doğruyu buldum
amin cnm amin sen çok öfkeliydin cnm şimdi nasılsın
işte aramızda yaşanan sorunlardan dolayı bu mutluluğun bozulmasından çok korkuorum
flamenko yinede öfkenin geçmesine sevindim şöle düşün ne olursa olsun hiç bişey kendinden önemli değildir
kaç kere annem babama teklif etmiş gelsin görelim tanıyalım die babam böle bişeyi asla kabul etmez iki arada çok zor durumdayım bu zorluk ilyasta bitio tek çareside sözdende geçtim sadece isteme oılması lazım başka çözümü yok
seneye okulu biticek askerlik var hemen askerden gelmeden iş bulmadan asla dio bide aralıkta abisinin nişanı var yani olumlu hiç bi umut yok yani önümüzdeki günlerde tartışmalı sıkıntılı bol gözyaşlı bi zaman beklio beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?