Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

öle cnm ama yazada düğün var hem düğün hem söz anesi erken die bizim iin fena sıkıştım yani kızlar uçurumun kenarındayım sanki kendimi atıp atmamakta kararsızım

Benden önce sormuş Tiamo.. Baya da uzun geçmişi varmış. Çocukluk aşkı desene. Allah yardımcın olsun canım.

Canım öyle deme. Aslında söz bize basit geliyo ama erkek tarafına kolay değil tabi. Babanın bu tavrı değişir bence sabırlı ol sözünden çıkma derim ben. Gizli gizli görüşmeler ayarlarsın artık. Birbiriniz seviyorsunuz ya gerisi kolay.
Yada erkek arkadaşın annesine durumu anlatsın. Küçük bi söz yapsınlar düğünden sonrada nişan yapılır. Amaç adı konsun babana karşı yani.

Birbirinizi sevdikten sonra bence buna deger canim benim.
Platonikler napsin :çok üzgünüm:

Değil mi yaa. Ah sevdiceğim benimle olsa öyle güçlü olurdum ki.. Ama şimid kanadı kırık bir kuş gibiyim.. Ühüü Ühüüüüsenağlama

aradaki aşk tabiki dayanmak için büyük polmalı
platonik aşk gerçekten çok zor ama hani bi düşün ailen bilio bi bşekilde ve sen sürekli baskı altındasın erkek arkadaşın sana kızıo siirlenio iki taraf üstüne gelio iki tarafta laf dinlemio evdenkaçıp görmeye gidiosun eve azcık geç gel gördüğüne pişman oluosun berbat bişey allahım kimseye yaşatmasın

Biliyorum canim, seni cok cooook iyi anliyorum. Aynisini bi kac sene once bende yasadim. Ama benimkisi yanlis bir iliskiydi ve bitti.
Umarim senin icin sonu guzel ve mutlu olur..
Sabret derim ben. Bu zamanda sevgiyi yakalamak kolay degil.

Zor canım tabi çok zor. ılişkini yıpratır. Ailenle arandaki ilşkiyi de yıpratır. Ama zaman geçer hepsi unutulur. Tatlı bir anı olarak hatırlarsın. Senin yaşındayken babam da bana öyleydi. Oooo.. Şimdi 23 yaşındayım babamın yanında herşeyi konuşabiliyorum herşeyimi biiyor. Ben bile şaşırıyorum. Dilerim orta yolu bularak çözersin bir an önce. Ama adı konursa söz filan dahada rahat edersin tabi. Erkek arkadaşın annesiyle bi konuşsa ya anlatsa zor durumda filan diye.

senin sorunun ne canim? o kadar cok sayfa varki usendim okumaya.

canım eski değilim ben de senden 2 dakka önce geldim.
Benim ki ayrılık Bitmiş bi ilişki ve ardından kalan platonik bir aşk...Senin ayrılık var mı direk platonik mi yoksa..senağlama

ballahi cnm ona ben bi konuşma yaptım ne kadar aladı bilmiorum babamla yedik birbirimizi yine bugün yarında bi şekilde kaçıp konumayı istiorum sz yapma eğilimini göstereceğini sanmam aama bu şekilde yaşamak çok zor gelio

ben de normalde duramam hep ararım.ama sevdiğim insandan vazgeçersem ki 2 kez vazgeçtim o zaman aramam, arasa da dönmem.ama o aşamaya da kolay kolay gelmem.bakalım uyarımızı yaptık.inşallah dikkate alır ve biraz değişir en azından değişmeye çalışır.görecez ::dilcikar:

canım eski değilim ben de senden 2 dakka önce geldim.
Benim ki ayrılık Bitmiş bi ilişki ve ardından kalan platonik bir aşk...Senin ayrılık var mı direk platonik mi yoksa..senağlama

Kisaca anlatiyim canim. Suanki sevdigim insan cocukluk arkadasim. bi kac sene once bana asikti. Tam 3 sene surdu. Bu sure icinde ayni sinifta okuyorduk. O zamanlar ona farkli bir gozle bakamiyordum, bakmamistim. Ailelerimiz cok yakin, surekli birbirimize gidip geliriz. Ayni vakifa uyeyiz, ve bazen beraber sunuculuk yaptigimiz da oluyor.
Herneyse, simdi ben ona asik oldum. gorusmesem diyorum, olmaz. Tuhaf olur. Zaten imkansiz gibi bisey bu. bugun yine ayni ortamdaydik. cok zor oluyor yaa.
Ama ne biliyim kendi kendime umitlenmek istemiyorum. sonra uzulen ben olacagim.

Tamam canım bahsetmiştin roportaj yaparken baktım içim bir tuhaf oldu diye.

Ee onun duyguları bitmiş mi. Hissediyor musun bişeyler. Zamanla belki bişeyler olur tekrar aynı ortamdaysanız.

ben genelde arayan taraf olurum duramam ararım.ama o insandan vazgeçersem ki 2 kez sevdim hayatımda.ikisinde de vazgeçmek zorunda kaldım.aramam ve o arasa da dönmem.ama o noktaya da kolay kolay gelmem.umarım uyarımı dikkate alır.bu huyu olmasa onu çok seviyorum.ama düzelmezse gerçekten yapacak bişeyim kalmıyor.yine vazgeçmek zorunda kalıcam.

ne çok incitir insanı sevdiğinden bu türlü gelen sözler

incitmeyi bırak bir de eleştirilmeyeyim diye 2 kere düşünüp mükemmel insan olmaya çalışıyosunuz ve bu baskı sizi daha çok eleştirilecek durumlara düşürüyor.bilmiyorum.son uyarımı yaptım.ve vazgeçmem gerekiyorsa da geçicem.yapacak bişey yok.psikolojim bozuluyor benim.

Tamam canım bahsetmiştin roportaj yaparken baktım içim bir tuhaf oldu diye.

Ee onun duyguları bitmiş mi. Hissediyor musun bişeyler. Zamanla belki bişeyler olur tekrar aynı ortamdaysanız.

Bilmiyorum valla. Ortak tanidigimiz insanlar olabilir gozuyle bakiyorlar.
Imkansiz bisey degil aslinda. Ama bi hata yapmak istemiyorum. Sonucta ayni yerde yasiyoruz.

işte canım ben fazla uzaklıga gelemeyn bır tıpım bı aydır goremıyorum ondan boyleyım, canım ıyı bayramlarzemuszemus bu arada sen nasılsın umarım bıraz daha ıyısındır

cnm uzaklık aşkı daha çok alevlermiş bunu sakın unutma
bu arada iyi geceler iyi bayramlar

ınsallah oyle olur canım, ozlem oluyorda hanı ınsan gozden ırak gonulden ırak olmak ıstemıyor, tesekkur ederım canım sanada ıyı bayramlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…