Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ben de şu an acaip sinirliyim ona karşı
ama sanırım onun haberi yok
ya da tahmin ediyo da olabilir bilmiyorum
kendileri bu bayram gününde dahi harıl garıl çalıştıkları için bana vakit ayıramadılar
çok kızgınım.klava:

kizlar az once sevdigim kisiyle konusuyordum msnde. Kiralik evler hakkinda konusuyorduk. burda oyle istedigin eve kiraci olarak giremiyorsun. Ev burosuna yaziliyorsun. Orda sirani bekliyorsun. Sira gelince sana ev cikiyor. Bende bugun yazildim. Hangi fiyat araligini secsem diye sevdigime sordum. Ne dese iyi Ona ev alirken bakariz Tabiki o yanlislikla soyledi, ama yinede baya uzun gulmeme sebep oldu. Allah soyletti herhalde.
Uzgunlugumu biraz olsun giderdi bugun.

arkadaşlar aranıza ben yeni katıldım.. bende sevqilime sinirliyim ya bi konu oluyo mesaj atıyorum konu kapandıktan 2 dakika sonra okonu tekrar acılıyo bi şekilde ama çoqu zaman benim sevqilim yazdıklarımı anlattıklarımı unutmuş oluyo yaa... çıldlrlyorum ozaman yaa ufff.....

Slm ben geldim hanımlar:)
Sevdiğim adapazarında dün gece mesajlaştık daha ses soluk yok
Bende tüm gün gezdim tozdumm:)
İstediğim gibide geçti.
Birde sevdiğimden ses çıksa süper olcek.
Ama sakinim sinirlenmiyorum sinirlenmicem inş.

ayy bunlar insanı sinir ederler walla.başka bişi etmezler.
benimki şimdi kuduruyordur eminim.şimdi bayram ya,yok size kim geldi,siz kime gittiniz.seni kesin beğenip birini bulmuşlardır diye kendi yazıp kendi oynuyordur.
bana şimdiden tasası düştü,kesin tartışma çıkaracak diye....

Bende geldim kızlar güzel bir topiğe benziyor... Sözlüyüm ve 2 ay sonra nişanım var burada güzel zamanlar geçiririz diye düşünüyorum... Şahsen benim konuşmaya paylaşmaya zaman zaman çok ihtiyacım oluyor :sinifsinif:

evet kızgınım bazen bıseyı anlattıgımda konunun ozunu duymak ıstıor beyfendı konunun etrafında dolanmak ıstemıormus
halbuku o dedıgımde konuyla ılgılı
az konusunca da kesın bısey oldu sana soguksun bana dıor
dengesız yaa tam
sen var ya sen bazen oyle gıcık oluyorumkı sana
su saatte uykum kactı senın yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…