Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Tam konuya uyacak bir şekildeym çok mutsuzum off off:sinifsinif: insanın sevdiği bile mutlu etmez mi yok işte etmio..Şükretmek lazım her şeye ama cnm öle bi sıkılıo hayattan öle bi beziorm ki..inş çabuk geçer bu durum da normalime dönerm..

ya canım tabi sende kendine göre haklısın ama inan bağırıp çağırınca da hiç iyi olmuyo yani. biz bu yüzden sürekli kavga ediyoruz valla bıktım artık o kadar aşırı kıskanç ki sürekli bağırıp çağıryo evden dışarı çıkmamı istemiyo düşün artıkklava:...bnce sende aynen ona sana davrandğı gibi davran belki hatasının farkına varır o zaman

kizlar kizlar acaba yarin ne giysem konusunda da yardim edebilcek olan var mi?
kac gundur uzaktayiz birbiriimizden yarin cok cici olayim diyorum ama ne giysem bilemiyorum.
1. kirmizili siyahli bir elbisem var ama hava soguk oldugu icin pantalon ustune giycem ama cok da cici bisey
2. pantolon ustune dar v yakali bi badi giyeyim diyorum renkler gri siyah
3. etek ustune degajesi acik bir badim var onu giyeyim diyorum.. ustume bir sal alirim. sal renkli bisi badi siyah etek kot.
evet ne dersiniz?

d£ru$;9229612 .!.:
iyiyim cnm bendenolsun konu nedir peki

açtım canım ah erkeklere usengec erkek dıe
canım ıyı olmana sevındım
sen bol bol la havle cek, aytel kursı oku
sıkıntılı zamanlar ıcın bıcılmıs kaftanmıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…