- 1 Mart 2008
- 2.988
- 19
- 683
- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
ayy benide bugn sinir etti nisanlim..:umursamaz: aslinda cok seviyorum ama bazende cok kiziyorum.. bide benim bu issizligim yüzünden herseye kizmaya basladimmafoldumben
neyse ben hemen anlatiyim..
biz insallah seneye temmuzda evlenecez.. ama bunun icin para biriktirmemz lazim. ben suan issizim pek bisi yapamiorum ama daha önceden biraz birikimim var.. ama dügünü bn yapmicam icin nisnlimin biriktrmesi lazim (ailesi sagolsun elini hicbirseye sürmüyor) neyse kendi isi var ama bide yedek iste calismasi gerekiyorki para onun gecinmesinede yetsin (yanlz yasiyor)
aslinda cok caliskan biridir.. sevdigim huylarndan biridr caliskan olmasi.. ama calismak istdigi yer 40 dakikalik uzaktda.. bende nisanlima dedimki kendi evinin yakininda bi yedek is bulda öle calis hem benzin paranda gitmez hemde evne yakin olursun..
Sonra bu ii tamam askm haklsn fln dedi.. bi yer bulmus (pizzacida) oraylada anlasmis kuriyer olarak denicekti iste bigünlük.. bugnde konusurken.. "ya ben orda yapabilirmiyim iste, ya yapamssam" fln demeye basladii. bende sinirlendim "bana tmm askm senin istedigini yapcmn demistn" dedim oda evet ama simdi severek yaptigim bi is olsa daha iyi olur dedi..
bende dedimki "senin simdi isin rahatligi fln düsünmen gerekmiyo.. düsünmen gereken sey "asgi yukari 10 ayda nekdar para biriktirebilirim" olmasi lazim.. yani secici olma dedim cünkü yapacagin ömürlük bisi degil sadece evlenene kadar.. ama gel gelelimki benimki bunu anlamiyo..
bana gelmis "yok iste sen sadece paraya bakiyosun beni düsünmüyosun" demeye basladi..
sinirleniyorum artik mantikli düsün dyorum ayyyy aptal yaaa..klava:
aslinda benim sinirlerim ona degil ailesinede ama ona patliyorum istee...klava:
ay uzun oldu biraz ama idare edin..
sendemi günübirlik geliyorsun pırlanta yoksa tüm haftasonumu :kedi:
açıklama yaptı bakalım görüşcez ozaman durumu anlayacağım ne kadar doğru ne kadar yanlış.
amaaan kim dört dörtlük kiii ya ailesi ya kendisi insanın mutlaka bir yerde canını sıkıyor ama ben şu taktiği uyguladığımdan beri mutluyum artık eskisi kadar verici değilim ilişkimde üstüne düşmüyorum o benim üstüme düşüyor değer verirseniz kıslaarr değeriniz bilinmiyor bu lafım tüm erkeklere değil tüm insanlara böyle hayat bana bunu öğretti ailesine gelincede çok değer veriyordum şimdi hiç önemsemiyorum çünkü hayırsız gelinler daha çok seviliyor gerçektennn
ben çok kötüyüm moralim felaket bozuk sanırım aldatıldım.hala aramadı facesıne resım eklemiş.bır kızla arkadaşlarıda saçma sapan yorum yapmış kudurmak üzereyim mesaj attım ama aramayacağım önemsiyorsa gerçekten o arasın
ayyy çok sevindim cnm aranızı düzeltmiş olduğunuza
seni her zaman her konuda dinlerim cnm benim sen yeterki mutlu ol
ayyy çok sevindim cnm aranızı düzeltmiş olduğunuza
seni her zaman her konuda dinlerim cnm benim sen yeterki mutlu ol
deryacım naberrr
bu arada nesterın senınde sorununu duzelttıgıne sevındımm
dimi ama olsun cnm keşke kavganız olmadan daha iyi tanışsaydık ama düzelmiş ya çok şükür hayat kırgınlıklar küslükler için inanın çok kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?