Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

düğün arifesi bacım ya olur o kadar kırmayın birbirinizi:1hug::asigim:

ben çok kötüyüm moralim felaket bozuk sanırım aldatıldım.hala aramadı facesıne resım eklemiş.bır kızla arkadaşlarıda saçma sapan yorum yapmış kudurmak üzereyim mesaj attım ama aramayacağım önemsiyorsa gerçekten o arasın

amaaan kim dört dörtlük kiii ya ailesi ya kendisi insanın mutlaka bir yerde canını sıkıyor ama ben şu taktiği uyguladığımdan beri mutluyum artık eskisi kadar verici değilim ilişkimde üstüne düşmüyorum o benim üstüme düşüyor değer verirseniz kıslaarr değeriniz bilinmiyor bu lafım tüm erkeklere değil tüm insanlara böyle hayat bana bunu öğretti ailesine gelincede çok değer veriyordum şimdi hiç önemsemiyorum çünkü hayırsız gelinler daha çok seviliyor gerçektennn

evet canım haklısın ama ben bu alıpta verme hıkayesını beceremıorum
sevdıgıme bencıl olamazmısım gıbı gelıyor

cnm çok üzüldüm yaa gelişmelerden haberdar et bizi olur mu tatlım allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm...

biz sevgilimle durumu biraz olsun düzelttik gibi..
ama gündüz kötüydük baya..
çok kırdık birbirimizi..mafoldumben
ama çok seviyorum onu...herşeye rağmen:asigim:
dün o haldeyken beni dinleyen herkese çok teşekkkür ederimopuyorumnanaktan

ayyy çok sevindim cnm aranızı düzeltmiş olduğunuza
seni her zaman her konuda dinlerim cnm benim sen yeterki mutlu ol

canım benim çok teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
düzeldik çok şükür..
bizim kavgamız seni tanımama sebep oldu bak..
herşeyde bi hayır vardır:kedi:

dimi ama olsun cnm keşke kavganız olmadan daha iyi tanışsaydık ama düzelmiş ya çok şükür hayat kırgınlıklar küslükler için inanın çok kısa

evet hakikaten çok kısa...
ama cidden tanıdığıma memnun oldum,çok ilgilendin teşekkür ederimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…