Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Dün gece benim ki mesaj atmış.
Bende gördüm ama cevaplamadım.
Hayatımda çok değer verdiğim iki insan var.
Biri sevgilim diğeri çok sevdiğim herşeyimi konuşabildiğim dosrum dediğim kişi.
İkiside erkek.Ve ikisininde bir huyu var mesajlara geç cevp vermek.
İki kelime yazsalar ne olucak acaba.klava:

nekss boşver erkekler mesaj yazmayı sevmıyorlar malesef.

Bu huyları beni bitiriyor ama canım ya...
Sevgilimle ilgili böle bir sorun yoktu.
Askerde rahattık,geldi evde durdu rahattık,işe girdi kışın yoğun değildi rahattık,şimdi yazın işleri yoğun diye bir umursamazlık.Ben yoğunken bile onla konuşuyordum ama.Ona kalsa sorun yok.Ben yazmiyim diyorum ama yazıcakmışım.Çileden çıkartırlar insanı.
Arkadaşım ise dahada beter.En azından belirtiyor ama ben mesaj yazmayı sevmiyorum diye.Sevgilime kalsa hiç sorun yok ortada.Valla hayatımdaki genel sorun haline geldi.kaydirigubbakcemile

canım haklısın benımkısıde aynısı adam askerdeyken mesajlar atardı sürekli.artık atmıyor neymiş onunlamı uğraşacakmış onun işleri yogunmuş yahu adam lavaboyadamı gıtmıyorsun dıyorum bazen ama yapmıyor.sevmıyor alışmamışki öyle mesaj atmaya falan.oyuzden boşver sen at istiyorsan sende ıstemıyorsan atma sebebını sorarsada sende atmıyorsun hayatım ben kendım çalar kendım oynar gıbı hıssedıyorum kendımı de.ozaman anlar.

Aynısı vallahi aynısı billahi aynısı.
İlleri yoğunmuş beyfendinin.
Aynısını düşünüyorum lavaboyada mı gitmyorsun be adam.
Ben her şekilde yazıyorum yazmasam neden yazmadı oluyorum.
Dün gece atmış mesaj uyuyordum gördüm ama bende cevaplamadım.
Her zaman ben bekleyen taraf olmiyim dimi ama.

Alışmıştım askerdeyken sürekli mesajlaşıyorduk,sonra bir dönem çalışmadı evdeydi yine sürekli mesajlaşıp konuşuyorduk,sonra işe girdi kşın rahattı yine eskisi gibi olmasada mesajlaşıyorduk.Ne olduysa yazın işler açılınca oldu.Altına araba verdiler yanına çırak verdiler klima şirketinde çalışıyor.Dükkandayken yine yazıyor hakkını yemiyim ama dükkanda kaldığı çok nadir oluyor.Ama bende fazla bir şey istemiyorum ki iki kelime mesaj.O böyle davranınca ben mursamadığını düşünüyorum bu sefer siniirleniyorum ters konuşuyorum.Sonra haklıyken haksız duruma düşüp yine ben pişman oluyorum.Hayır sevgisinden şüphe etsem bir dakka düşünmem.Belirsizlik hayatta en nefret ettiğim şeydir.Ama seviyor biliyorum her şekilde bunu belli ediyor.Ne bilim ben mi abartıyorum acaba?

canım aynen yanı askerdeyken alışmıştım ne güzeldi.
ama geldi babasıyla çalışmaya başladı ben konuşcağım zaman ararın napıyorum fabrıkada işçilerin başında duruyorum.çalışıyorum sonra eve gıdıyorum uyuyorum başka bırsey yok ee ne mesajı ara istediğinde yada arar konuşurum sorun ne dıyor beyfendı aslında ona bakarsan sorun yok ama gelde bana anlat mıllet sevgılısyle mesajlaşırken bende bırsey yok.sonrada söyleyince offf x sevıyorum bılıyorsun sende sevıyorsun ben bılıyorum cocukmuyuz bız sürekli mesajlaşıcaz.benım işlerim çok yogun hem deyıp geçiyor.ama arkadaşları mesaj yazınca hmen cevap verıyor beyfendı.ama bana gelınce yok sınır oluyorum sınır bazı zamanlar.

Tek değilmişiz canım ben bunu anladım.
Aynı sorun ve çok ama çok sinir bozucu.
Ona görede sorun yok seviyoruz birbirimizi ve çok iyiyiz.
Hatta bana anlayışsızsın çünkü sevildiğini bilmiyorsun demişti.
Ya tamam adı konalı 1,5 yıl olmasına rağmen aslında 2,5 yıldır birbirimizin hayatındayız.
Aradaki 1 yıllık sürede o sevdi ama ben evet dememiştim.
Bazı şeyleri aşmak lazım ama insan sinir oluyor yinede ne bilim yaakafamçokkarıştı

adam dün bir yattı yorgunum diye ses seda yok offffffffffffffffffffffffffffffffffffff nasıl uyandırcam ben bunumafoldumben

Dün msnde konuştuk benimkiyle.
Söyledim derdimi.Mesajlarıma geç cevap veriyorsun dedim.
Geçmişi söylüyorsun son bir haftadır dikkat ediyorum ramazandan dolayı öyle olmuştu.
Ne zaman yazdında cevap vermedim dedi.Tarih ve saat olrak söyledim:)
Peki ben yazdığımda sen neden cevap vermedin dedi.Uyuyordum ertesi sabah hemen aradım dedim.
Caqnım uykum geldi sabah 6'da kalktım dedi.
Bende kaçıyorsun dedim.
Sevdiğimde erkekliğin %90'ı kaçmaktır dedi.
Bu konuda değil uyuma dedim:)
Konuştuk söyledim düşündüklerimi hatta dedim ki yüz yüze konuşup sonuca bağlıyalım dedim.
Ne sonucu dedi.?Bende varsa hatam sende söyle ben bu durumdan rahatsız oluyorum dedim.
Saat artık 01:00'i geçiyordu.Canım vallahi uykum var bak yarın sorucaksın bana şunları şunlar konuştuk diye.Hatırlamıcam bu sefer kızıcaksın diyo:)Kıyamadım tamam yat dedim.Şimdi çalışıyor bakalım akşam ne yapcak?

zevgilimden uzagım kıslar aramıs bi saat ama sürekli görüşemiyorus..bunun içinde ben sürekli sorun yaratıyorum.. msjıma hemen cvp vermeliii yadaaa eve git dedgiimde gitmeli..bublar için bile kızabiliyorum ama tek sebebi GÖRÜŞEMEMEK

nem bende senden farksız durumdayım görüşemiyoruz .fabrıkadakı tüm işler ona kalmış durumda dıger ortagın oglu ızne gıttıgı için ve acayıp yogun çalışıyor adam inanılmaz.bende sürekli görüşmek istiyorum özledim çünkü.çıldırmak üzereyim.canım acıyor .askerden önce çalışıyordu vakıt ayıramıyordu,askerde zaten askerdı zor görüşüyorduk,şimdi askerden sonra bu durum çıldırmak üzereyim .sürekli sorun çıkarmak gelıyor ıcımden ama soğukkanlı davranıyor.olayda çıkaramıyorum kötüyüm ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…