- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
nekss boşver erkekler mesaj yazmayı sevmıyorlar malesef.
canım haklısın benımkısıde aynısı adam askerdeyken mesajlar atardı sürekli.artık atmıyor neymiş onunlamı uğraşacakmış onun işleri yogunmuş yahu adam lavaboyadamı gıtmıyorsun dıyorum bazen ama yapmıyor.sevmıyor alışmamışki öyle mesaj atmaya falan.oyuzden boşver sen at istiyorsan sende ıstemıyorsan atma sebebını sorarsada sende atmıyorsun hayatım ben kendım çalar kendım oynar gıbı hıssedıyorum kendımı de.ozaman anlar.
canım aynen yanı askerdeyken alışmıştım ne güzeldi.
ama geldi babasıyla çalışmaya başladı ben konuşcağım zaman ararın napıyorum fabrıkada işçilerin başında duruyorum.çalışıyorum sonra eve gıdıyorum uyuyorum başka bırsey yok ee ne mesajı ara istediğinde yada arar konuşurum sorun ne dıyor beyfendı aslında ona bakarsan sorun yok ama gelde bana anlat mıllet sevgılısyle mesajlaşırken bende bırsey yok.sonrada söyleyince offf x sevıyorum bılıyorsun sende sevıyorsun ben bılıyorum cocukmuyuz bız sürekli mesajlaşıcaz.benım işlerim çok yogun hem deyıp geçiyor.ama arkadaşları mesaj yazınca hmen cevap verıyor beyfendı.ama bana gelınce yok sınır oluyorum sınır bazı zamanlar.
adam dün bir yattı yorgunum diye ses seda yok offffffffffffffffffffffffffffffffffffff nasıl uyandırcam ben bunumafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?