Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Ayy nasıl sinirliyim anlatamam...
Bu çocuk beni çileden çıkartıyor.
Dün eve gider gitmez yazdım beyimize eve geldim diye.
Şu saat oldu tek bir mesaj yok.
Bu sorumsuzluğu beni bitiricek.
Ona göre herşey normal.ama bana göre değil işte.
Bir insanın iki kelime yazıcak kadar zamanı olmaz mı allah aşkına?
Hayır onunla konuşuyorum söyledim hemde yüz yüzeyken.
Dedim bu sorumsuzluk neden?
Ya canım ne ilgisi var diyor.Ramazandı diyor anca işten gel yemeğini ye fırsat bulamıyorum diyor.
İyi o zaman ben yazmim sen yazma bu ilişkinin ne anlamı kalır diyorum.
Olur mu sen yazıcaksın diyor.Oldu paşam dedim.
Çok sinirliyim gerçekten ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum.
Benimde bir huyum var çok sinirli olunca ne ani kararlar alıyorum sonra pişman oluyorum.
O yüzden sakin olmaya çalışıyorum ve buraya geldim.
Off offf bende yazmıcam bakalım nereye kadar gidicek?
Hayır yazmasam bu seferde sen beni hiçmi merak etmiyorsun diyip üste çıkıyor.
Ne istediğini bir bilsem...Ay çok sinirliyim çokkk

günaydın bacular ay canım sakin ol hele sana yazık bu kadar sinir aaaaaaaaaaalmaz:

Günaydın şekerim...
Haklıyım ama canım ya o kadar sinirliyim ki anlatamam.
Sürekli başa dönüyoruz.
Ya aslında geçmişle kıyaslamak belkide yanlış bilmiyorum.
Biz sevdiğimle 2,5 yıl önce tanıştık.
Tanışmamızdan hemen sonra teklif etti bende hayır dedim.
Sonra arkadaş olarak hergün konuştuk tüm gün.
Gece çalışıyor gündüz bir iki saat uyuyup tekrar işine kadar sohbet ediyorduk.
Sonra askerlik çıktı.Ben biter kopar irtibat derken.Mail atmaya başladı.
Çarşı izinlerinde beklemeler.Resmimi benden gizli çıkartıp askeriyeye götürmeler.
Gece nöbetlerde yanıma alıp hayallere dalıp ısınıyorum derdi.
Neyse sonra eğitime gitti haber alamadım anladım aşık olmuştum:asigim:
Ve bir şekilde başladık.Resmimi istemişti ailesi için.Bende neden dedim.Benim duygularım aynı ama seni sıkmak istemiyorum dedi.Benim ki değişti dedim ve o şekilde başladık.1,5 yıldır birlikteyiz.Askerdeyken çok sık konuşuyorduk.Sonra askerlik bitti eve geldi yine tüm gün konuşuyorduk.Kıbrısa gitti geldi o sıra konuşamadık.ama allaha şükür kalmadı.İkinci bir ayrılık zor dedi.Sonra geldi yine tüm gün konuşuyorduk.Sonra şimdiki işine girdi kışın rahattı yine eskisi gibi olmasada sık sık haberleşiyorduk.Şimdi işleri çok yoğun (Klima şirketinde çalışıyor araç vermişler yanınada çırak işi sevdiğim yönlendiriyor) Haberleşemiyoruz işteyken zaten.Evleri ablasının düğünü nedeniyle kalabalık.Laf arasında odama bile giremiyorum diyordu.Öyle ailesini anlatıp şikatey etmez.Çok bahsetmez zaten kuzeni anlatır ondan öğrenirim genelde.Hakda veriyorum.Sinirleniyordum sert çıkıyordum sonra kuzeninden durumu öğrenince pişman oluyordum.Ama yinede iki kelime mesaj çok fazla mı şey istiyorum?Yanındayken yada her zaman böyle olsa sonlandırıcam ama.Elimi kolumu bağlıyor.Kendimi yediğimle kalıyorumkötükedihüso

hemşeri çıkmamıza sewindim canım:)
ilgin için teşekkür ederim canım.
sewgilim beni çok üzdü.zaten şuan ailece zor günlerden geçiyoruz,bi de o üzüyor beni.
haksız olduğu bir olayda zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyordu,bende tawrımı koydum tabi we bana sinirimi bozma lan kapat telefonu dedi.
zaten aramız limoniydi,bu üstüne tuz biber oldu.topic açtım zaten kızlara sordum anlattım olayı da,saolsunlar ilgilendiler bayağı.
ilk teli kapattığımda kendi kendime bitti herşey dedim.
bugun aramış ama duymadım.duysam da açmazdım zaten.
konuşacağım bi sürü konu war.nasıl yapacağım söze nasıl gireceğim bilmiyorum..
herşey dert buara bana...
aslında biran önce ne olacaksa olsun diyorum.
es sewmediğim şeylerden birisidir belirsizlik.we şuan öyle.ne yapıcam ne edicem bilmiyorum...

haklısın bian önece olması gereken olmalı ne yazıkki türk erkeklerinin böyle belli bi dönemleri oluyor ve bu dönemlerde saçmalıklar yapıp bizi delirtiolar sakin olmayı dene cnm aradığı zaman aç senden ne istediğini sor bi bakalım senin hakkında gerçekten ne düşünüyor cvp yoksa seninle ilgili konuşları bi düşünsün bakalım seni üzmek mi iyi seni mutlu edip ikinizinde mutlu olmasını ama unutma bu tüm erkeklerde oluo ben 5 yıldır berabrim aşkımla oda yapıo arada bize düşen nu durumda biras sessiz kalmak ama bu zamanı atlattığındada sıra sana geçer sen gerekeni yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…