Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

aman kıslar aynen valla sşu görüşememkten dolayı sorunların hepsiiiii...yani her şeye sorun çıkartasım gelioooooooooooooo..sürekli sinirliyimmmmmm...sanırım hepimizde aynısııı oluyomuş bi ben öleyim sanıyodum

bendede aynısı oluyor ve sürekli sen benı sevmıyorsun istemıyorsun o yuzden görüşmüyorsun modundayım istemese adam telefondada konuşmaz ama işte kafamda kuruyorum vede kavgada edememek,herşeyı olumlu karşılaması benı sınır edıyor...çok sevıyorum ama hayatım onu beklemekle geçiyor .bu hafta içerisinde acaba hıc aramasammı ya : (

hayat cnm aynennnn..ya ben istiyorumki sürekli görüşelim dipdibe olalımmm nebilim paronoyaklık olduuu hiç yanımdan ayrılmasın istiyorum....sanırım deliriyorum kıslaaaar:):):):)

canım gercekten öyle askerlıkten öncesi,askerlık,askerlıkten sonrası onun bir iş yaşamı var agır bır iş yapıyor ama ben anlayamıyorum.özlüyorum ya açıklaması yokkı bunun bu sorunu çözücem dıyor bılmıyorum çözebılecekmı ama en sonunda bugun dayanamadım ne kadar süre daha buşekilde devam edecek söyle bılım dedım bende bu durumdan memnun degılım ama cumartesıye kadar bana ızın ver dedı.sizce aramayıp dayanabıldıgım yere kadar dayansammı napsam ...anlaması için bırseylerı ama onunda elınde olan yok bazen arıyor ben çıkabılecek durumda olmuyorum moralım bozuluyor.

hayır canım ya aslında degıl sevmeyı özlüyorsun sen onu,ona sarılmayı yanında olmasını.dışarıdaki çiftleri gördükce yanında istiyorsun zor ama bılmıyorum ya ınanırmısınız sırf haftasonu onu görebılıyım bırkac dakıkada olsa dıye görüntülü telefon aldım

dryacımmmmm çok aşıksın mşlh yaaaa umarım hep böle sürer en yakın zamanda birleşirisniz..inş bizde birleşiris inş. hayatta inş herkeste:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…