Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

şu ayrı şehir derdi bizde de var ya gerçekten çok berbat bi durum
yanyana olmadığın için hemen tatlıya da bağlayamıyon
uzadıkça uzuyo

çok çok kızgınım işteeee

sinir etti beni uyussss bide öle bişi hem haksız bide üstünee surat yapıom kırıldım die senden çok surat yapıoo yaaaa ama ben naptım hiç bişi demedimm işteee ohhh hep bişiler anlatmaya çalışır düzeltmeye çalışsan ben olurdum hiç de sesimi çıkarmadım eve bıraktı öpmeden gitti uyus şeyyy:umursamaz:

hıh işte sana hıhhh susmayı senden öğrendimmm nası oluomuş amaa hep konuşunca üstüme kalıodu herşey şimdi susuyorum bunu sen istedinnnn hiç bişi demicem sana işteeee

bizimki de benim empati kur lafımdan nefret eder valla.
ama haklıyız ya herkes kendini karşısındakinin yerine koysa anlaşmak daha kolay olur

aynen empati kurmaktan nefret eder benımkısıde ama genelde haksız olan taraf olduğum için haklı olarak artık o bana dıyor.ve bende çıldırıyorum.

cnm empati kurmak her zaman erkeklerin nefret ettikleri şeydir yani ben yapıosam sende yapmak zorundamısın falan die

çünkü arkadaşım hep onlar haklı öyle işlerine geliyor onlar yaapbilir ama biz yapamayız asla kabul etmez haksızlığını ben anlatmaya çalıştıkçada hep tmm ya sen haklısın der uyuz uyuz tıkar ağzıma ben daha çok sinir olurum bu sefer bende sustum işte ohhh bide böle deniyelim bakalım nolcakk

benım askım bu sitede bana hep guzel cumleler kurduttu
ama bukez ıcım acıyo
ılk defa 2.5 senedır ılk defa canımı boylesı yaktı
acıkogretım okuyo ama sınıfta kaldı ve otomatık olarak evlılık tarıhımız 1 yıl ertelendı sevene koyarmı bı yıl sabret demeyın.oyle zor durumdayımkı etrafa anlatmak bu durumu cok zor daraldım
3 gundur dılımıde aynı sey var ajda pekkanın "BıR MUCıZE TANRIM BıR MUCIZE HAYAT GÜLSÜN BıZE"
O da okadar mutsuzkı kıyamıyorum ona ama bısey olsun bı mucıze olsunda gecsın sınıfını yaa gercekten bı mucıze ıstıyorum....

Okul yüzünden bizim evlilik de otomatik olarak 1 yıl daha ertelendi..Zaten uzakta çok zor yürütmek.Nolcak ben de bilemiyorum valla..

bu erkekler dahamı gamsız canım nıye sıkmıyolar kendılerını çok yoruldum yaa
zten beklemek zor bıde sankı ozellıkle uzatıyo zamanı senınkıde acıkogretımmı okuyo

Benim okulum yüzümden bizimkide 1 yıl daha ertelendi...
Ama yapacak bir şey yok.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

valla kıslar benim hep ertelenio tamam ben evlilik istemiorum şimdilik yaşım küçük en azından söz istiorum aileme karşı gelmekten yoruldum

bu erkekler dahamı gamsız canım nıye sıkmıyolar kendılerını çok yoruldum yaa
zten beklemek zor bıde sankı ozellıkle uzatıyo zamanı senınkıde acıkogretımmı okuyo

yok canım hukuk okuyo gerçi benim de uzadı okulum ama az dersim var..onun 6. seneye uzadı malesef :çok üzgünüm:
1 sene mezun olmak
1 sene staj
1 sene de askerlik
ohooo biz biraz zor evleniriz

bıraz rahatsızdım evde dınlenıyorum canım
kızlar herseyı cok sorun etmeyelım kendımıze ben hem ıs hemde erkek arkadasımla ılgılı seylerı dusunup rahatsızlandım artık bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…