Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

hayata ayrılmıs kuzum
ama bırıkımler varmıs sanırım
bende gecmıs msn konusmalarını okuorum ne kadar durduk yere sorunlar cıkarmısım off yaa

evet gerçekten öyle
bi de insan psikolojisini kötü hissetmeye programlamışsa çok harika bişey de olsa tam anlamıyla mutlu olamıyo
sorun çıkarak bişeyler illa ki buluyo
misal sevgilimle barıştık ama bi kere kırıldım ya şimdi ne dese altında bi sürü şey arar oldum
barışmamızın keyfini bile yaşayamıyorum valla

evet canım sende bı kusluk donemındeydın sankı hatırladım
bende sureklı gecmısle ılgıllı seylerı aklıma takılıorum
ne kadar ıskence yapıorum kendıme
saglıgımdan olacam olan o olacak yanı

keşke şuraya çok mutluyum yazabilseydim kızlar...
ama tam tersine bu aralar o kadar mutsuz ve moralsizim ki...
çok kötüyüm... senağlama

bıktım senin işlerinden artık yaa, içinde başka işler aramaya başlıcam artık Çok üzgünüm çoook klava:
çıldırmamak elde değil delikafadulden

Ah canım benım kıyamam bır geÇıŞ dÖnemı senınkı hıÇ canını sıkma bır bakıvermıŞın hepsı geÇmıŞ

cnm sorma galiba öyle ya ben çok duygusalım ya da gerçekten sorunlar var bir haftadır moralim sıfır çok kötüyüm yaa ne yapayım bilmiyorum ilişkimizde biraz sorunlar var sanırım o da farkında ama konuşmuytor benimle ben mi onunla konuşsam bilemiyorum ki :sm_confused:

merhaba kıslar bu ara çok kötü karışık cehennem gibi günler geçiriorum ve pek siteye giremiorum sağlık olarakta pek iyi değilim hepinizi çok seviorum nolur benim için dua edin şimdiden teşekkürler

merhaba kıslar bu ara çok kötü karışık cehennem gibi günler geçiriorum ve pek siteye giremiorum sağlık olarakta pek iyi değilim hepinizi çok seviorum nolur benim için dua edin şimdiden teşekkürler

canım geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun.
geçer inşallah tüm sıkıntıların:Saruboceqpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…