Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

konu şu bu gece nöbetçiyiz ben niye 12ye kadar eczanede duruyormuşum patronun kardeşinden kıskanıyor beni yaaaa sorun bu

sen de biraz yumuşak konuş canım çok fazla diklenme alttan al bunlar tatlı kıskançlıklar.keşke benim dururmum da sizin ki gibi olsa :sinifsinif: benimki de aşırı umursamaz.emin ol o eczanede ben olsaydım hiç umrunda bile olmazdı

ben erkeklerin bu sözlerine deli oluorum ya eğer öle işte çalışılmasını istemiosa seni değiştirmek yerine o işte çalışmayan birini bulsaymış hakikaten sinirleniorum bu konulardakusura bakmayın cnm bu snein işini biliokarşı çıkması çok ama çok saçma

ya diklenmiyorum ama bir zaman sonra sıkıyor ya deli oluyorum ne yapayımmm:sinifsinif:önceden böyle değildi hiç tartışmazdık nasıl ki ben işe girdim o zamandan beri hep tartışma :mymeka: :mymeka:

anlayışlı olmasını çok isterdim amaa maalesef mafoldumben mafoldumben

tatlım anlayışlı olabilirlermi pek bilmiorum ama allah sabır versin kendini çok üzme seni kendini üzüosun da o anlıomu hayır

yok ya takmıyorum artık önceden böyle davrandığı için çok üzülüyordum ama şimdi umrumda değil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…