Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

cnm ilyas annesiyle konuşmuş herşey için çok erkenmiş okulunu engellermiş biraz ara vericekmişiz görüşeye ortalık sakinleşsin die olay bu delirmek üzereyim ilyasın okulu var ağzımı açamıom ooda yıkıldı zaten işim gücüm olsa yapacağımı bilirdim dio bundan sona görüşebilir miyiz bilmiorum bugün iş görüşmesine gittim inş olurda rahatlarım azcık

deryaa şimdi artık lütfen kendine gel silkelen olayın içindeyim ve biliyorum tanıyorum senii.. sen yine üzülücek içine kapanıcak yine kendini harap ediceksin yine hasta olucaksın gözyaşı döküceksin ama ben buna izin vermicem seyirci olmicam artık.. Yeter derya hiç kimse artık senden önemli değil.. senki benim canlı canlı gözyaşlarıma şahit oldun beni oralardan teselli ettin yazlığa gittim orda bile yalnız bırakmadın şimdi sıra bende derya..
ınşallah şu iş görüşmen olumlu sonuç verir dönerler sana.. ılyasa gelince artık bir adım geri at derya artık sen değil o çabalasın sen çok çaba sarfettin lütfen silkelen anlaştıkmı gözyaşı yok derya duyuyormusun benii KıMSE SENDEN ÖNEMLı DEĞERLı DEĞıL AıLEN VE BEN BıR TANE DAHA DERYA BULAMAYIZZ BUNU ıYıCE SOK KAFANA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…