Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

sen varya sen muhteşemsin şuan tek dileğim işe girebilmek inan bunalıorum zaten rahatsızım doktor bağırdı bana stres yok die evet ben çok çaba sarfettim zaten cumartesi çıkamıcam bakalım ilyasın çabası nolcak iyiki seni tanıdım cnm ya benim gözyaşlarımı ilyastan sona sen durdurabildin seni çok seviorum cnm arkadaşım

deryamm doktordan sonra bende kızııcam artık valla atlayıp gelicem ona göre heee.. dur bakalım ümidini yitirme iş konusunda inşallah dönerler dua edelim biz.. ayrıca sen yine net üzerinden cv doldur iş ara cv gönder tatlım yada olmadı kurslara yazıl herhangi bir kursa yeterki boşda durma .. ben bugünde atıcaktım sana mesajama bişi olduun uttum vallahi billahii neyse burdada konuşuyoruz ama ben yarında atarım sana mesaj biliyorsun hep yanındayım tatlım. Artık kendini düşnme zamanı deryacım bak sen beni nasıl sakinleşitirip teselli veriyordun ben nasılda ağlıyordum neler neler diyordum sana bundan 5 ay öncesi bi düşünsene yapamam derya diyordum ama yapılıyormuş deryaa HıÇ KıMSE SENDEN VE AıLENDEN EN ÖNEMLıSı CANINDAN DEĞERLı ÖNEMLı DEĞıL..
Sen çok fedakarlıklarda bulundun çok şeye göğüsgerdin çok şey atlattın şimdi sıra düşünme aşaması ilyasda yok öyle hem pastam dursun hem karnım doysun.. biz okumasın demiyoruz sadece adı konsun diyorduk ama bunlar kız tarafıymış gibi kendilerini ağırdan almaya başladılar iştee heee öylemiii bundan sonrasını bundan sonraki deryayı görsünler ozaman..

haklısın tatlım bian önce kendime gelmek zorundayım artık gözyaşım olsa bile baa saklı olucak zayıflığımı bilmicekler beloşum ilişkimizdeki bu sıkıntının sonu eğer ayrılık olursa gerçi olmazda işte ben o zaman ölürüm yıkılırım

Dövücem ama derya yaaa ne yıkılması ne ölmesii.. deryaa ben 5 yıllık ilişkimi bitirdimm heran yan yana olduğum her dakika görüştüğüm yemeğimizi bile beraber yediğimiz evlilik arifesindeki birlikteliğimi bitirdim bende ölürüm diyordum hatırlasana sana dediklerimi telefondaa.. Ölmüş bi halim varmı deryaa?
Alışıyor insan nelere alışılmıyorki? Deryaa ilyaslamı geldin dünyaya ilyasdan önce nasıldı hayatın?? saçmalama artık topla kendini tatlım ve kötü şeyler olumsuzluklar düşünme bebeğim olurmu?? Şimdi bir adım geri atıyorsun ve ilyası izliyorsun bakalım neler yapıyor nasıl çabalıyor diye banada rapor vericeksin telde anlaştıkmı deryaaa??

seni seviyorum ve üzülmene ağlamana tahammül edemiyorum seni üzen canın kadar sevdiğin adam bile olsa hemen ona karşı siper alıyorum ve tırnaklarımı geçiresim geliyor.. Kuzum senin sağlığın çok önemli yaşadıklarını biliyorsun lütfen bunları unutma..

bende çok şanslıyım tatlım.. benim yaptıklarım senin yaptıklarının yanında az bile.. sen benimle beraber ağladığın teldee unuttunmu deryamm.. neyse kapatalım konuyu bunu biz teldede konuşuruzz :)) iyisin dimi şimdi?? bu arada msn'deyim atla gel hadi :))

kaç gündür hastaydım o da bunu biliyo ama hiç ilgilenmedi bu durumla..eskiden banyo yapıp dışarı çıksam bile nasıl kızıyordu hasta olcam diye
dün gece bunları yazdım ona telefonuna hiç bakmıyosun mesajlarıma geç cevap veriyosun ölsem umrunda değil hasta olduğumu da biliyosun falan yazdım sonra teli kapayıp yattım
1 saat sonra cevap yazmış saçmalama aşkım ya yat uyu diye..çok gücüme gitti
sabah yine bişey olmamış gibi günaydın yazdı ben de dünkü mesajına çok kırıldığımı vs dedim
o da hadi sen işe git artık bitanem yazmış dün geceki mesaj gibi geçiştirmiş
ben de süper yine geçiştir beni tamam işe de gidicem ve seni de artık o kadar sıkmıcam yazdım
o da dünyanın en tatlı belası hadi yürü git işine yazmış

o mu dengesiz ben mi abartıyorum anlamıyorum valla
erkekler basit düşünür derler aslında ama bilemiyorum bi sürü şey arıyorum altında davranışlarının

haklısın erkekler her olayı dalgaya alırlar geneli ciddi olmayı başaramaz benimkide öle ciddi bişey konuşamıoruz bu erkeklerin genelidir cnm herşey karşılıklıdır belki seninde abartman olmuş olabilir çünkü sevgilin hiç bişey olmamaış gibi rahat mesajlar atmış sıkma canını geçer tatlım allah geçmeyecek dertlervermesin

canım hersey olacagına varır
bıgun hersey olabılır cok guzelde olabılır hayırlı deılse bıtebılır de dıye dusunerek bugunun tadını cıkar

ben de mutluyum ara ara gelirler bana böyle bugün yine aşk doluyum :asigim:
ama bunun onla ilgisi yok tamamen benim duygusallığımdan kaynaklanıyo :dilcikar:
yanyana olsak eskiden olduğu gibi yine hep mutlu olurum biliyorum çünkü yanyanayken çok mutluyduk bu uzaklık bizi böyle yapıyo
ocak bi an önce gelsin çok özledim ben sevgilimi mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…