Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

deruşum ınsallah Allah kalbıne aydınlık versın
kotu gunler bıter ınsallah
keske benım yerımde olabılsen cok anlayıslı bı aılem var calıstıgım ıcın her gun dısarı cıkabılıorum
ama sevgılım uzakta bedenıde ruhu da cok uzakta

kıslar annem tutturdu nie sana söz yapmıolar die beynimi kemirdi resmen beni istemeye gelmedikleri taktirde ilyasla beni görüştürmeyecekmiş onun kavgası sürüyo ve ben çok mutsuzum aşkım hasta yanına gidebilecekmiyim bileiorum iş de bulamıorum kafayı yemek üzereyim

benimkinin parası yok kontör alamıor aramıor da. farklı şehirlerde yaşıorus hem uzun süre görüşemiorus, hem de araşamıoruz. anca msnde. o da denk gelirsek. bilioruz ayrı yapamayız ikimiz de ama böyle de nereye kadar. daha o kadar çok sorun var ki anlatsam 5 sayfası var

öğrencimi sevdiğin
değilse çalışmıyormu
çalışmıyorsa evlilik işleri nasıl olcak
evliliği düşünüyorsanız tabi
Allah yardımcınız olsun

sen anlat balım dinlerik biz :teselli:günaydın kızlar bu arada

cnm iyiyim ben de napayım
sevgilimle konuştum ben o konuyu tatlım bana dedi ki hiç farkında dseğilim öyle davrandığımın dedi sınav stresi var ve çok yoruluyorum dedi seninle hiçbir ilgisi alakası yok dedi kafana takma bunları bu sene böyle idare edicez artık dedi tmm dedim ben de dün de çok iyiydi bakalım bugün nasıl davranacak tatlım bilemiyorum ki benneyaptımki

Bende kızgınım artık üstüne düşmüycem soğuk davrancam görsün bakalım lmaz:

şu uzaklık gerçekten çok büyük sorun ilişkide
biz de uzağız malesef ve taaa ocakta görüşçez sonra haziranda ondan sonra da kimbilir ne zaman mafoldumben

mesaj yazıyosun cevap yazıyorum kaç saat sonra cevap veriyosun yaa , walla umursamazlığın bu kadarı, sürekli sinirlendiriyosun benii klava: :mymeka:

Sevgilime çok kızgınım o kadar ilgilenmeme rağmen halen benimle ilgilenmiyorsun diyo yaa:mymeka:kötükedihüso
Bende hiç ilgilenmeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…