Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

tatlım anlatmak istermisin sinirlerin bozuk sanırım

evet bozuktu tatlım
ve zaten baya kavga gurultu oldu
uzagız ve ıkımız calısıtgımız halde benım tayın olamamdan
onunda tayının zor olup ankarada bı kurumu kazanamamasından dolayı sımdılık uzak kalmaya mecburuz ve bazı seylerde kaya gıbı sert
bende bu yuzden sevmıor mu dıye dusunuyorum
en ufak seyler sorun oluyor bazen
ve bazı aksılıkler yuzunden ayda bır gorusuyoruz ondan once her gun beraberdık bu da benı alt ustu edıyor

Hayat...
Koca yalan derler ya...
SEn yokken gittiğinde anladım...
Tek gerçek sen , ailem , tek tük arkadaşlar...
Sensizlik yine acı vermişti ilk gittiğin gün ama şuanda çektiğim kadar değil..
Seninle olmak istiyorum artık sana sarılmak dokunmak öpmem koklamak...
Özlüyorum ...
Hemde acı veren can yakan soluk aldırmayan bir acıyla özlüyorum...
ıstiyorum artık seni...
ıstiyorum artık sarılmanı bana güç verip yanımda olmanı... Her zaman...

ıstiyorum , bekliyorum seni birtanem...
Bekliyorum...
sorun inan beklemek değil ... Artık sana dokunmak istiyorum..
Doyasıyaa sarılıp azıcık belki nbinde 1 i doldurmucak olsa bile özlemimi gidermek istiyorum ...
Bekliyorum aşkım bekliyorum...
Seni çok seviyorum...
bitsin artık bu askerlik mafoldumben

kendi içimden gelenleri yazmıştım saçmaladım belki biraz ama bunları yazdım...
tüm asker bekliyenleri allah biran önce sağ salim kavuştursun:Saruboceq:

tatlım sen duygularını yazmışsın neden saçma olsun ki duygular saçma sapan olmaz çokta güzel olmuş ayrıca hoşgeldin
iyi gecelsre kıslar kimse yokmu

bu erkek milletini anlamak ne kadar zor
kafasına göre yönetiyo ilişkiyi valla hafta sonu surat yapıp durdu morali bozukmuş da ailesiyle tartışmış da şimdi de keyfi yerine geldi heralde normal davranıyo

biz sevdiceğimle aynı sınıftayız, ama sadece okulda görüşüyoruz :mymeka: hiç başka bişey yapmıyoruz walla delirecem artık , delikafadulden

mutsuzum insanların kac yüzü var anlayamıyorum ben yaa en yakının bilee neler yapıyor bıktım valla kkimi tanıyayım ki ben önce

valla cnm hayatta birini çok seversin ve onunla kurduğun hayallaerin olamadığını gerçekleşemediğini görmek aile ile sıkıntılar çok bunaldım cnm

hayal konusuna zaten girme artık hayal kuramıyorum güsel bir gelecek mutlu bir yuva inanamıyorum cunku böle bi yuvamın olacagına böle yalan insanların ortasında akısına bıraktım ve bıktım haklısın sana bişi diyemiorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…