Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ılgısızlık benım sevgılımde de var
sevgılımmı desem eskı sevgılım mı desem bılemedım ama
yarına felan baslık acarım ayrıldık dıe az kaldı zaten

kızlar ben cok kotuyum
cok kotu hıssedıyorum kendımı
cok ılgısız bana karşı
sevmıyor benı ama hala devam edıyor

ayrı sehırlerdeyız gorusemıoruz
gunduzlerı dogru duzgun konusmuyoruz sadece maıl ve msn tarzı bı programla konusuyoruz
eskıden arardı sımdı aramıyor sadece aksamları arıyor oda gece konusması seklınde oluyor

ben bu ılgısızlıge dayanamıyorum

kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız? pırlanta canım hayırdır.. niye sevmediğini düşünüyosun.. bence sevmese ben senle yapamıyorum olmuyo diyip bitirmez mi yolunu çizmez mi? bence kafası senle olan ilişkisinde çok rahat. nasılsa hersey yolunda diye düşünüyor.. bi de uzakliğin vermiş olduğu şeylerle sen böyle düşünüyosun. ne zaman yüzyüze görüşeceksiniz? emin ol yüzyüze görüşünce hersey düzelir..

canım en yakın otekı hafta sonu oda olmazsa daha sonrakı hafta sonu

ıslerım yogun dıyor cok yoruluyorum dıyor bu yuzden gelmıyor bu ara

helekı cok kavgalarımız olmustu aklı sıra cezalandırıyor canım bılmıyorum gercekten cok yıprandım, sabredemıyorum ya ben daral basıyor zaten aylardır bı sehır sıkıntımız var

sevgilim çok ilgisiz kızlar, mesajlaşırken bile hemen kısa kesiyo , bitiriyo konuşmayı, öyle sohbet edemiyoruz günün ayrıntılarını veriyo o kadar benimle ilgilen demeyi de istemiyorum kendimi acizmişim gibi hissediyorum o zaman, bazen elimde olmadan patlıyorum sinirli davranıyorum bu yüzdn... aslında sevdiğini de söylüyo sürekli ama ben çok üzülüyorum , ve ilgiye ihtiyacım varrr galiba onun yapısı böylee

Son düzenleme:

ilgisizliği sevmediği manasına gelmez ki

ayrı şehirdesiniz de sık sık görüşebiyorsunuz sanıyorum ...

dert edilecek birşey değil bence bu durum

aramıyorsa sen ara..niye ondan bekliyorsun ki:lepi:

pırlantacım aynı şeyleri yaşıyoruz senle
biliyosun biz de ayrı şehirlerdeyiz..ilgisizlik illa ki oluyo
bi günleri bi günlerini tutmuyo..bazen ben de patlıyorum ama takmamaya çalışıyorum
ona söyle bu durumu ilgisizliğin beni üzüyo falan de..muhtemelen farkında bile değilim elimden geldiğince ilgilenmeye çalışıyorum diyecektir..
bizimki de öyle..daha dikkat ederim bundan sonra diye biraz öyle gidiyo sonra yine eski haline dönüyo
erkeklerin çoğunda var bu durum malesef

merhaba kıslar sağlık sorunu + yaşadığım sorunlar sebebiyle sizlerden uzak kaldım ama geri döndm artık

deruscummm
o resımde gordugum yuzukkkk::)
sozlendınız mı sızz
cok sevındım canımmmm
Allah tamamına erdırsın
sıkıntılarının bıraz olsun hafıfleyecek:1hug:

ilgisizlik sorunu benim sevgilimde de var sonradan olsa değişti diyeceğimde baştan beri böyle..bazen çok istekli konuşuyo bazen zorlamışım gibi bazen çok arıyo beni bazen çok az şaşırdım ama takmıyorum düşünmüyorum..yoksa içinden çıkamıcam..erkekler duygusal yaklaşmıyorlar pek kırılıp sorun edeceğimizi düşünmüyorlar galiba..:umursamaz:

merhaba kıslar sağlık sorunu + yaşadığım sorunlar sebebiyle sizlerden uzak kaldım ama geri döndm artık

çok geçmiş olsun canım

biz iyiyiz bu aralar ama bakalım ne kadar sürecek
çok sık kavga ettiğimiz için barışsak bile nasılsa yine kavga etçez diyorum hep
bu arada erkekler gerçekten bizim kadar ayrıntılı düşünmüyorlar
ne senaryolar kuruyoruz kafamızda ama onların dşünceleri inanın çok daha basit

Merhaba kizlar
pirlanta'cim canim bence kafana cok takma yani benim nisanlimda ayni belli olmuyor yani mesela bu aralar cok iyiyiz Allaha sukur ama gecen haftalarda hiç iyi degildik :)
ve ayni mahallede oturuyoruz sadece hafta sonlari gorusebiliyoruz yoruldugunu soyluyor butun gun calistigi icin bazen hafta sonlari bile arkadaslariyla cikiyor o zaman patliyorum
ama sinirim cok cabuk yanima gelsin hemen yumusuyorum sinir denen bisey kalmiyor :)
ama sehir ile alakasi yok bence .. ayni mahallede oldugumuz halde hafta sonlari gorusebiliyoruz daha cok.. takma kafana hersey gonlunce olur ins. tatlim

özgecim saol cnm
ne kadar mutlu olucaz yada yada ne kadar sürücek die düşünürsen kendine psikolojik baskı yapmış oluosun buda olumsuz etkilio ilişkinizi
tabikide erkkeler ayrıntıya takılmazlar hep yüzeysel kendilerini bizim yerimize asla koymalar

mrb kizlar..Cok kütüyüm bugunlerde konusmaya ihtiyacim vardi baktim böyle bi konu vermis cokta guzel olmus acan arkadasa tskler..mafoldumbenmafoldumben
Sevgilimle ayriyiz ben yurtdisindayim o turkiyede yazin agustosta gorustuk cok guzeldi hersey ama geri gelince cok zor geldi
ayrilik dayanamadigim gunler bile olduu hala alismis degilim..bu yuzden hep üzülüyorumm..ondada sanki degisiklikler varmis gibi geliyodu..
eskiden hep hayellerimiz vardi benimle paylasirdi hep son
zmnlarda evlilik lafini duymak bile istemedigini
anladim buda beni cok üzüyodu ve ona daha cok surat yapmaya basladim beni artik istemedigini birakip gidicekmis gibi gelmeye basladi..
Bugunde yine aynisi oldu ve tartistik..
hergun ayni seyleri yaptigimi bunaldiginii sorun ustune sorun dusunmekten skildigini söyledi..Bana belli etmek istemiyomus ama mutsuzmus:1no2::1no2:
Beni cok sevdigini ona artik güvenmemi söyledi..
Daha birsuru seyyy..
Bende biraz görusmeyelim kafani dinlen dusun dedim zor karar verdi ama sonunda bu yolda karar kildik..
Onu cok seviyorumm ayrilmayi hicmi hic dusunmuyorum oda dusunmuyorr Beni cok sevgidini unutmamami söyledi cikarken..Bir sure gorusmuycez dayana bilirsem tabi..
Napmaliyim yaa yardimci olunn askimi cok seviyorumsenağlama:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…