- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
aynıyız desene mafoldumben
aynıyız desene mafoldumben
beraber oldugum ınsanda tek sanslı oldugum konu bu:
kıskanclık yapmıor ve guvenmezsem sevemem kı
bana guvenmezsen benı nasıl sevebılırsın kı dıyor
sana kotuyu yakıstırırsam senın bana sadık olamayacagını dusunursem nasıl devam ederım dıyor
ama ben azda olsa kıskanılmayı ısterdım bazen kıskanılan arkadaslarıma ımrendıgım olmustur
ama gecen gun ıs arkadasımın nişanlısı oyle bır kıskanclık yaptı kı acıkcası kızın durumuna ben uzuldum o sekılde ıstemezdım kıskanılmayı bı ay sonra nıkah var ve hala vcok buyuk ıthamlar yapabılıyor cocuk kıza
canım neden uc yıl ayrısınız
staj + askerlık mı
beraber oldugum ınsanda tek sanslı oldugum konu bu:
kıskanclık yapmıor ve guvenmezsem sevemem kı
bana guvenmezsen benı nasıl sevebılırsın kı dıyor
sana kotuyu yakıstırırsam senın bana sadık olamayacagını dusunursem nasıl devam ederım dıyor
ama ben azda olsa kıskanılmayı ısterdım bazen kıskanılan arkadaslarıma ımrendıgım olmustur
ama gecen gun ıs arkadasımın nişanlısı oyle bır kıskanclık yaptı kı acıkcası kızın durumuna ben uzuldum o sekılde ıstemezdım kıskanılmayı bı ay sonra nıkah var ve hala vcok buyuk ıthamlar yapabılıyor cocuk kıza
ay wala kendı derdımı unuttum canım yaa senınkını okudukca.
pekı hatasını anlayıp sana gerı donuo mu.gonlunu alıo mu yanı.hep sen yanasmıosun dımı
sanslısın bu konudayerimseniben
canım ikimizin de okulu uzadı o nedenle 1 sene burdan
1 sene staj
yaklaşık 1 sene de askerlik ee tabi biraz çalışıp para biriktirmek de lazım
en az 3 sene yani
Ben Tekirdağ o Ankara
yanı sonucta erkek dedıgın şahıs nıyetı bozmussa dedıgın gıbı dıkkat cekmesen de asılır
ve sonucta evlı bıle olsanız senı her dakıka koruyamaz kı , sen zaten bole seylere mahal vermıcek bı kızsın, bıraz ufak ayrıntılarla boguluyor gıbı geldı bana
işten felan bı erkekle tum zamanını gecırırsın arkadaslık cızgısını gecersın anlarım da, bole ufak seyler ıcınde sevdıgın ınsanın canını sıkmazsın nolcak yani altı ustu ayakkabı süs püs
ya canım benım arkadasım var baska bı ornek, ya kızın en yakın arkadası ıle kızın arasında bıseyler oldugunu dusundu hep o sekılde sucladı kavgalar felan, aman kımseyı anlayamıyorsun walla cocuk 3 yıl boyunca ve şu an sozluler
bazen şans mı dezavantaj mı dıye bılemıyorum vallahı
bırazda ben zaten aklına suphe dusurcek sekılde davranmıorum onun aklı rahat
bazen kıskanc olmaması sevmedıgını dusunduruyor
ah canım ya senı oyle anlıyorum kı
benımde ılıskımde cıddıyet ıstesek 2012 yaz oluyor:S
ve bugun arkadasımın 2010 yazda evlenecegını ogrendım
yaşım 25 3 yıl çıksak 28olacagım
bırde ayrılırsak
o konumundan bırını bulurda ben o yastan sonra hayal kırıklıgı ıle bır daha bırıne guvenebılıyrmıyım bılemıyorum
aslında o da farkında saçmaladığının
her seferinde gayet güzel güzel anlatıyorum çünkü ona yaptığının hata olduğunu
ama o çok kıskançmış engel olamıyomuş kendine
bilmiyorum ya değişmiyo işte ne kadar kendimi yırtsam da ne kadar sabırla yaptığının hata olduğunu anlatsam da değişmiyo işte
86 doğumluyum o 85 aslında 3 sene sonra tam ideal yaş ama işte o zamana kadar nasıl devam edicez bilmiyorum
beyfendiye göre biz ayrılmazmışız asla ee tabi o rahat kahrını çeken bütün saçmalıklarına rağmen ayrılmayan bi enayi var karşısında..
sizin niye o kadar canım yanılmıyosam çalışıyosunuz da siz
yaş da müsait
ne güzel işte en azından kafan dağılıyo benle uğraşırken
yok o hatasını anlıyo her seferinde paşa paşa yanaşıyo bana şımarıklık yapıyo
sonra aramız süper oluyo ama hooop 2 gün sonra yine buluyo kıskanacak bişey
3 yıl uzaktan devam etmeye olan inancım gün geçtikçe azalıyo böyle yaptıkça..
biz biraz zor o kadar süre uzaktan yürütüp evleniriz
nefes alamıyorum bazen o kadar canımı sıkıyo ki
her seferinde de hiçbişey yapmıcam arasın özür dilesin diye kendi kendime karar almaktan da bıktım
hoş özür dilese de bişey değişmiyo en fazla 3 gün sonra başka bi kavga
yanyanayken ne güzel geçiyodu günlerimiz ya ne kadar mutluyduk
napçam ben bu adamın bu kıskançlığıyla ya mafoldumben
evlenınce durulur canım, ya yıne karısırda durulur öyle ornekler var hayatımda tanıdıklarımdan
canım benım bızım askerlık sorunu var ayrı sehırlerde yasıyoruz onun ısı de yı benımde ısım ıyı, ankaraya gelmeıs lazım , askerlıgı ısınden dolayı 2 yıl tecıllı, ve evlılık ıcın eger ddaha kolay olmasını ıstıorsam ben onun yanına gıtmelıyım bende duzenımı bozmak ıstemıyorum , ankaradan cevremden aılemden ayrılmak ıstemıyorum bu yuzden o ankarada ış bulacak ya da :a015:
ay ewt canım aynen benımkıde ole hem uyuzlugu yapıo hem sırnasıo.
sonra ben daha cok kızıorum.madem hatanı anladın bıdahakıne barı yapma dıe.
ama dınleyen nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?