- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
mrb kizlar..Cok kütüyüm bugunlerde konusmaya ihtiyacim vardi baktim böyle bi konu vermis cokta guzel olmus acan arkadasa tskler..mafoldumbenmafoldumben
Sevgilimle ayriyiz ben yurtdisindayim o turkiyede yazin agustosta gorustuk cok guzeldi hersey ama geri gelince cok zor geldi
ayrilik dayanamadigim gunler bile olduu hala alismis degilim..bu yuzden hep üzülüyorumm..ondada sanki degisiklikler varmis gibi geliyodu..
eskiden hep hayellerimiz vardi benimle paylasirdi hep son
zmnlarda evlilik lafini duymak bile istemedigini
anladim buda beni cok üzüyodu ve ona daha cok surat yapmaya basladim beni artik istemedigini birakip gidicekmis gibi gelmeye basladi..
Bugunde yine aynisi oldu ve tartistik..
hergun ayni seyleri yaptigimi bunaldiginii sorun ustune sorun dusunmekten skildigini söyledi..Bana belli etmek istemiyomus ama mutsuzmus:1no2::1no2:
Beni cok sevdigini ona artik güvenmemi söyledi..
Daha birsuru seyyy..
Bende biraz görusmeyelim kafani dinlen dusun dedim zor karar verdi ama sonunda bu yolda karar kildik..
Onu cok seviyorumm ayrilmayi hicmi hic dusunmuyorum oda dusunmuyorr Beni cok sevgidini unutmamami söyledi cikarken..Bir sure gorusmuycez dayana bilirsem tabi..
Napmaliyim yaa yardimci olunn askimi cok seviyorumsenağlama:gitme:
ayrı olduğumuzda hep olumsuz şeyler düşünürüz aslında bunu yaparak kendimizi yıpratırız eğer seviyorsan güveniosan üzülme cnm
iyi ol cnm benim herşey yoluna giren bi sorun bu olsun
belki sorunlu bi dönem geçirio olabilir cnm fazla üstüne gitme
biz erkekler de bizim gibi ince düşünsün bizim gibi hissetsin diyoruz ama bunu beklemeye devam edersek çook bekleriz
belki de oldukları gibi kabul etmek en iyisi
mesela dün ben sırnaştım bizimkine soğuk soğuk yazdı zannettim sorun ne diye sordum o da keyfim yok bitanem dedi
ben de üstüne gitmedim daha fazla
aslında biz de biraz fazla sıkboğaz ediyoruz çok üstlerine gidiyoruz bi sorun mu var diye en azından kendi adıma öyle
rahat olmak akışına bırakmak en iyisi
Haklisiniz belkide zorlu bi dönemden geciyordur.Onunda eli kolu bagli bizim icin birseyler yapamadigi icin üzülüyor biliyorum..Dün dayanamayip gorustuk..üstüne gitmedim yasananlardan dolayi onunda morali bozuluyo..Ben bile bazen ne yaptigimi anlamiyorum o nasil anlasinkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu konuda kaç kere kavga ettik vazgeçmiyo adam saçmalamaktan
kıskandığı konular da cidden saçma ama ya
aradı beni işten eve gidiyodum nasıl mutlu oldum sonra ayakkabımın topuk sesi geliyomuş topuklu giyip dikkat çekiyomuşum tak tak diye artist artist yürüyomuşum
kıskandığı konunun saçmalığına bakar mısınız
daha geçen gün yeni barıştık yine kıskançlık yaptığı için küsmüştük
yok artık dayanamıyorum bi sürü laf saydırdım yine ağır konuştum belki ama yeter yani her seferinde aynı şey
hevesimi kursağımda bıraktı
cok sınırlıyım cokk.
tartıstık cıdden bunların hepsı ruh hastası.kıskanclıgında bı sewıyesı olur.
bazen ııce abartıolar.kafamın tasını attırdı bugun yaaaaaaaaa
hımm pekı yanyana ıken boyle kıskanclıkları var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?