Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

Canım onun sevgisine inanıyosan bu kadar üzülme bence..
Bak bizim de problemimiz uzaklık biliyorum çok zor ama sabredicez mecbur seviyoruz çünkü
Sen de şöyle düşün ben onu kısıtlasam aldatma deyip dursam içinde aldatmak varsa eninde sonunda aldatır
Aldatırsa da Allahım bunu bi şekilde bana gösterir o zaman da o kaybeder ben onu terk ettiğimde
Eğer beni gerçekten seviyorsa kaybetmekten korkar bişey yapmaz
Şuan için onun yanında olamadığım için ona güvenmek zorundayım
Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşatsın bize

haklisin ona guvenmekten baska sansim yok..Güveniyorumda böyle bisey yapicagini dusunmuyorumm onun sevgisinden kendimden daha cok eminim..Ama bu ayrilik biraz fazla yipratti sanirim beni..Onunda moralini bozuyorum en sonundada..Hayirlisi neyse o olsun:Saruboceq::Saruboceq:

biz erkekler de bizim gibi ince düşünsün bizim gibi hissetsin diyoruz ama bunu beklemeye devam edersek çook bekleriz
belki de oldukları gibi kabul etmek en iyisi
mesela dün ben sırnaştım bizimkine soğuk soğuk yazdı zannettim sorun ne diye sordum o da keyfim yok bitanem dedi
ben de üstüne gitmedim daha fazla
aslında biz de biraz fazla sıkboğaz ediyoruz çok üstlerine gidiyoruz bi sorun mu var diye en azından kendi adıma öyle
rahat olmak akışına bırakmak en iyisi

iyi ol cnm benim herşey yoluna giren bi sorun bu olsun
belki sorunlu bi dönem geçirio olabilir cnm fazla üstüne gitme

Haklisiniz belkide zorlu bi dönemden geciyordur.Onunda eli kolu bagli bizim icin birseyler yapamadigi icin üzülüyor biliyorum..Dün dayanamayip gorustuk..üstüne gitmedim yasananlardan dolayi onunda morali bozuluyo..Ben bile bazen ne yaptigimi anlamiyorum o nasil anlasinkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çok güzel düşünüosun cnm uygulada inan herşey yoluna girecektir

bu konuda kaç kere kavga ettik vazgeçmiyo adam saçmalamaktan
kıskandığı konular da cidden saçma ama ya
aradı beni işten eve gidiyodum nasıl mutlu oldum sonra ayakkabımın topuk sesi geliyomuş topuklu giyip dikkat çekiyomuşum tak tak diye artist artist yürüyomuşum
kıskandığı konunun saçmalığına bakar mısınız
daha geçen gün yeni barıştık yine kıskançlık yaptığı için küsmüştük
yok artık dayanamıyorum bi sürü laf saydırdım yine ağır konuştum belki ama yeter yani her seferinde aynı şey
hevesimi kursağımda bıraktı

cok sınırlıyım cokk.
tartıstık cıdden bunların hepsı ruh hastası.kıskanclıgında bı sewıyesı olur.
bazen ııce abartıolar.kafamın tasını attırdı bugun yaaaaaaaaa

hımm pekı yanyana ıken boyle kıskanclıkları var mı canım,bıde arkadaslar eskı ılıskımde bende cok cektımde bu ılıskımde kısknaclık durumunu hıc yasamadıgım ıcın pek anlayamıyorum ve unutmusum nasıl bısey kıskanılmak

Son düzenleme:
hımm pekı yanyana ıken boyle kıskanclıkları var mı canım

tabi yan yanayken de kıskanıyo ama böyle çekilmez olmuyo o zaman
aksine tatlı geliyo
yani yanyanayken çok fazla sorun yaşamıyoruz rahatsız olmuyorum çok fazla
ama böyle saçmaladıkça dayanamıyorum ya çok fazla sorun yaşadık bu konuda kaç kere uyardım düzeldi ama bi süre sonra yine buluyo kıskanacak bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…