Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

canım ben onun sözünü hep dinlerim zaten gerçekten rahatsızlık duyulacak kıskanılacak bi durum olduğunda tabi ki dediğini yapıyorum
ama saçma bişeyi kıskandığında da hep alttan alıp tamam bi daha yapmam diyemem ki
işim dolayısla güzel giyinmek istiyorum
normalde zaten hep spor giyinirim okuldayken onla beraberken de spor giyiniyodum ama çalışmaya başladım klasik giyinmem gerekiyo
topuklu ayakkabı,şık giyinmek,makyaj yapmak,saçıma başıma daha özen göstermek benim bundan sonraki yaşamımda hep olacak şeyler
o nedenle bu konuda ona hak veremem onun anlayış göstermesi gerekiyo..aynı mesleğe sahibiz etrafındaki kızlara bakıp hak vermeli onlar nasıl giyiniyolarsa benim de öyle giyinebilceğimi düşünmeli
işimle ilgili de bir sürü kıskançlık yapıyo..mesela hacze gidiyorum ben ve erkek memurla beraber gidiyorum
bu konuda da kıskançlık yaptı hadi ayakkabıyı tamam giymem hayatım diyeyim ama iş bu yok siz erkeksiniz ben sizle gelemem mi diyeyim
ki beni biliyo diğer erkeklerle aramdaki ilişkiyi de biliyo mesafemi koruyacağımı da biliyo ama yine de vazgeçmiyo huyunda
cidden kıskanılcak durumlar olsa zaten üzmem onu
birlikte çalıştığım 47 yaşındaki erkek avukatı bile kıskandı başlarda kıyameti kopardı e noldu şimdi bi problem yok
saçma bişeyi kıskanıyo kıyameti koparıyo sonra o durumun normal olduğunu anlayıp sesini çıkarmıyo
olan o arada bana oluyo kaprisi kahrını çekiyorum

Sende aynı kendimi gördüm aynı şeyleri yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun..

Benim erkek arkadaşımda en ufak şeyleri kıskanan biri sağolsun herzaman kıskanıcak birşeyler buluyo eski çalıştığım yerde 43 yaşındaki patronumu kıskanırdı ne kadar saçma dimi babam yaşında insan ayrıldım o işten tabi bu yüzden değil ama çok sevinmişti ayrılmama..Abimin arkadaşı iş buldu hayır efendim abimin arkadaşının yanında çalışamazmışım..Kıyafet konusunu hiç anlatmıyorum hemen hemen her dışarı çıktıgımızda kıyafetime bi kulp takar orası açık şu şöyle bu böyle aslında açık giyinen biri de değilim hep bi tedirginlik var bende acaba gene neyi kıskanıcak diye zor vallahi çok zor..

al işte o kadar sert bi kavga yaşadık hiçbişey olmamış gibi iyi geceler yazmış
alışkanlık oldu artık yapıyo ediyo sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyo hayatına
off gökhan offf

al işte o kadar sert bi kavga yaşadık hiçbişey olmamış gibi iyi geceler yazmış
alışkanlık oldu artık yapıyo ediyo sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyo hayatına
off gökhan offf
Tartıştıktan sonra sen ona nasıl davranıyosun canım msj konuşma v.s oluyo mu yoksa ikinizde susuyo musunuz?

Genelde ikimiz de susuyoruz bazen bu suskunluk bi kaç günü buluyo
sonra genelde o mesaj atıyo hiçbişey olmamış gibi
ya da bazen ben kıyamıyorum atıyorum o da cevap veriyo
öyle normale dönüyoruz işte

kıslar ben aşkımı göremediğim için çok mutsuzum hayattan yaşamaktan herşeyden bıktım ben sadece huzurve aşkımın güzel sesini duymak istiorum

bende kızgınım ona şuanda hemde nasıl o sabah farkında olucak bunun büyük ihtimal
işi yoğunlaştı bu aralar çk fazla yoruluyo ama mısır köleside değil sonuçta bi msj atması 1 dk yı almaz
şeytan diyo öyle bişey yap aklı başından alınsın aynı şeyi ben yapsam demediğini bırakmıyo
:mymeka::mymeka::mymeka: böyle böyle vurasım geliyo kafasına uyuzun

accayip kizginim suan!!!
ufacık seylere kızıp karı gibi tafra yapmıyor mu deli ediyo beni!!
dün aksam annemin dogum günüydü 14kisi yemeğe geldi annem yorulmasın diye canım çıktı resmen o karmaşada ariyo kimler var diyo!!!haftasonu kimlerin olacağını söyledim hadi onu da geçtim gelenleri tanımıyor ne yapcam 14kisiyi tek tek saycam mı ztn isim var!!bende bir iki kisiyi saydım 14kisiyiz hangisini soyliyim dedim yüzüme kapadı snr aradım napiyosun diye biraz konuştuk gene yüzüme kapadı bende takmadım.herkes gitti msjlastik ben askım fln diyorum bunda tık yok!!snr ben yatıyorum dedi bgn iki kere suratına kapadım bı kere bile noldu demedin dedi ve yattı!!!hala tafra yapiyo!!!
ben yapmıyorum bu kdr tafra ya!!!bı de olayın komikliğine bak!!!kimler var?hey Allahım yaaa sanki taniyon!!!!
odun kalas öküz .......

[/FONT
offf kafam o kadar karışık ki...
artık ne düşünüp ne yapacağımı da bilmiyorum...
düşünmüyorum da birşey zaten...
sıkıldım artık kukuman kuşu gibi düşünmekten...
hani duygularınız mantığınız alınır da birşey üdşünemezsiniz ya öyleyim ben de işte mafoldumben​
]

ahh kizlar ahhh bendede sizin dertten varr..
Tartismaktan skildim vallahiya..
2 gündür iyiz ama biraz huyuna suyuna gitmeye calisiyorum cani skkin eglendirmeye calisiyorum..
benimde moralim bozuluyo ama genede ona belli etmiyim diyorum
suan bi sorun yok Allahimm insallah Hep aramiz böyle iyi olurr:Saruboceq:
Ama hepte onun huyuna gidemem yaniii:dilcikar:
Su siralar pek iyi degil o yuzden dengeyi kurmaya calisiyorum..
ara sira bende eglenmiyom degil bu durumdansırnaşık şey

cnm inan bende yorruldum tartışmaktan çok cnm yanıo ama buna engel olamıorum

Tartisa tartisa insanin psikolejisi cok bozuluyorr sürekli olunca bunalima giriyor sanki..
Sahsen ben bunu yasamaya baslamistim son günlerdemafoldumbenmafoldumben
Allahin izniyle bu günleride atlatiriz hep beraber insallah:Saruboceq::Saruboceq:

bizim beyfendi yine her zamanki gibi hiçbişey olmamış gibi davranıyo
iyi alıştı kavga çıkarıyo birbirimize kırıcı laflar ediyoruz sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyo
içimden hiç iyi davranmak gelmiyo yordu çünkü beni o nedenle umursamıyorum

Böyle davrandiklari zaman nasill sinir oluyorummmklava:
Bide konu büyümesin diye yapiyorum demiyomuukötükedihüso

ben uzun suredır nefret edıyorum tıksındırıyor benı kendı kafasınca kavga cıkarıp estırıyor
sert davranıyor snra ıyı olmamı her ıstedıgını yapmamı beklıyor her ıstedıgı her zaman olacak goya
ama yok efendım yapmıyorum yapmamak bı yana tıksınıyorum hayır ben aramıyorum ama o da aramıyor
ne yaparsa yapsın wala yuzune karsı bagarasım cok kızasım boynunu sıkasım var ama gucum yetmez. sevmıyorum yani artı k sevdırmeyınceye kadar ugrasıyor resmen.

haklısın cnm bend psikoloji kalmadı bizim tek sorunumuz görüşemem başka hiç bi problem yok
evet kıslar sevgililerimizin elini sıkı sıkı tutucaz aşkımıza sahip çıkıp bu zor günleri atlatıcaz

Bu durumda nasil olucak bilmiyorumm yaa..mafoldumben
Yorgunsa böylemi davranmasi gerekiyo yanii gizli gizli aglamak istemiyorum artikk..:1no2:
Böylede tek tarafli olmazkii sadece benim cabalamamla nasil olucak ufffff cok canim skildi gineemafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…