- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
Bu Kiskanclik konulari gercektende cok zor canim uzakta olunca..örnek vermek icin söyluyorum eski erkek arkadasimdada tam olarak böyle demeyelim asiri derecede yani beni enistemden bile kiskaniyordu bide bana hic güvenmezdi nerdeyse hergun kavga ediyorduk o kadar sinirlerim bozuluyoduki sinirden agladigim bile oluyordu zaman zaman..Suan erkek arkadasiminda ufak tefek kiskancliklari oluyo benimde hosuma gitmiyo degil kiskanildigini sevildigini bilmek cok guzel bisey asiri derece olmadigi sürece..Ben bile kiskaniyorum bazen ondan daha buyuk tepkiler verebiliyorumm Uzak oldugu icin nasil bi psikolojide oldugunu anlayamiyorsun msnde yazisirkende mesela o gayet rahat bi sekilde normal konusurken sen sanki kizmis asi bi sekilde yaziyor gibi geliyo..Seni cok iyi anliyorumm birbirinize 3 senenizi vermissiniz birazda hep onlardan beklemeyip biz sabir göstersek belki hersey daha iyi olur..Sende bidaha giymem dersin yatisir hem sozunu dinlediginide gorunce gururlanir falan...
canım ben onun sözünü hep dinlerim zaten gerçekten rahatsızlık duyulacak kıskanılacak bi durum olduğunda tabi ki dediğini yapıyorum
ama saçma bişeyi kıskandığında da hep alttan alıp tamam bi daha yapmam diyemem ki
işim dolayısla güzel giyinmek istiyorum
normalde zaten hep spor giyinirim okuldayken onla beraberken de spor giyiniyodum ama çalışmaya başladım klasik giyinmem gerekiyo
topuklu ayakkabı,şık giyinmek,makyaj yapmak,saçıma başıma daha özen göstermek benim bundan sonraki yaşamımda hep olacak şeyler
o nedenle bu konuda ona hak veremem onun anlayış göstermesi gerekiyo..aynı mesleğe sahibiz etrafındaki kızlara bakıp hak vermeli onlar nasıl giyiniyolarsa benim de öyle giyinebilceğimi düşünmeli
işimle ilgili de bir sürü kıskançlık yapıyo..mesela hacze gidiyorum ben ve erkek memurla beraber gidiyorum
bu konuda da kıskançlık yaptı hadi ayakkabıyı tamam giymem hayatım diyeyim ama iş bu yok siz erkeksiniz ben sizle gelemem mi diyeyim
ki beni biliyo diğer erkeklerle aramdaki ilişkiyi de biliyo mesafemi koruyacağımı da biliyo ama yine de vazgeçmiyo huyunda
cidden kıskanılcak durumlar olsa zaten üzmem onu
birlikte çalıştığım 47 yaşındaki erkek avukatı bile kıskandı başlarda kıyameti kopardı e noldu şimdi bi problem yok
saçma bişeyi kıskanıyo kıyameti koparıyo sonra o durumun normal olduğunu anlayıp sesini çıkarmıyo
olan o arada bana oluyo kaprisi kahrını çekiyorum
Sende aynı kendimi gördüm aynı şeyleri yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun..
Tartıştıktan sonra sen ona nasıl davranıyosun canım msj konuşma v.s oluyo mu yoksa ikinizde susuyo musunuz?al işte o kadar sert bi kavga yaşadık hiçbişey olmamış gibi iyi geceler yazmış
alışkanlık oldu artık yapıyo ediyo sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyo hayatına
off gökhan offf
cnm inan bende yorruldum tartışmaktan çok cnm yanıo ama buna engel olamıorum
bizim beyfendi yine her zamanki gibi hiçbişey olmamış gibi davranıyo
iyi alıştı kavga çıkarıyo birbirimize kırıcı laflar ediyoruz sonra hiçbişey olmamış gibi davranıyo
içimden hiç iyi davranmak gelmiyo yordu çünkü beni o nedenle umursamıyorum
Tartisa tartisa insanin psikolejisi cok bozuluyorr sürekli olunca bunalima giriyor sanki..
Sahsen ben bunu yasamaya baslamistim son günlerdemafoldumbenmafoldumben
Allahin izniyle bu günleride atlatiriz hep beraber insallah:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?