- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
gunaydın kızlar
bızde rekor kırdık 1,5 ayrdır gorusmuyoruz
alıstım mı nedır
ya kızlar ne olur bir akıl verin bana morlim o kadar bozuk ki ağlıyorum akşam akşam :gitme:
ya benden ne istiyo bilmiyorum bana çok soğuk soğuk da değil tepkisiz yani
bilmiyorum ne oldu ya
ters ters davranıyo bana sanki 15 yıllık karısıyım
niye böyle böylr yapıyo bilmiyorum kafayı yiyecem sinirden yaa :gitme:
onu kıskanmama bayılır hep kıskanayım kıskançlık krizine girip kıyameti koparayım ister(evet biliyorum acayip bi durum çoğu insan ben de dahil kıskançlıktan hiç hoşlanmaz)
neyse normal şartlarda kıskanacağım bişey anlattı ama hiç tepki vermedim peki dedim
bu mu yani dedi ben de evet dedim anlattım işte aldatçak olsan ne kadar kıskanırsam kıskanayım aldatırsın ayrıca sayende kıskançlıktan nefret eder oldum vs bi sürü mantıklı laf ettim
çok fena bozuldu küstü
oh olsun hiç yüz vermicem valla kendi getirdi bu duruma :mymeka:
baska sehırde mısınız ?
Artik kimseye kizgin degilim,her sekilde yalniizm ama bu bana cok iyi geldi , en cok kendimi seviyorum,oncelikle kendim icin yasiyorum, bencillik yapmayi da ogrendim..... :kedi:zemuszemus
ben çok kızgınım ve üzgünüm sevgilşm benimle evlenmek istemiyorsanırım onu terkedicem
ben de çok sinirliyim şu an çünkü 3 aydır maddi imkanlardan dolayı görüşemiyoruz ve ben çok özledim.
Telefonda konuşunca da o kötü oluyormuş telefonda da görüşmüyoruz pek ve ben hiç iyi değilim...
canım ben senın erkek arkadasını çözdüm bu kıskanclık konularına bıraz takık sanırım
ona gore sevgının en buyuk taşlarından bırı kıskanclık sahıplenme duygusu sanırım da senın ıcın bu boyle degıl, yaptıgın konusma cok dogru
bence sevgının buyuk temel taşını güven oluşturur
şu lanet uzaklık da tuz biber ekiyo üzerine 3 ay oldu görüşmeyeli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?