Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ay sağolun kızlar ya opuyorumnanaktan
eski hevesim yok ama eskiden barıştıktan sonra aşk dolu olurdum ben şimdi sadece bezgin hissediyorum
neyse akışına bırakıyorum

ay sağolun kızlar ya opuyorumnanaktan
eski hevesim yok ama eskiden barıştıktan sonra aşk dolu olurdum ben şimdi sadece bezgin hissediyorum
neyse akışına bırakıyorum

Özgecim hayatta bezgin olma umut etmeye çalış tutun bişeylerle aşkına yoksa gerçekten birbirinizi yıpratırsınız...
:teselli:

Özgecim hayatta bezgin olma umut etmeye çalış tutun bişeylerle aşkına yoksa gerçekten birbirinizi yıpratırsınız...
:teselli:

ne güzel destek oluyosunuz opuyorumnanaktan
senin de uzaklık sorunun vardı di mi canım bizim de var ve üstüne çok sık kavga eder olduk
şimdi karar aldık bakalım görüşene kadar kavga etmicez diye
bugün iyiyiz bakalım
inşallah hepimiz çok mutlu çok huzurlu oluruz opuyorumnanaktan

Evet canım... Bizim de mesafe problemimiz var. 3 ay bitti görmeyeli...
Geçen gün sinirlendim yeter diye ama şimdi biraz daha toparladım kendimi.
:1ninca:
Mecbur alışmam lazım, aynı şehirde (ıstanbul olsa yani... ) yaşamak istiyorum.
Umarım olur.
:asigim:

bizim de 3 ay oldu canım görüşmeyeli
o kadar zor ki ama Allah sabrını da veriyo işte
benim de senin gibi bazen tepem atıyo bazen de mecbur bekleyeceksin sabredeceksin diyorum

inşallah sizin de gönlünüze göre olur herşey :asigim:

Evet Allah sabrını veriyor bir de seni özenle bekleyen biri olunca seve seve bekliyorsun...
Umarım hepimiz zuzularımıza kavuşuruz bir an evvel.

:Saruboceq:

Sevgilime kızmadım çünkü yok lülülülülülülülülülülülü
Ama aslında ben kimseye ne kırgınım nede kızgınım hayatıma devam ediyorum :lepi:

aLLeGRia`cim tam destek yanindayim bende..Umarim basarirsinizzkaydirigubbakcemile5
Ayrilik cokkk zorr hepimiz biliyoruzz ama sabir etmek umut etmek ayriligin zor oldugu kadar güzel..
Biz erkek arkadasimla cikmaya basladiktan sonra 5 ay ayri kaldik malum mesafe:1no2:
Ama sonunda kavusmak vardi umut vardi hasret vardi en güzeli birbirimize askimiz vardi..Suan 2 aydir ayriyiz ama biz 1-2 ay sonra kavusmuycaz..
1 ay ayni sehirde olduk aramizda en fazla 30 km vardi ve biz ginede ayriydik
O kadar mesafeden sonra bu 30 km sanki bizim aramizda hic yokmus gibiydi onunla ayni
havayi solumak ayni günesle isinmak o kadar güzeldiki cunki onun bi dag arkasinda oldugunu nefes aldigini ve kavustugunuz bi günün oldugunu biliyosun...
30 km lik mesafede bile biz en fazla haftada 2-3 kez gorusuyoduk oda en fazla 2-3 saat bazen 5-10 dk oluyordu düsün..
Ama biz suan bile birbirimize hasretiz sabir ediyoruzz askimiz icinn..bazen kavgalar kirginliklar olsada:dilcikar:
Insallah Allahin izniyle bu günleride atlaticaksin canimmopuyorumnanaktan

yaa benim ilişki garipleşti kızlar, böle sanki yıllardır evliymişiz gibi davranıyo bana, öznesiz ilgisiz umursamaz.. , eskiden söylediklerine dikkat ederdi şimdi rahat rahat konuşuyo kırılırmıyım hiç düşünmüyo, hayır soruyorum bi sorun mu var die yok dio, böle mi oluyo sonradan :gitme: :umursamaz: sık sık seni seviyorumda demiyo öyle

kızgınım hemde kırgınım ona cevremdekilerin ve onun arkadaslarınında ilişkimizi bitecek gozuyle bakmasından uzuldugumu soyledim mafoldumben bana milleti boşver bugunu yasa dedi bundan ne cıkarıyım ben yani soyledigime verilebilcek en guzel cevap bumuydu sonra yanlıs anladın dedi ama kızdıgımı anladıktan sonra senin istedigin gibi bugunu yasayalım gelecegi boşverelim dedim ''peki'' dedi :1no2: sonrada hayal kırıklıgına ugrattın beni yazdım :çok üzgünüm: .... askerde zaten bazen kırmıyım uzmiyim diye susuyorum ama onunda dusunmesi lazım artık

bende anlayamıyorum bu hallerini erkeklerin ara arar geliyo heralde insana baska birimi var diye dusundurtuyorlar ama gecici oluyo bu davranıslar genelde

bende anlayamıyorum bu hallerini erkeklerin ara arar geliyo heralde insana baska birimi var diye dusundurtuyorlar ama gecici oluyo bu davranıslar genelde

inş. geçicidir, hiç çekilecek gibi değil çünkü, yani beni sevdiğini biliyorum aslındada ama böyle biraz düşünceli davranmasını bekliyorum, ben ne kadar önemsersem o kadar kötü oluyoo, çokmu üzerine düşüyorum acaba mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…