- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
- #1.001
cnm biz aynı şehirdeyiz annesiyle bir yıl olmamıştı ama çok da yeni çıkmıoyrduk o zaman tanıştım şimdi üçüncü yıla gireceğiz bütün ailesini tanıyorum tanıştım hepsiyle zemuszemus
biz daha tanışmadık hatta ailesinin haberi bile yok benden mafoldumben
okulu uzattığı için ona kızgınlar o nedenle benden bahsedemiyo okulu onun yüzünden uzattın di mi diyecekleri için aslında aynı durum benim için de geçerli ben de o nedenle anlatamadım henüz
kırılması gereken birsey soylememişsin bence bir erkege bana ilgisiz davranıyorsun dediginde kendini dahada geriye cekiyor cunku illa onun uzerine gidip pesinden kosacagını biliyor o nasıl davranıyorsa sende oyle davran bakcak olmuyo yuz vermiyon o koscak peşinden opuyorumnanaktan
kırılması gereken birsey soylememişsin bence bir erkege bana ilgisiz davranıyorsun dediginde kendini dahada geriye cekiyor cunku illa onun uzerine gidip pesinden kosacagını biliyor o nasıl davranıyorsa sende oyle davran bakcak olmuyo yuz vermiyon o koscak peşinden opuyorumnanaktan
cnm bizde öleyiz iftar yemeklerinde bir toplanıolar ev almıo sadece annesinin kardeşleri çocukları yani 4te 1i gibi bişey ben bayılıorum kalabalık ailelere benim ilem kalabalık değil ama aşkımla evlendiğimde allah izin verirse çok büyük bi ailem olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?