Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

aman nazar değmesin mutluyuz bu ara:) hele hele bugün beni çok mutlu etti..
yıllardır masaj yaptırmak isterim,hiç yaptiramadim vakit ayırmadım..bu bana dogum günümde bir otelden banyo terapi ve masaj almıştı hediye olarak..bende bugün hediyemi kullandım:)) Pamuk gibiyim :)) btn sinirlerim alındı sanki :))
şiddetle tavsiye ederim masaj mükemmel bı şeymiş!!!

biz daha tanışmadık hatta ailesinin haberi bile yok benden mafoldumben
okulu uzattığı için ona kızgınlar o nedenle benden bahsedemiyo okulu onun yüzünden uzattın di mi diyecekleri için aslında aynı durum benim için de geçerli ben de o nedenle anlatamadım henüz

canım sızdekı sebep mantıklı
bılıosun bızde iş güç var artık
onun aılesı benı bılıyor benım aılemde onu bılıyor
hatta aıleme soylemem ıcın o baskı yapmıstı

bende öle yaptım bugün bakalım vereliniortak

cidden işe yaradı kızzzz :lepi: hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 :sm_cool:

Pırlantacım evet haklısın, haksızdı ve çok çirkindi söylediği.
Dün o olaydan sonra açtı özür diledi.
Kıskançlıktan yapıyorum biliyosun dedi...
Başka biriyle 2 laf etmemi bile kıskanıyormuş...
Yoksa o anlamda söylemedim diyor.
3 sene bu ilişki devam ettiyse güvenle devam etti diyor...
Ne diyim doğru.
Ama gönlümü almasaydı açıp,ant vermiştim telefonu kaparken, bir daha konuşmayacaktım onla.
Tekrar telefon açtığında (2 defa aramış duymamıştım. telefonunu cevaplamayacağım sanmış.) sesini duysaydınız çok komikti o kadar stres olmuş ki...
Ama iyi oldu ona, bir daha öyle abuk subuk konuşmasın.
:jeyyar:

selam kıslar nasılsınız
bende cnm arkadaşımın sorusunu cevaplayayım biz çıkmaya başladığımızdaan itibaren annelerimizin haberi olsu 5 yıldır birlikteyiz son 3 yıldır tüm ailesini tanıorum

Deruşcum merhaba, iyiyim sağol sen nasılsın canımcım?
Pırlantacım soruna gelince; geçen sene 2008 mayıs ayında tanıştım evlerine yemeğe gittim. Annesi babası filan.
Ablasına oturmaya gitmiştim ayrıca.
Ablası bana bayılmış. Çok güzel kız filan demiş. Çok hanım ve sessiz demiş... Senin yanında çok sessiz kalmıyo mu demişler. Sen çok konuşkan bu sessiz sakin filan...
Aşkım da yaaa çok sessiz demiş içinden.
Biraz cadıyım da yanında.
-tatlicadiarzu-

Biz beraber olmaya basladigimizda almanyadaydim..Annesi babasi biliyordu gorustugumuzu..
Annesiyle tanismistim 2-3 ay sonra falan tahminim..Sonrada babasiyla tanistik konustuuk msnde amakaydirigubbakcemile3
Bu sene agustostoda yüz yüze tanistikk..Amcasigil dayisigil falan hemen hemen hepsiyle tanistirdi..
Bide bu tanistirdiklarinin daha yarisi bile olmadigini söylediisırnaşık şeysırnaşık şey

cnm bizde öleyiz iftar yemeklerinde bir toplanıolar ev almıo sadece annesinin kardeşleri çocukları yani 4te 1i gibi bişey ben bayılıorum kalabalık ailelere benim ilem kalabalık değil ama aşkımla evlendiğimde allah izin verirse çok büyük bi ailem olucak

Insallahh Canim benimmm..Benim ailedem kalabalik sayilir ama hic birbirine kenetli degil..senağlama

bizim de aramız iyi mi kötü mü anlamıyorum valla
o bişey yokmuş gibi davranıyo ama benim içimden sıcak davranmak gelmiyo
kızdırmasın beni hevesimi kaçırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…