- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
ıyıyım allegrıa sen nasılsın
nasıl gıdıyor iş aşk
aLLeGRia`cim tam destek yanindayim bende..Umarim basarirsinizzkaydirigubbakcemile5
Ayrilik cokkk zorr hepimiz biliyoruzz ama sabir etmek umut etmek ayriligin zor oldugu kadar güzel..
Biz erkek arkadasimla cikmaya basladiktan sonra 5 ay ayri kaldik malum mesafe:1no2:
Ama sonunda kavusmak vardi umut vardi hasret vardi en güzeli birbirimize askimiz vardi..Suan 2 aydir ayriyiz ama biz 1-2 ay sonra kavusmuycaz..
1 ay ayni sehirde olduk aramizda en fazla 30 km vardi ve biz ginede ayriydik
O kadar mesafeden sonra bu 30 km sanki bizim aramizda hic yokmus gibiydi onunla ayni
havayi solumak ayni günesle isinmak o kadar güzeldiki cunki onun bi dag arkasinda oldugunu nefes aldigini ve kavustugunuz bi günün oldugunu biliyosun...
30 km lik mesafede bile biz en fazla haftada 2-3 kez gorusuyoduk oda en fazla 2-3 saat bazen 5-10 dk oluyordu düsün..
Ama biz suan bile birbirimize hasretiz sabir ediyoruzz askimiz icinn..bazen kavgalar kirginliklar olsada:dilcikar:
Insallah Allahin izniyle bu günleride atlaticaksin canimmopuyorumnanaktan
Ona sinirliyimsoyledigi bsye sakayla cvb verdim anlamadi ciddiye aldi, oysaki herzmnki yaptigim bsydi :mymeka:
Bitanem yarın askerden geliyor
nasıl mutlu olmayım çok mutluyum çoookk
allah kimseye uzun hasretlik göstermesin:Saruboceq::Saruboceq:
aAAmin Allah birdaha ayrimasin
dün kavga gürültü çıkarmadan bana çok ilgisiz davrandığını, bazı düşüncesiz hareketlerini söyledim, oda haklısın daha özenli ve dikkatli davranacam yazmış,
bugün sabah soğuk bi günaydın yazmış, söylediklerime kırıldımı acaba ama napıyım rahatsız olduğum şeyleri söyledim ... :uhm:
nasıl davranmalıyım sizce artık cidden kafam çalışmıyoo :uhm:
kızlar sevgılısı dışarıda olanlar ayrı şehirde olanlar
sevgılınızın annesı ıle felan ılk ne zaman tanıstınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?