Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

benim de içim çok kırık ona
sonumuz neye varacak merak ediyorum
belki de tamamen biter..
saçma bi sükunet var bende saçma bi umursamazlık
oysa ki içim çok kırgın
seviyorum demekten korkuyorum sadece acımı öfkemi bastırmaya çalışıyorum
bi kere seviyorum dersem kendi kendime bu dinginliğim bozulacak diye korkuyorum

üzüntü,hayal kırıklığı,sınır,kırgınlık..
hepsini aynı anda yasıyorum suan..ama en çok kırgın olmak koyuyor bana..kırgınlığın tamiri çok zor oluyor..bir şeyi kırıp yeniden tamir etmek..iste bu zor..
nasıl neden ne ara bu noktaya geldik?ne zaman?niye?sinav mı bu?
sanki artık o ince cizigideyiz..ya gelecegimize adım aticaz ya da..bu noktaya mı geldi iliskimiz?artık bir adının konmasi mı gerekiyor?
çok kırıldım çok incindim çok acıyor icim..
ağlamak geliyor içimden ama yapamıyorum..
arayıp bağırmak geliyor ama yapamıyorum..
onu çok sevdiğimi söylemek geçiyor ama yapamıyorum..
bir insana hele ki sevdiğin bir insana kırgın olmak ne kadar kötü bir şey..kalbim param parça sanki suan..öncekiler gibi yine onaricak biliyorum..ama bu sefer farklı sanki..sanki onarsa da aklımdan silinmiycek..
nasıl bir anda dusuncesizce ve duygusuzca konuşabiliyorlar..nasıl canları acımadan söylüyorlar bir lafı..nasıl bir an da unutuyorlar karsilarindaki kisinin sevdikleri olduğunu..nasıl kirabiliyorlar..
onarabilecekmisin askım yine kırılan kalbimi??silebilecekmisin bgnu??unutturabilecekmisin söylediklerini??beni soktuğun bu durumdan kurtarabilecekmisin??
hani ilk çıkmaya başladığımızda kendin demiştin bana; ailem herseyden önce gelir beni sakın onlarla karsı karşıya getirme diye..peki bu senin yaptığın ne??niye bunu bana yapiyosun??al iste ailemin dediğini yapıyorum niye bana kiziyosun?hangi hakla kiziyosun??bunu bana sen ogrettin..ailenin herseyden önce gelmesi gerektiğini seninle öğrendim ben..niye şimdi bana bunu yapıyorsun??niye??hosuna gitmedi çünkü di mı ailemin bana ilk defa hayır demesi..isine gelmedi di mı..istesen de istemesen de sevsen de sevmesen de bu böyle..
çok kırgınım sana..çok..Allah sonumuzu hayır etsin..

şuan o kadar üzgünümki.onu düşündüğüm için suçlu ben oldum.onu sıkmışım bunaltmışım.artık hiç konuşmıcam.tavırları o kadar kırıcı ki bunu farketmiyo bile... :1no2:

msne gelcem dedi hala yok... bekletmeyi ne çok sevio bu adam yaa kaycam şimdi görcek gününüklava:

offf offff mafoldumben
o kadar kırıcısınki bi kere olsun gönlümü al be, burnundan hiç kıl aldırmaz mafoldumben
bi kerede neden kırgınsın bana de, merak et.. hep sallamaz olmak zorundamısın ..
böle olunca çok mutlu oluyosun.. üzerimden egonumu tatmin ediyosun mafoldumben

meraba kızlar uzun zamandır giremedim merdiwenlerden düştüm kalça kemiğim kırıldı 1 ayyataktan çıkmak yasak oyüzden sizden uzak kaldım hepinizi çok sewiorum öptüm

Msn 'de konuştuk bugün..
3,5 ay görmeyince gerçekten insan tuhaf karşılıyo çok tatlı olmuştu.
Ona açık mavi turkuaz gibi kazak almıştım doğumgününde onun içine gömlek giymiş çok şeker olmuştu.
Tam sevdiğim giyinme modeli...
:kedi:
Bir de bana kilo deyip durmasa...
Daha güzel anlaşıcaz... Ama işte cins cinssss!
Kamera için ruj süren tek insan benimdir heralde.
Biraz renkli görüneyim diye...
kaydirigubbakcemile2
Deli miyim neyim bilmiyorum ki?
Zaten akıllı olsam onla işim ne değil mi?
naniknanik
Şekerpare zuzum benim...
Neden daha önce böyle konuşmadık ki hiç?
Gerçekten geçen hafta ve bu hafta MSN de görüşmek ikimize de ilaç gibi geldi...
Meğersem ne çok özlemişim onu...

2 gündür o kadar kızgındım ki ona klava:
bi umursamazlık bi afra tafra onda :mymeka:
Allah'a şükür konuştukta anlaşabildik bugün :1hug:
seviyorum ben bıdığımı be :asigim:

deruşçuğum geçmiş olsun canım ya :teselli:

bizim aramız iyi çok şükür babasının memleketine gittiler bayram için
baya bi orda kalacaklar o nedenle fazla irtibat halinde olamıcaz ama olsun
kavuşmamıza az kaldı sayılır şimdiden neler yapsak diye plan yapıyoruz
şu zaman çabucak geçsinn

uff bizde kavga ettik dün aksam..
Face adresinde biri eklemis onu bende kim die sordum bayandi 15-16 yasindaki kuzeninin arkadasiymis..

Bende ne olmus arkadasiysa falan dedimmklava:
Böyle offlu pufflu hhareket yapti lmaz:
Dünde gine amcasi ve kuzeniyle doktora gitmislerdi bende onu beklerken facede bi oyun oynuyor ona bakim dedim baktim nete gelmis ama bana haber vermedi tabi haliyle sinirlendim gine...
geldiginde sordum gine ayni hareketi yapti bana kapattim kamerayi acmadim bidaha
Konusmadan ciktik..Nie böyle davraniyo anlamiyorum acaba cokmu skiyorum ustune gidiyorum

merhaba kıslar hasretinize dayanamadım anneme ağladım zırladım bilgisayarı kımıldamadan kullanacsağım şekle getirdi artık ağrıdan çatlasamda sizleyim çok feci ötü bi olay yaşadım şuan anneme bağımlı yaşıorum tuvalte gidemiorum sürgü koyuyo annem beni yalnıuz bırkmayan arkadaşlara beni düşünenlerden allah razı olsun yatalak olmak kısa süreliğinede olsa çok zor

Canim benim cok cok gecmis olsun..Allah acil sifalar versin:Saruboceq: Annenin sözünden cikma bakimmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…