Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

ya benimde sevgilim sinirimiz bozdu az önce ne kadar küt bi insanla beraberim ya ama seviorum bırakamıorum da nasıl yola getiricem bunu bilmiorum off offf

ben strese girdim benimkinin yüzünden. :bbo:
Bayram için memlekete gidicek bugün,bana önce annesi babasıyla gidiceğini söyledi anası babası gitmiyo ama beyimiz yine memleket hasretine gidecek tek başına.bi iki laf söyledim sinirlendim. :mymeka:
neyse hadi dedim soğukluk olmasın arada iyi yolcu edeyim bekliyorum sabahtan beri
ee ne düşünürsünüz bayanlar?gitmeden önce bi 5 dakika ayırır dimi bana buluşuruz... :sm_confused:
nerde bunda o düşünce.paşa paşa gidiyo beni görmeden.:mymeka: bende açtım telefonu bağırdım çağırdım bu ne düşüncesizlik insan zerre kadar değer verir diye... klava:
çok üzgünüm şimdi biraz uzun oldu yazdıklarım ama kusura bakmayın artık :a015:

hepsi doğuştan odun klava: :mymeka: üzülme canımcım anlar hatasını inş. :teselli:

çok sinirliyim şuan aradım yine uyuyordu ve uykulu sesini duyunca suratım anında düşüyor farklı bir kişilikle konuşuyorum sanki bu nasıl iş ya daha sabah 6 da arayan sen değil miydin ben nasıl davrandım uykumu bölüp senin gibi böğürdüm mü böyle madem rahatsız oluyorsun çaldırdım kapattım neden geri arıyorsun(nişanlım bunları yapan ne zaman uykulu olsa kan beynime çıkıyor davranışları çok itici ...kimi kılından tüyünden göbeğinden tiksinir şu uykulu halinden tiksindiğim kadar birşeyden tiksinmedim öggg(

Son düzenleme:

derdime bir çareeeeee mafoldumben :a015:

hep bizi bulur böyle odunlar zaten elimizde kalıcaklar klava:
mnkss canım biraz sabretmemiz lazım seninde benimde,değerimizi anlasınlar bakalım herşeyin hayırlısı...

yaa kızlar duramadım gene mesaj attım.. ben niye böyle sabırsızım ki :1no2: resmen eziyet çektiriyo bana..ama dediğiniz gibi sabretmem lazım , kendimi iyice aciz hissetmeye başladım hiç sevmiyorum bu durumu :a015:

ne oldu cnm neyin var

tatlım herşeyi alttan alıyorum az önce telle konuşuyorduk
herşey çok güzel
kızdı bana birşey yok diyor
ama trip yapıyo
zaten yarın memlekete gidecekler
pazar günü yıldönümümüzdü göremeyeceğim onu
bir de böyle yapıyor bana
ve bnm hiçbir hatam yok :gitme:

ya cnm bu ara herkesde aynı dertten var galiba , sıkma canını bazen garip dönemleri oluyo bunların.. herşey yoluna girer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…