Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

kavgalar yıpratır kıskanılmak güsel bişey ama dozunda oldugu zaman fazlası can sıkarr canım bu senin işin biraz anlayısss birazz

bırak öle olsun o zaman ben hep söylüorum bu söyleyeceğim tüm bayablar için 4,5 yılda baya fazla şey öğrendim erkkelerin böel bazı zamanları oluo huysuzluk zamanları biz genelde ayda 1 yaşıoruz o zamanlarda biras alttan almak lazım ama normale döndümü sen bastırcan denendi ve onaylandı

kaçan kovalanır bıraktım artık kovalasın beniiikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3aynen öyle önceden ben çok üzerine düşerdim hiç ilgilenmezdi benimle bende düşündümki ben ilgilenmesem ne yapar acaba diye bıraktım ilgiyi o üzerime düşmeye başladı şimdi çok ilgileniyor ama ben ilgilenmiyorumkaydirigubbakcemile3

eczacı olmak böle bişe sen ilacını bulmussun o kaybetme korkusu içine girmiş ondan bu tasası canımm anlasıldı onun derdi onuda anlamak lazımmm

aferin sana cnm nese cnm ben kaçıorum aşkım hasta yarın gidicem yanına aklaım onda kaldı ayatayım artık çok öptüm seni muhabbet güzeldi seni tanıdığıma memnun oldum cnm

aferin sana cnm nese cnm ben kaçıorum aşkım hasta yarın gidicem yanına aklaım onda kaldı ayatayım artık çok öptüm seni muhabbet güzeldi seni tanıdığıma memnun oldum cnm

geçmiş olsun canımm.....
bende memnun oldum aslında tanışmadık ama olsun sonra görüşrüz yine gelirim buraya

dünya kendi etrafında dönüyor bi sen haklısın...!!! bana gelmiş hala seninle bu hataralarını konusacam benle sesini yükselterek konusmamayi öğreneceksin dio yaa yaaaaaaaaaaa sen kimsin ki ? sen bana ne öğretiosun allah askına ? sana yanlıs geliosa bana doğru gelio var mı ötesi o zaman bana sesimi yükselttirme..

Bende kızgınım hep alttan almaktan hep suçlunun ben olmasından..

nedense ben de hep suçluyum.. neden acaba ? o deil benim bi çok ilişkim oldu bi çok tecrübem var başımdan nişanlılık bile geçti seninse bu ilk ilişkin...! pardon ama ilişki konusunda sen mi bana bişiler öğreteceksin... ayh cnm çok bunaldım hep suçlu benim. ha ben öyle hissetmiyorum ama beyimiz bana küçücük kız muamelesi yapior karsıma geçip sana şunu bunu öğretecem askım diyor allahımmmmmmmmmmmmmm lmaz:kendi fikrimi sölüorum daha cümlem bitmeden yoook askım öyle olmaz yanlış düşünüyosun diyor ama kıme göre yanlış ? bana her lafı sokuyor bende moral bırakmıyor sonra sarilip öpüyor konusacam senle bu konuyu diyor ay yok dedim en son bana bişi anlatma bana vaaz verme... çok bozuldu :umursamaz: ama ilişkinin i sinden anladiği yok bana akıl verecek...

Cnm yaa birçok yönüyle benimkiyle aynı şeyleri yaşıorsun sanki ben de nişanlanmadım ama ilk ilişkim deil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…