Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

yaa bende okuum drus arkadasım banada oyle gelıyor yaa kızlar bu form benı cok guldrdu benıde alın aranıza:)bende ck doldum anlatmak istıyrum nolu banaa bı yorum yazın..ben eskişehirdeyım sevgılım kayserıde ama bi işi için ankaraya geldı bugun..işi erken bıterse yanıma gelıcektı sonucta 2 saatlık yol..işide erken bıttı hemde cumartesı ..bende dedımkı ank.ta kal pazar gunude gel sabh aksamda bın otobuse sabh kayserıdesın okuluna gıt ..ama yok dedı bende sınırlendım.gelemem ddı okulda derste uyuklarım gunum bosa gecer cuma sınavım var vs vs..kızdım bende ben olsam ihemen giderdım..ben gıderdım de o nıye gelmıyor mantıklı dusunuyor kendını dusunuyor anlayamadım..3,5 yıldr ılışkım devamedıyor..sevgısınden suphem yok ama bıras rahatladı gb bence..ben konustukca o 2 mıslı rest cekıyor yaa..bi yol bulsamda onu pesımde delı dıvane etsem?bıras uzun ama nolurr okuyun da banada yorum yapın beklıyorummm hepınızı optumopuyorumnanaktan

selam tatlımm :) erkeklerle bayanların farklılığı bir kez daha ortaya çıkmış sizde biz olsak elimzden geldiğince görüşmeye çalışırız bişeyler yaparız değil mi? ama onlar ne kadar uzun süre görüşmemiş olsak da bizler gibi düşünmüyorlar.bence senin yapman gereken tek şey bundan sonra görüşmek için sen çağırma bırak o düşünsün.biraz sabır gerektiren bi durum ama emin ol işe yarar.canını da sıkayım deme sakın erkekler bizler gibi ince düşünceli değil biraz odunlar iştee

tatlım olmuş saat 2,47,
dun de msj atmıştım cevap vermemişti dün gece 12de atmıştım,
bugün aramadım hiç, akşam msj attım ulaşmadı, sanırım bir yerde .

sagol marconı..bugu sabah uyandım kendımı cok ıı hssedıyorum dedım..sevındım scs falan dedı..bundan sonra sankı hayımdan cokkk keyıff alıyormusum sorunları takmıyormusum gb davranıcamm..ahat bırakıcam onu..ve dıcekkı emıne mutlu ve benıde sıkmyor..ama neden eskısı gb ılgılenmıyor..gecen yıl yapmıstım soguk davranmıstım 1 hafta kadar bulusacmıyız dedgınde bılmm farketmez falan demıtım yaa benı sevmıyormusun dıe gelmıstı..ozamn aynı sehırdeydık tbı artık ayrı sehırlerdeyoz..gene aynısını yapım dıyorum bakalım işe yarıcakmı...

marconiye katılıorum bizi ayıran nokta bu biz onlar istese iki elimiz kandda olsa bi şekilde kaçar gideriz yanlarına sevdiğimiz için ama onlara geldimi sıra oramn ağrıo hastayım bilmemne bide biz kaçarak gideriz bazen yanlarına izin alamadığımız için evden ama en osnunda yine biz suçlu oluruz o kadar şeyi çekmiş olmamıza rağmen o kaçmalarımız hiç olmamış farzedilir tatlım onlar erkek bizim gibi ayrıntıyı asla düşünmezler

Çok kızgınım
Gezmeye götürmedi beni migreni tutmuş beyin yattı ama iftardan sonra kahveye gitti bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Birde bağırdı bana çok gezermişim evde durmazmışımmmyalancııı:mymeka: onun başı ağrırmış yatarmışşşçok meraklıysam gideymişim kendim gezeymişimm Tabi o işteyken çıksam bu seferde hadi ne zaman gitcen eve çok gezdin eve git bilmem ne der tabi şimdi çıkmıcamı biliyo ondan git kendin gez o zaman diyor çok kızgınım çoookk

Ha birde sana çok kızıyorumm çok kızdım dediğimi duysa şimdii buz koyy derr eşeekkkk ben ona bi buz koydurcamm yakında ammaa neyse...:mymeka:

düşcüm klasik erkek tipi her zaman böledirler bi yere gittikmi 10 kere ararlar eve gitmiomusun nie gitmiosun falan fiilan kendilerine oldumu eve girmesatleri belli değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…