• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize ya da eşinize kullandığınız hitap kelimeleri neler :)

Sürekli hitap etmesekte o bana Bunalgülüm der ben Sıkılhanım :27:

Karikatür vardı çok önce birlikte okumuştuk, ordan kaldı. Eğer çok bunaltırsak birbirimizi bunları söyleyip gülüşüyoruz :9:

Tabi ki, sevgilim en güzel hitap şekli :16:

aaayyy okurken çok güldüm çok şekermiş gerçekten eğlenceli bi ilşkiniz var sanırım :16: :16: :16: :1: :1:

Çok özledim şuan kocamı bi günlüğe benden çooook uzaklara gitti:(((
biz bu hitap şeklini biraz abartanlardanız
klasik olanlar:aşkım, bebeğim,hayatım,sevgilim,paşam,prensesim...diye uzayıp gider:)
ben ona genelde:kocişkoo,erkeğim,ömrüm,komserim=))Latilokumum derim
o da bana :(biraz tombiş olduğumdan kelli)pufum,pudifiğim,morhipo:) Bal Unum(balondan çok komik bi şekilde türemişti bi aralar)
çok yazdım kusura bakmayın ama gerçekten çook özledim kocamıı kanatlarım olsa da uçsam gitsem yanına:43:

cok cok eskıden sevgılım bana kıymetlım derdı .. film tutkunuydu ve sanırım yuzuklerın efendısınden gormustu :) ordakı yaratık da yuzuge kıymetlım dıordu :D yuzuk yanardagda parcalanınca bızde ayrıldık :D

Sevgilim,aşkım,birtanem,hayatım,herşeyim,bitanesi,canım,canımıniçi,paşam,AslanAşkım,kalbim,ömrüm,günaydınım,Ruhum,nefesim,tatlışım,bıdığım,kıymetlim, diğeryarım,ruheşim,biriciğim,Su'yum,aşkımbitanem,şirinim,Gofretim, pofuduğum, böyle böyle devam eder:) aklıma bu kadar geldi ^^

Son düzenleme:
genel söylenenlerin dısında nickimdede anlasılacagı gibi ikimizinde ortak kelimesi cennet...... cennetim diyoruzz

ben ona aşkyoldaşım , o bana cennetim der :) haricinde aşkım sevgilim kadınım gülüm falan da der :) ben ona küçüğüm, odunum , ekekim derim :D böyle :)):9:

sevdiğim,ömrüm,gamzelim,hayatımın anlamı,bitanem,aşkitom:))) bunlarda bizim kızlarr

benm 3 yıllık ilşkim var sevgilimle sözlüyüm. en çok kocitom derim çok şeker buluyo ya sizlerin ki neler :)

Bence cok anlamsız ne o kocıtom!!! edebıyatımızda boyle bır kelıme varmı?bu arada evlenecegınıze pek emınsınız galıba sımdıden koca moca benım kuzenım vardı nısanlıydı kocam asaga kocam yukarı derdı ama gordu kocayı:9:valla nıkahı basmadan kocam demeyın gelın ata bınmıs ya nasıp demıs sonradan uzulecegın seylerı erkenden deme abla nasıhatı haa bırde kocam bana guzel gözlum kralıcem der ben kocama canımın ıcı derım bıtanem derım kızdıgım zaman soneeeeeeeeeeeeeer derım:27:

Son düzenleme:
o bana en çok boncuğum ve pamuk prensesim dio:16:
evliyiz buarada:))
ama genelde aşk die hitap edioz birbirimze
bde bzde şöle bişi var asla ismimzle htap etmiorz kavga bile etsek hayr askım öle değil neden değilmiş hayatım yanlış biliosunz vs......:)) bde kalbim kelimseini çok kullanıoz:)özellikle yaptıımız bişi diil ama 6 yıldır brbrimize ismimzle htap etmedik.... 5 yıllk brliktelik 14 aylık evlilik toplam 6 yıldr beraberz:16:

Bence cok anlamsız ne o kocıtom!!! edebıyatımızda boyle bır kelıme varmı?bu arada evlenecegınıze pek emınsınız galıba sımdıden koca moca benım kuzenım vardı nısanlıydı kocam asaga kocam yukarı derdı ama gordu kocayı:9:valla nıkahı basmadan kocam demeyın gelın ata bınmıs ya nasıp demıs sonradan uzulecegın seylerı erkenden deme abla nasıhatı haa bırde kocam bana guzel gözlum kralıcem der ben kocama canımın ıcı derım bıtanem derım kızdıgım zaman soneeeeeeeeeeeeeer derım:27:

kocitom,kocisko,hamiş,askito vs kelimelerini bnmde snirimi zıplatıo:))))

o bana en çok boncuğum ve pamuk prensesim dio:16:
evliyiz buarada:))
ama genelde aşk die hitap edioz birbirimze
bde bzde şöle bişi var asla ismimzle htap etmiorz kavga bile etsek hayr askım öle değil neden değilmiş hayatım yanlış biliosunz vs......:)) bde kalbim kelimseini çok kullanıoz:)özellikle yaptıımız bişi diil ama 6 yıldır brbrimize ismimzle htap etmedik.... 5 yıllk brliktelik 14 aylık evlilik toplam 6 yıldr beraberz:16:

Allah daim etsin mutlulugunuzu :) ben de sinirlenince isimle hitap ederim ama o sultanım der :/

Sevgilim, hayatım, bebeğim vs klasik şeyler zaten :)
Onların haricinde ben ona aslan burcu olması nedeniyle Aslanımm diye hitap ederim ki pek hoşuna gider :D
O da bana dünyam,meleğim,güzelim vs. der ama benim favorim her zaman sevgilim tabii :)
Bide aşkım kelimesi yasaklandı bana herkese ve her şeye aşkım dediğim için ona demem yasak bazen dilimin ucuna geliyor geri yutuyorum :(

Back
X