sevgilinizi aileniz biliyor mu?

Annem biliyodu.Du cünkü ayrıldıgımızı söyledim.Arada siz ayrılamasınız desede bozuntuya vermiyorumşakkıdı
Babam hiç bilmez böyle şeylerimi.Çünkü o kadar aşmadık dahakaydirigubbakcemile3

anneme arkadaşlarıma görüşücem diyorum
Malum bir hafta calışıyorum.Stres neyim atmalıyımsositososito

benım şöyleydı;
her gun işten dönuste dısardan gec gelıyodum bı bahane yapıp,
onları cok anlamadılar gıbı, işm var su bu var dıyodum 15 gun boyunca,

calısınca rahat oluyodu,
sonra telefon konusmalarımızdan anladı annem yıne hadı evlen evlenmıceksen sakın cıkmıon dımı kımseyle annecım demelere basladı

sonra şiten cıktım, dısarı cıkarken annem benı cok cırkın gıydırmeye basladı her cırkın gıyınmemı destekledı öle cıktım.. :ecrin_bebek:

sonra hadı ewlenmıcen mı baskısına yogun sekıllerde devam ettı

ben de benım cocuga evlenmıcez mı tarzı seyler demeye basladım

aılemın ogrenmesıne gerek kalmadan bıttı bızımkısı. kötükedihüso

böle işte cnm.. :a015:

kaybedıceksın sen de benım gıbı, bosuna ugrasma

benimde annem biliyor.babama soyleyememmm. öğrenci oldugum için okul warken sorun olmuyor ama tatıllerde bıraz zor oluyor işte izin konusu. bazen yalan solemek durumunda kalıyorum vıcdanım cok kotu oluyo ama napimmmm solermısınız ?

keşke soylemeyesedın işte... aıleler cok sıcak bakmıyorlar, kocan olmadıktan sonra flörte cok sıcak bakılmıyor, hos kocan olsa da ayırmaya calısıcaklarını dusunuyorum ben

ben bu beraberliğe başlarken de babama söylemiştim o zaman okulum bitmemişti daha
o zaman da karşı çıkmıştı
bitti dedik yani yalan söyledim babama
sonra okulumun bitmesine yakın sordu o iş ne oldu diye
ben de yeniden başladık dedim
çok kızdı aileler tanıştı
aileler farklı diye istemiyorlar
gurbete gitmemi istemiyorlar
vs vs çok kötüyüm ya
aşkımdan ayrı olmak zoruma gidiyor
ailemi de çiğnemek istemiyorum
bi zaman sonra da aşkım başkasıyla evlenir ben çok kötü olurum içim içimi yer

sevgili patiska asıl sorun babaların kızlarını koruma duygusu.hiçbir anne baba çocuklarına zarar gelsin istemez benim annem bana destek çünkü sevgilimi tanıyor fakat babam tanımıyor sonuna kadar mücadele edeceğim senin dediğin gibi boşuna olduğuna inanmıyorum babamın annemin desteği ilede ileride tanımak isteyeceğini düşünüyorum ama zamana gerek var bence insan eğer GERÇEKTEN SEVİYORSA sonuna kadar uğraşmalı.:enbuyukkk:

benim korkum babamın bir anlık öfkeyle elimden teli falan alması onunla görüşmemem için hatta okuldan alması. bir babanın böyle şeyleri kabul etmesi ne kadar zormuş ya :uhm: inşallah zamanla kabullenir :Saruboceq:

4 aylık bir ilişkim var.başından buyana annem ablalarım biliyor.babam yeni ögrendi ve tek dedigi ADAM GİBİ ADAM OLSUN,ASLAN OLSUN,TÜRKÜM DİYE BİLSİN HERZAMAN GÖVDESİNİ GERE GERE TÜRKLÜGÜNÜ SAVUNSUN yeter dedi.babamda artık biliyorrr,Kaldı alimin buraya gelip tanışması.hayırlısınlada yaza dügünü düşünüyoruz Kendi aramızda tabiiiikide daha ailelere açmadık.

Benim annem biliyordu babamın bilmesi imkansız :1rolleyes:... Bende mutluysam herşeyi pat pat anlatırım herkese...Oturup a'dan z'ye herşeyi anlatmıştım kaydirigubbakcemile3 Güzel güzel dinlemişti sonra bi yere giderken falan hemen başlıyordu onun yanına gidiyorsun di mi diye. Atlatıyordum bi şekilde. Sonuç ayrıldım acı da çektim annem herşeyin farkındaydı... Aradan çok zaman geçti hala daha hüzünlensem hemen konuyu ona getiriyor sebebi o olmasa bile. -tatlicadiarzu- Annenin bilmesi bi yandan ii bi yandan kötü.. Siz siz olun ayrıntılarıyla anlatmayın... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annem,babam,akrabalarım herkes biliyor.. babam bilmiyorken buluşmak çok zor oluyordu, korkuyordum da babama söylemeye.. annem bir an önce babana söyleyeceksin diye sıkıştırmaya başlayınca utana sıkıla babama söyledim.. o da neden çekiniyorsun kızım, böyle şeyler elbet zamanı gelince olacak, ben sana güveniyorum, neden gizliyorsun böyle güzel bir şeyi dedi. tabi ben şok oldum!! okul bitsin nişanlanacağız hayırlısıyla..
sen de söyle bence canım, çünkü ailenin başkalarından duyup öğrenmesi daha kötü olur..

ya arkadaşlar babam memleketi yüzünden ayrıl dedi bana sevdiğimi tanımayı kabul edip deseydiki şu kusuru var tamam o zaman ayrılırım ama şuralı buralı diye derse ben ayrılmam çünkü birbirimizi çook seviyoruz ben ve annem memleketini kabul ettirmeye çalışıyoruz eğer yinede olmaz derse bilmiyorum ama pek iyi şeyler olmayabilir :çok üzgünüm:

benımkıler bılyıo aılecek goruusuyoruz hata dun bız onlara ıftara guttik donustede yolculuyolardı arabaya kadar bızı bende sevgulumun babasıyla toka yapıp opuyoyodum babamda demesınmı opsene kızım elını : anaa dedım bukadarde olmazz kı kardesım

insanları memleketlerine göre yargılamak ne kadar üzücü =( baban da o beğenmediği memleketten olabilirdi!! önyargı kadar kötü bir şey olmasa gerek.. babanı al karşına açık açık konuş canım.. Allah yardımcın olsun, inşallah ikna edebilirsin. nereli sevdiğin?

konuştum canım babamla baştan söylediği bir şey vardı .......... olmasın diye ama ben öyle birini sevdim bana diyor ki ben baştan dememiş miydim ama sevdim ve hiç babamın sandığı gibi biri değil nereli olduğunu söylemeyeyim canım çünkü alınan arkadaşlar olabilir bence babam büyük konuştu ben çok seviyorum ve kötü bir yönünü görmediğim sürece ayrılmayı hiç düşünmüyorum :asigim: kabul eder mi zamanla babam bütün mesele bu :uhm:

senin mutlu olduğunu gördükçe bence kabullenecektir.. inşallah.. tanımadan bi laf söylemiş hata etmiş! sevdiğin dediğin gibi iyi birisiyse baban da tanıdıkça, anladıkça pişman olur. her şey gönlünce olsun canım. neyseki annen sana destek oluyormuş

Anlayışla karşılayacağını bilsek zaten babalarımızın söylerim ama olmaz yüzük takmadan gezmeme müsade falan etmez ben babamı bilirim mecburuz böyle olmaya başka çaremiz yk güzelim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…