- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
Arkadaşlar sevgilinizi aileniz biliyomu anneniz, babanız benim annem biliyo ama artık çok yoruldum babamdan gizliyoruz dışarı çıkmalarım sorun oluyo artık 15 günde bir çıkıyorum ama yinede şüpheleniyolar napcam bilmiyorum herhafta yalan sölemekten sıkıldım sizler napıyosunuz nasıl çıkıyosunuz nasl idare ediyosunuz?
yeni bir üye olarak mesajlarınızı okudum arkadaşlar babam öğrendi benimde geçen ay ayrıl dedi başka bir şehirde oturuyor önümüzde okullar var zaten çok sık görüşemiyoruz 2 gün önce babam neden ayrılmadın dedi ve ben o anda panik atak geçirdim yani ayrılmadığımı biliyor sevdiğime mesaj atmaya bile korkuyorum ne olur dua edin sevdiğimi kaybetmeyi istemiyorum senağlama senağlama
herkes biliyor
keşke bilmez olsalardı
karşı çıkıyorlar
işim olunca söyleseymiştim
keşke soylemeyesedın işte... aıleler cok sıcak bakmıyorlar, kocan olmadıktan sonra flörte cok sıcak bakılmıyor, hos kocan olsa da ayırmaya calısıcaklarını dusunuyorum ben
ben bu beraberliğe başlarken de babama söylemiştim o zaman okulum bitmemişti daha
o zaman da karşı çıkmıştı
bitti dedik yani yalan söyledim babama
sonra okulumun bitmesine yakın sordu o iş ne oldu diye
ben de yeniden başladık dedim
çok kızdı aileler tanıştı
aileler farklı diye istemiyorlar
gurbete gitmemi istemiyorlar
vs vs çok kötüyüm ya
aşkımdan ayrı olmak zoruma gidiyor
ailemi de çiğnemek istemiyorum
bi zaman sonra da aşkım başkasıyla evlenir ben çok kötü olurum içim içimi yer[/QUOT
denizkabuğu allah yardımcın olsun benimde sevdiğim uzakta ama istanbulda yaşamayı kabul etti babam kesinlikle gurbete vermez beni biz böyle bir çözüm bulduk yeterki birlikte olalım sevgilim ile aramda hiçbir sorunum yokki ayrılmak istemiyorum bir engel okullar var o da zaten bir gün bitecek babam ayrılmayacağımı az çok seziyor benim mutsuzluğumu istemez diye düşünüyorum eminim senin babanda öyle inşallah bir çözüm yolu bulursunuz canım :1hug:
ya arkadaşlar babam memleketi yüzünden ayrıl dedi bana sevdiğimi tanımayı kabul edip deseydiki şu kusuru var tamam o zaman ayrılırım ama şuralı buralı diye derse ben ayrılmam çünkü birbirimizi çook seviyoruz ben ve annem memleketini kabul ettirmeye çalışıyoruz eğer yinede olmaz derse bilmiyorum ama pek iyi şeyler olmayabilir :çok üzgünüm:
annem,babam,akrabalarım herkes biliyor.. babam bilmiyorken buluşmak çok zor oluyordu, korkuyordum da babama söylemeye.. annem bir an önce babana söyleyeceksin diye sıkıştırmaya başlayınca utana sıkıla babama söyledim.. o da neden çekiniyorsun kızım, böyle şeyler elbet zamanı gelince olacak, ben sana güveniyorum, neden gizliyorsun böyle güzel bir şeyi dedi. tabi ben şok oldum!! okul bitsin nişanlanacağız hayırlısıyla..
sen de söyle bence canım, çünkü ailenin başkalarından duyup öğrenmesi daha kötü olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?