sevgilinizi aileniz biliyor mu?

canım yaa kıyamam sana..:çok üzgünüm: babana kendin mi söylemiştin yoksa başkasından mı duydu sevdigilini? oraya kaçırdım kusura bakma canım.. eğer başkasından değil de senden duyduysa güvenini sarsacak hiçbir durum yok kiii.. hepimiz babamızdan çekiniriz, önce annemize ya da yakın bulduğumuz akrabalrımıza anlatırız.. baban daha anlayışlı olacak umuyorum kii. üzülmemeye çalış nolur, yıpratma kendini..

ya mirumo benden duydu ama önce duyması gerekiyormuş ben güven sarsılcak bir şey yapmadıkki sadece ilişkimizin ilk zamanlarında nette konuşurken gördü bana kim dedi bende okuldan arkadaş dedim şimdi doğrusunu öğrendi okuldan değil ama o an çok ko

rkmuştum öyle demiştim bütün suçum bunlar canım :1no2:

ben anneyim kızımda yok iki oğlum var....ama kızım olsa idi ve bir sevgilisi olsa idi heralde önce babasıyla konuşur,baba_kız bana nasıl söyleyeceklerini düşünürlerdi:roflol::roflol::roflol:...çünkü ben daha katı ve şüpheciyim bu konularda ...anında en kötü senaryoları yazar 2.dakikada yazdığım senaryoya inanır ortalığı toz duman ederdim-tatlicadiarzu-birde paniğe kapıldığımda duygu ve endişelerimi bastıramam sabırlı değilimdir bu konularda....ama eşim öğretmen olduğu için hayatı gençlerin ve çocukların arasında geçtiğinden olsa gerek...hiç ani tepkiler vermez,duygularına yenik düşmez..akılcı ve ürkütmeden yanaşır ki çocuğu rahat açılsın onunla konuşmaktan korkmasın diye...yani o sabırla dinler neyin nesi,neyin fesi öğrenir,uzaktan çocuğu araştırır ve çaktırmadan görürdü eminim...ama diyelimki çocuk kriterlerine uymuyor...o olayı öyle bir hale duruma getirirdiki kızını oğlanı terk ettirecek duruma getrirdi...bunu yaparkende kendini hiç açık etmezdi...üstüne kızımız birde babacığım biz ayrıldık diye onun boynuna sarılarak ağlar...oda çok üzgünmüş gibi onu teselli ederdi:roflol::roflol:...kızımız olsa ve sevgilisi olsa biz aynen bu durumu yaşardık eminim...çünkü eşim de aslında çok kıskanç ve korumacıdır...ama o kadar güzel kamufle ederki onun bu yönünü anlamak için onunla bir arada uzun bir zaman geçirmek ve çok iyi bir gözlemci olmak şart...yinede bir anne olarak tavsiyem ailelerinizden ilişkilerinizi saklamayın....ortam çok kötü kızlar...sevgiler hepinize.....a.s.

bu suç değil kiii canım benim yaa.. hepimiz korkup bi an için başka şey söylemişizdir ailemize.. annen konuşsun babanla, hatta baskı yapsın!! senin yaptığın kötü bir şey yok kii, baban alışacak buna ve anlayışla karşılayacak yakında inanıyorum ki..

babam memleketi yüzünden baskı yaptı anlattık o öyle değil farklı dedik bu pek içine sinmedi herkes olumsuz konuşuyormuş göyya..büyük konuştu bende o kadar insan içinde öyle birini sevdim hiç böyle düşünmüyor babam haftaya evden ayrılıyorum okul için kocaeliye gideceğim hani dedim ki en azından bana güvendiğini söylesin içim rahat olsun güveni sarsılmış bir halt yesem tamam ama benim yaptığım sonradan babamın bilmesi üstelik zaten evlenmemize daha var babamın tanıması için çok geç değil ki allahım ya ben nerde yanlış yapıyorum :uhm:

çok doğru söylemişsiniz ekrulum!! bizim göremediklerimizi ailemiz ya da bir başka büyüğümüz görüp bizi uyarabilir, çekincelerini söylebilir.. öyle ya insan sevdiğinin kötü yanlarını göremez, inkar eder ama bir anne-baba bunu kesinlikle farkedip evladını uyarır. bence de kesinlikle aile bilmeliiii

yaa Allah aşkına sevdiğin uzaydan falan mı da baban böyle karşı çıkıyorrrr?? töbe töbee!! kusuruma bkma ama babanın insan ayırması hiç hoş değil senin yaptığın bi yanlış yok gördüğüm anladığım kadarıyla..

ya canım benim için önemli olan müslüman olması ama soyu farklı olabilir bunu anlatamıyorum babama benim sevgilim turk olmadı için sorun çok yapıyor benim suçum böyle birini sevmek ki ben bu suçu sonsuza kadar işlemeye hazırım canım ben istiyorum ki iyilik güzellikle hallolsun her şey bizi allahtan başka kimse ayıramayacak inşallah canım aşkım benim o da ne yapacağını şaşırdı Şeniz

inşallah herşey yoluna girer canım ne diyeyim ki?? türk olmasın nolcak kiii yabancılar insan değil mi yani yawfff?? alışır baban da alışır... sen sevdiğini bi gün evinize götür babanla tanıştır olmaz mı?

ya haklısın canım tabiki çoğu kötüyse hepside mi kötü olacak.tanıştırma biraz zor canım ama baba isterse tel de konuşabilirler baba istesin benim aşkım hemen gelir zaten :asigim:

hayırlısı olsun canım. güzel giden bir ilşkin varmış canını sıkmamaya gayret et ve mutlu olmaya bak. baban bir şey demedikçe her şeyi oluruna bırak bence. resimdeki sen isen çok tatlıymışsın=))

sakın kendini üzme canım yaa nolur bak panik atak da varmış... en güzel yıllarını böyle harap etme! sevdiğinden eminsin, e sen böyle eminken ve mutluyken baban bi tanısın bence onaylayacaktır. şuanki resim güzel bu dursun=)

ayy yine değiştirdim resmi yazını şimdi gördüm canım mirmirmirmir babamın aslında tanışmak istemesi gerekirdi mirumo içinin rahat etmesi için ama babamdan hiçbir adım yok :çok üzgünüm: çünkü ayrılmamızı istiyor işte :çok üzgünüm:

kızlar nıe söyluyosunuzz a soylemeyın
ben yıllarca söledım hep sonu ayrılık oldu ılla kı ıstemıolar işte,
son sevgılımı sölemedım ama annem durumu caktı yıne ewlılık ya da ayrılık baskısına baslamıstı yapmayın sölemeyun aılelere e son duysınlar mutlulugunuz ıcın. Çok üzgünüm çoook

benim en başından beri annem de babam da biliyordu zaten hiç birşeyimi saklamam onlardan babamla da arkadaş gibiyimdir bana çok güvenirler belli bir yaştan sonra birinin olacağını zaten tahmin eden bir ailem var o yüzden en iyisi bilelim konuşalım da yanlış birşey yapmasın düşünceleri vardır hep şimdi de nişanlandık zaten o yüzden hiç sorunumuz olmadı bizim sevgiliyken de çok rahattık yani

selam arkadaşlar dün sahurda babamla konuştum ben istemiyorum diyo ama ilişkiniz devam ederse zamanla kabullenebilirim dedi şimdi karar vermemi bekleme zamanla kabullenirim ancak dedi ne yapalım bekleyecez artık bunu demesi bile şimdilik yeterli ben aşkımı çook seviyorum inanıyorum ki zamanı gelince babamda sevecek sonuna kadar mücadele edeceğim sevgime sahip çıkacağım kızlar bence sevdiğinizden eminseniz pes etmeyin :1hug:

Babam dışında evet...
Aşkıma evet demeden önce ilk sölediğim şey...
Babam kızımın hayatında biri olursa bana söylemesini isterim demişti.
Ama böyle bir şeyi söyleyemem olmaz demiştim...
Aşkımda eğer tek sorun buysa ben tanışmaya hazırım demişti...
Ama o kadar kolay değil tabi babama tanıştırdığım anda iş ciddiye binicek korkuyorum...
Aşkımda dioki benim bildiğim kızlar ister erkekler kaçar evlilikten bizimki am tersi oldu aşkım...Ama her zaman bir sözü var sonsuza kadar beklerim aşkım...
Canım o benim yaaa en az 1 yılımız daha var sabır...Hele bir askerlik bitsin okul bitsin gerisi kolay...
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…