- Konu Sahibi Sevgi Kelebexgxi
-
çok haklısın mirumo.kaldı ki diyelim ki ailenin razı olduğı biriyle evlendin evi var ama ya hayatı sana zindan ederse insanları evine göre seçemeyiz ayrıca sen uzağa gidemiyorsan o senin memlketine gelsin sevgisi için bu fedakarlığı yapamaz mı canım a.s.
ya zaten ben senin dusuncene bisi demedim ama onyargilari kirmak kolay degildir bzim ailede diariya kiz bile verilmez yani dusun cok icine kapali bir aileyiz hersey zamanla diyorum ben zamanla..
sabirli olun biraz sadecea.s.
ya canım siz birbirinize çok mu uzaktasınız sevdiğinle.
o buraya gelir ama ailem onu işinden etmek istemiyor
ve yaşadığım şehirde istihdam çok az
çok çaresiziiiiiiim
ve hiçbir erkek vazgeçilmez değil diyorlar
takma ilerde kim bilir karşına ne kısmetler çıkacak diyorlar
ben sevdiğim adamı aşkımı istiyorum kiiiiiii
ve kötülükleri onun da yapmayacağı ne malum diyorlar
ay kafayı yicem
ya canım siz birbirinize çok mu uzaktasınız sevdiğinle.
sen de doğru demişsin canım yaa aynen öyle.. belki zor olabilir canım.. işi orda olabilir mesela.. özel sektördeymiş ya..
zaten yarın evlenecez değil yani kaldı ki benim ailemde daha doğrusu babam dışarıya vermez. zaten ben gitmem. ama aşkım gelmeyi kabul etti erkek çocuğu daha rahat karar verebiliyor tabi benim düşüncem ne istanbulda yaşamak ne de orda neyse velhasıl işte..
zaten benim babamda önyargıları kırmış değil zamanla kabul edeceğini söyledi o zamana kadar ilişkiniz devam ederse allah yazmışsa zaten olur dedi.bu kadar yani hemen hayır deyip bizleri yıpratmaları da kötü değil mi.
benim sevgilimle aramda 18 saat var :bbo: neyse ya canım o işini bırakmadan sizin orda onun işi ile ilgili araştırma yap valla olur mu olur ya pes etme hemenotobüsle 6 saat
özel arabayla 4 buçuk saat canım
ya canım iş bulma öyle bir şey ki koca şehirdede otursan işsiz kalabiliyorsun biraz kısmet işi belki orada iş bulabilir çalıştıği meslek şehiri falan bilmiyorum ama allah büyüktür ya sevenler ayrılmasın :çok üzgünüm:
yani... sen evlenelim demiyorsun ki.. sadece babam sevdiğimi kabullensin, içim ferahlasın okuluma gitmeden diyorsun.. yani hadi hooop evlenelim diye bir durum yok..
katılıyorum canım.. ama baban yavaş yavaş ısınacak tatlım inşallah..a.syerimseniben
benim sevgilimle aramda 18 saat var :bbo: neyse ya canım o işini bırakmadan sizin orda onun işi ile ilgili araştırma yap valla olur mu olur ya pes etme hemen
yok canım yanlış anlamışsın!! arkadışımızın sevdiği nerede oturuyorsa oradadır işi, özel sektörde işini bırakıp gelmek, yeni bir iş bulmak zor manasında dediydim. amiiinn sevenler ayrılmasınnnn evet[
aslında çokta gurbet değil mirumo ya ama onlar için öyleymiş.bilmiyorum ama benim aşkım oturduğum şehire gelmeyi kabul etti ama ne benim ailemin istediği olacak ne onun ailesinin ben aşkımla başka bir şehirde yaşamak istiyorum meslekleri elimize alınca olacak inşllah
benim sevgilimle aramda 18 saat var :bbo: neyse ya canım o işini bırakmadan sizin orda onun işi ile ilgili araştırma yap valla olur mu olur ya pes etme hemen
panik kızzz çok sevindim canım babanın sahurda zamanla alışırım demesine. kaydirigubbakcemile2 ki bence ilk öğrendiği zamandaki tepkisi doğal. baba sonuçta herşeyi o öğrensin o bilsin o yönetsin ister. sende sağlığına dikkat et üzme kendini, sen sevdikten sora o da kabullenir zamanla:1rolleyes: kızlar ne diyim ooh herkes seviyor birisini çoğunuzun aileside biliyor babalar dışında ama olsunn vala mutluluğunuzun tadını çıkarınn... karşınıza çıkan olumsuzluklarda da pes etmeyin... :lepi::asigim:yerimseniben
aynen canım yaa benim de sevdiğimle 18 saat var aramda. ilk başlarda annem hayır dese de sonradan alıştı.. yani çok şükür ailem sonunda kabul etti.. uzak ya da yakın.. hiç önemli değil yeterki sevda olsun, mutluluk olsun.. inşallah mutluluğumuz bozulmaz:asigim:
ay canım ya senin ki de baya varmış
yani yanlış anlama
ama böyle giderse pes etmeyeceğim
inş hayırlı şeyler olur da
ailem kabul eder
ayy canım hangi memleket peki. aman söylüyorum ya benimki gaziantep :icecream:
çok iyi insanlar ben çok sevdim aşkımın ailesini :asigim: amin a:Saruboceq:min amin
bence de panik_kız'cığım çok da gurbet değil ama aileler büyütüyor.. bi arkadaşım izmirden manisaya gelin gitmişti de annesi düğün gününe kadar vermem, istemiyorum diye ağlayıp durmuştu.. 1 saatlik yol şunun şurası halbuki... çok şükür ailem 18 saatlik yola o kadar laf söylemedi.. çok da memnunum gideceğim yerden..
inşallah mesleğini alıp, zamanı geldiğinde evlenip mutlu olursun canım.. tabii ben de=)) hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?