sevgilinizi aileniz biliyor mu?

sen de doğru demişsin canım yaa aynen öyle.. belki zor olabilir canım.. işi orda olabilir mesela.. özel sektördeymiş ya..

ya zaten ben senin dusuncene bisi demedim ama onyargilari kirmak kolay degildir bzim ailede diariya kiz bile verilmez yani dusun cok icine kapali bir aileyiz hersey zamanla diyorum ben zamanla..
sabirli olun biraz sadecea.s.

zaten yarın evlenecez değil yani kaldı ki benim ailemde daha doğrusu babam dışarıya vermez. zaten ben gitmem. ama aşkım gelmeyi kabul etti erkek çocuğu daha rahat karar verebiliyor tabi benim düşüncem ne istanbulda yaşamak ne de orda neyse velhasıl işte..
zaten benim babamda önyargıları kırmış değil zamanla kabul edeceğini söyledi o zamana kadar ilişkiniz devam ederse allah yazmışsa zaten olur dedi.bu kadar yani hemen hayır deyip bizleri yıpratmaları da kötü değil mi.

ya canım siz birbirinize çok mu uzaktasınız sevdiğinle.

sen de doğru demişsin canım yaa aynen öyle.. belki zor olabilir canım.. işi orda olabilir mesela.. özel sektördeymiş ya..

ya canım iş bulma öyle bir şey ki koca şehirdede otursan işsiz kalabiliyorsun biraz kısmet işi belki orada iş bulabilir çalıştıği meslek şehiri falan bilmiyorum ama allah büyüktür ya sevenler ayrılmasın :çok üzgünüm:

yani... sen evlenelim demiyorsun ki.. sadece babam sevdiğimi kabullensin, içim ferahlasın okuluma gitmeden diyorsun.. yani hadi hooop evlenelim diye bir durum yok..
katılıyorum canım.. ama baban yavaş yavaş ısınacak tatlım inşallah..a.syerimseniben

yok canım yanlış anlamışsın!! arkadışımızın sevdiği nerede oturuyorsa oradadır işi, özel sektörde işini bırakıp gelmek, yeni bir iş bulmak zor manasında dediydim. amiiinn sevenler ayrılmasınnnn evet

tabiki öyle canım onların benim arkamda olması o kadar önemli ki.ben kara kaşına kkara gözüne sevdalanmadım sadece aşkımın huyları en basitinden oturup kalkması bile önemliydi benim için bence aileme uygun annemde öyle düşünüyor zaten.. ona dedim ki bir keresinde kız kardeşlerinin evlendiği insanların onlara yapmasını istemediğin şeyleri banada yapma :icecream: özel olarak şöyle bunu yapma dememe gerek yok o anladı zaten

benim sevgilimle aramda 18 saat var :bbo: neyse ya canım o işini bırakmadan sizin orda onun işi ile ilgili araştırma yap valla olur mu olur ya pes etme hemen

aynen canım yaa benim de sevdiğimle 18 saat var aramda. ilk başlarda annem hayır dese de sonradan alıştı.. yani çok şükür ailem sonunda kabul etti.. uzak ya da yakın.. hiç önemli değil yeterki sevda olsun, mutluluk olsun.. inşallah mutluluğumuz bozulmaz:asigim:

panik kızzz çok sevindim canım babanın sahurda zamanla alışırım demesine. kaydirigubbakcemile2 ki bence ilk öğrendiği zamandaki tepkisi doğal. baba sonuçta herşeyi o öğrensin o bilsin o yönetsin ister. sende sağlığına dikkat et üzme kendini, sen sevdikten sora o da kabullenir zamanla:1rolleyes: kızlar ne diyim ooh herkes seviyor birisini çoğunuzun aileside biliyor babalar dışında ama olsunn vala mutluluğunuzun tadını çıkarınn... karşınıza çıkan olumsuzluklarda da pes etmeyin... :lepi::asigim:yerimseniben

çok teşekkürler canım artık panik atak falan olmam ben :dance: inşallah denizkabuğunuda allah bir kapı açar. allah sevenleri ayırmasın edicim a.s.

ayy canım hangi memleket peki. aman söylüyorum ya benimki gaziantep :icecream:
çok iyi insanlar ben çok sevdim aşkımın ailesini :asigim: amin a:Saruboceq:min amin

ay canım ya senin ki de baya varmış
yani yanlış anlama
ama böyle giderse pes etmeyeceğim
inş hayırlı şeyler olur da
ailem kabul eder

evet canım baya var neden yanlış anlayayım allah bir kapı açar gerçekten o kadar insanın içinden uzaktan birilerini sevmişiz pes etme canım hatta üzgün dur hayattan zevk almıyormuşsun gibi hissetsinler dayanamazlar bence

bence de panik_kız'cığım çok da gurbet değil ama aileler büyütüyor.. bi arkadaşım izmirden manisaya gelin gitmişti de annesi düğün gününe kadar vermem, istemiyorum diye ağlayıp durmuştu.. 1 saatlik yol şunun şurası halbuki... çok şükür ailem 18 saatlik yola o kadar laf söylemedi.. çok da memnunum gideceğim yerden..
inşallah mesleğini alıp, zamanı geldiğinde evlenip mutlu olursun canım.. tabii ben de=)) hepimiz inşallah

ayy canım hangi memleket peki. aman söylüyorum ya benimki gaziantep :icecream:
çok iyi insanlar ben çok sevdim aşkımın ailesini :asigim: amin a:Saruboceq:min amin

neee antep miiii??? ne kadar güzel canım yaaa=))) o kadar gelişmiş bir şehirmiş ki orası.. bi arkadaşımın antepten sevgilisi var ve çok güzel olduğunu anlatıyor oraların.. ki tv den de görüyoruz.. ayy yaaw ben de düşünüp duruyodum nerden acep diye!!! inşallah baban önyargısından tamamen arınır canım.. hayırlısı olsun:1hug:

inşallah canım amin.babam bana orda kötü davranırlar hizmet ettirirler yorarlar falan ddiye düşünüyormuş sırnaşık şey o da baba olarak korkuyor ama canım bende o kadar uzak ailemden ayrı duramam zaten çünkü çok hassas biriyim ama aşkım daha kuvvetli bu konuda inşallah herkes mutlu olur canım :asigim: izmitte oturmayı çok istiyoruz aşkım ile.zaten okulumda orda şu an çok beğeniyoruz orayı.istanbula yakın ailem bir şey demez aşkımın aileside razı nede olsa erkek çocuğu daha kolay oluyor kabul ettirmek öyle canım işte allah bahtımızı güzel eylesin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…