Sevgilinizi, eşinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? O his oluyor mu,"ben bunla evleneceğim" diye?

yok olmadı oyle bısey. arkadas kalalım sen cok ıyı bırısın demıstım
sımdı tarıhe bakarsak 12 yıldır bırlıkteyiz

Ben çok etkilenmiştim, direkt "evlenirim" dememiştim ama kesinlikle devam ederim demiştim, onun için de öyleydi, sonuç: boşandık
Bi arkadaşım da şimdiki eşini başlarda öyle beğenmemiş, arkadaş olarak görmüş hep ama sonra şans vermiş, hayatının aşkı olmuş, ben evvelinde yoktum, sevgiliklerine yetiştim, evlendiler, senelerdir de çok mutlular maşallah.
Ilk görüş, üçüncü beşinci görüş vs çok takılmayın bunlara; aşktan heyecandan ölseniz de tanımaya, anlamaya çalışın, bu insanla hayat boyu birarada olmam mümkün mü, sıkılmak bile keyif verir mi, bunları sorgulayın, olumsuzsa asla devam etmeyin, zaman kıymetli.

7 sene önce birbirimizi ilk gördüğümüz anda başladı. Pek çok şey yaşadık ama sevgisinden asla şüphem olmadı. Zaman zaman özellikle nişanlılık evresinde kendimi, sevgimi çok sorguladım ama iyi ki diyorum şu an. Ve evet. İlk görüşte aşk var.

Evet hissettim 6 yıl önceydi ama dün gibi aklımda, hatta eşim dedi biz senle evlenicez bak gör, evlendik çocuklarimiz var hayal kurduğum çoğu şey gerçek oldu.

yok olmadı oyle bısey. arkadas kalalım sen cok ıyı bırısın demıstım
sımdı tarıhe bakarsak 12 yıldır bırlıkteyiz

İlk buluşmamızdan sora eve gidince, anne ben bunla evleneceğim galiba demiştim çünkü gerçekten bunu hissetmiştim .

Ne güzel şeyler bunlar nasip olsun

Eşim görüşmek için baya ısrar kıyamet zorluyordu bende çantamda bulunan biber gazını nolur nolmaz diye cebime alıp görüşmüştüm eşimin görüşme amacı ciddiydi, bende darlamasin diye görüşmüştüm. Sonra merhametli biri olduğunu( sadece bana karşı değil herkese karşı) görünce nikahı bastım

Deli divane aşık olmadım ama ilk buluşmamızda daha bebek olmama rağmen (22y) bununla evlenicez galiba dedim. Öyle de oldu. :) Zaman içinde de sevgi, aşk, hayat her neyse hepsini inşa ettik

Bizim kızların ilk aklına gelen genellikle "pühh boyu devrilesice bana şu altını takmadı" oluyor.

Aşk evliliği yapmış birisi olarak söyleyebilirim ki o his gerçekten oluyor. İlk sarıldığım an sanki içimde havai fişekler patlamıştı. Tanışmamızın üzerinden 7.5 yıl geçti hala onu gördüğümde ilk günkü gibi çok heyecanlanıyorum ve ilk gördüğümde onun evleneceğim kişi olduğunu anlamıştım hatta rüyamda düğünümüzü görmüştüm. Gerçek aşk var buna inananlardanım.

Çok mu mükemmeliz hayır değiliz. Çok çarpıcı kavgalarımız da oldu kırgınlıklarımız da. Her zaman her koşulda dengeyi koruyabildik; birimiz kırarsa diğerimiz topladık birimiz düştüyse diğerimiz kaldırdık. Böylece hayatın aslında paylaştıkça güzelleştiğini gördük ve çok güzel bir çiçek bahçesi oluşturduk. Şimdi tek eksiğimiz o bahçede koşturacak minik böğürtlenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…