- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi telasememuresi
-
yok olmadı oyle bısey. arkadas kalalım sen cok ıyı bırısın demıstımMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu
Ben çok etkilenmiştim, direkt "evlenirim" dememiştim ama kesinlikle devam ederim demiştim, onun için de öyleydi, sonuç: boşandıkMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
7 sene önce birbirimizi ilk gördüğümüz anda başladı. Pek çok şey yaşadık ama sevgisinden asla şüphem olmadı. Zaman zaman özellikle nişanlılık evresinde kendimi, sevgimi çok sorguladım ama iyi ki diyorum şu an. Ve evet. İlk görüşte aşk var.Merhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Onlar evlendikten sonra biraz latife ediyorlar aslında. Olaylar yaşandıktan sonra hikaye kısmı kişiye göre değişir, herkes görmek, yaşamak istediği gibi anlatır.Bazıları diyormuş etrafımda birinden duydum bunla evlenecem bu kocam olacak diye ilginç fkdjfjfjfj
Maşallah9 ay peşimde koştu olmaz diyordum. 3 senelik sevgili. 3 seneye yakin evliyim ve yaşim 21beni sevmesine aşık oldum desem
Evet hissettim 6 yıl önceydi ama dün gibi aklımda, hatta eşim dedi biz senle evlenicez bak gör, evlendik çocuklarimiz var hayal kurduğum çoğu şey gerçek oldu.
yok olmadı oyle bısey. arkadas kalalım sen cok ıyı bırısın demıstım
sımdı tarıhe bakarsak 12 yıldır bırlıkteyiz
İlk buluşmamızdan sora eve gidince, anne ben bunla evleneceğim galiba demiştim çünkü gerçekten bunu hissetmiştim.
Ben çok etkilenmiştim, direkt "evlenirim" dememiştim ama kesinlikle devam ederim demiştim, onun için de öyleydi, sonuç: boşandık
Bi arkadaşım da şimdiki eşini başlarda öyle beğenmemiş, arkadaş olarak görmüş hep ama sonra şans vermiş, hayatının aşkı olmuş, ben evvelinde yoktum, sevgiliklerine yetiştim, evlendiler, senelerdir de çok mutlular maşallah.
Ilk görüş, üçüncü beşinci görüş vs çok takılmayın bunlara; aşktan heyecandan ölseniz de tanımaya, anlamaya çalışın, bu insanla hayat boyu birarada olmam mümkün mü, sıkılmak bile keyif verir mi, bunları sorgulayın, olumsuzsa asla devam etmeyin, zaman kıymetli.
Ne güzel şeyler bunlar7 sene önce birbirimizi ilk gördüğümüz anda başladı. Pek çok şey yaşadık ama sevgisinden asla şüphem olmadı. Zaman zaman özellikle nişanlılık evresinde kendimi, sevgimi çok sorguladım ama iyi ki diyorum şu an. Ve evet. İlk görüşte aşk var.
Eşim görüşmek için baya ısrar kıyamet zorluyordu bende çantamda bulunan biber gazını nolur nolmaz diye cebime alıp görüşmüştümMerhabalar. Evleneceğiniz kişiyi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? Tanışma hikayeniz nasıldı? Bazen ilk görüşte aşka inananlar oluyor,bazen ilk hoşlanmadığı biriyle sonradan birlikte olanlar oluyor. Sizlerde durum nasıldı gerçekten hissediliyor mu?
Cuvara kendiliğinden tutuştu.Dedim ama evlenmedik.. O sayılır mı
Dedim ama evlenmedik.. O sayılır mı
Hayırlısını ve en güzelini yaşa inşallahNe güzel şeyler bunlarnasip olsun
Ayy inşallah teşekkür ediyorumHayırlısını ve en güzelini yaşa inşallah
Şimdi noldu peki?Ben bu hissi birden çok kişide hissediyordum çok ayran gönüllüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?