Sevgilinizi, eşinizi ilk gördüğünüzde neler hissettiniz? O his oluyor mu,"ben bunla evleneceğim" diye?

Ben hissettim. Tabiki evlenirim bununla hissi değildi, ama kendimi çok güvenli bir alanda hissettim. Huzurluydu, keyifliydi. Ve ondan sonra olan bütün buluşmalarda aynı hissiyat vardı. 22 yaşında toy biriydim şimdi 7 yıl geçti 29 yaşındayım yine aynı duyguları hissettiğim için geçen yıl evlendim.

Ne güzel sıcacık bir mesajj

Çok güzel anlatmışsınız, Allah nasip etsin inşallah hayırlısıyla tabi

ben eşimle bir eğlence mekanında tesadüfen tanıştım. yanımdaki kız arkadaşim bir erkek arkadaşını gördü eşimde o erkeğin arkadaşıydı aynı masaya oturduk. gece ayrılırken sevgili olma yoluna doğru gidiyorduk. ertesi gün yine aradı konuştuk vs vs öyle gelişti. yani kesin evlenirim demedik belki ama sevgili olacağımızı hissettim bir yakınlık oldu. 11 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var.

Valla şöyle soyleyim önceden de svgiliydik ayrıldık sonra yıllar sonra tekrar yollarımız kesişti internette konuştuğumuzda ben istemiyorum işte meslegimi yapicam cart curt ilk yüzyüze görüştüğüm de dedim tamamyaa ben bunla evlenirim oldu bu sefer evlendik çok mutluyuz bence oluyor diyosun o insan bu hisse insanin içine doğuyor

Ben de kendimi çok güvende hissediyorum...

Yok olmadı.
Ben çekici bulmuştum onu, hatta kendime demiştim "pattis yeni işe girdin, iki takılıp ayrılacaksın hiç gerek yok böyle aksiyonlara, boşver"
Tanıştıktan 40 gün sonra evlenmeye karar verdik.

o hissedilen şey muhtemelen aradığına en yakın kişiyi bulmuş olmanın verdiği mutluluk hissidir,ama öyle ilahi bir işaret,kader vs. gibi şeyler değil sebebi eğer öyle olsaydı kimse boşanmazdı,sadece his değil mantığınada uyması gerekiyor,onu gördüğüm an hissettim lafı bana hiç geçmiyor.

Biz ünide tanıştık, ilk gördüğüm zaman motorcuydu yanında da biri sağında biri solunda iki tane uzun sakallı herif vardı. Playboy kılıklı diye düşünüp kaçtım tabi ki evlenicem demedim sonra ödevdi cart curt mecburen muhatap olduk dlsksks

İlk gördüğümde dış görünüş olarak beğenip hoşlanmıştım dikkat çekiciydi ama onu tanıdıkça da bu adamdan iyi bir eş iyi bir baba olur dedim kalbi şefkati saygılı oluşu benim tüm ergenliklerime rağmen her zaman alttan alıp tolere etmesi zamanlada aşık oldum aramızda hiç kopmayacak bir bağ oluştu ne kadar ayrılsakta hep kalbimiz beraberdi ve en sonunda evlendik şimdi bebeğimizi bekliyoruz

Bir sevgilim vardı ilk görüşte çok etkilendim güya evlenecektik de olmadı ayrıldım. Sonra bir sevgilim daha oldu onu da ilk gördüğümde garip bir çekim hissettim, çocukluğumu bulmuş gibiydim gülen gözlerinde. Şerefsiz bir yalancı çıktı.
Eşimi ilk kez Instagramda gördüm beni takip etmişti. Salak falan demiştim içimden. Aradan 1 ay sonra uzaktan gördüm tekrar Instagrama baktım takibi bırakmıştı. Sonra başladık bir şekilde. Bir süre görüşürüz ayrılırım muhtemelen diye düşünüyordum. Yani o ilk andaki hislere kapılmamak lazım.

İlginç bir durum olmuş

İlk gordugumde hic hoslanmadim. Tatli biriydi, hostu, muhabbetliydi rahatsiz olmadim sadece hoslanmak anlaminda bir his olmadi.

İkinci kez bulusayim ilkinde belli olmaz dedim. Bulustum. Hic hoslanmadim. Sonlandirmaya karar verdim. Sonraki gunlerde Cimenlerde bulusalim konusalim dedim istemedigimi soylemek icin.

Ucuncu bulusmaya cimenlere bi ton hazirlik yapip gelmis. Tatlilar kahveler, lafi agzima tikti konusamadim.

Dorduncu bulusma, konusmamiz lazim dedim, tam konusacakken dur once ben konusayim dedi; sana sevgili olmamiz lazim demedim, yarin evleniyoruz diyen de yok hos vakit geciriyosan illa bi kaliba sokmana gerek yok sen keyif almaya bak belki arkadas oluruz belki sevgili niye bu kadar kendini kasiyorsun ben kör degilim dedi.

-3yildir beraberiz

Baya açık sözlüymüş,aklınca kör değilim diyor ama masayı donatmış

Ben aile dostumuzun hiç tanımadığım oğlu ile görücü usulü evlendim. İlk gördüğümde hayatta bu adamla evlenmem demiştim. Dış görünüşle alakası yok bu arada eşimin maşallahı var avrupai bir tipi var sarışın mavi gözlü falan ama bir itici gelmişti ilk zamanlar. Görür görmez heyecanlanmışım da ne hissedeceğimi bilememişim herhalde diyorum yoksa tam benim ayılıp bayıldığım bir tip Daha sonra kim neye inanırsa artık nasip, kader, kısmet, şans bir şekilde hayatlarımız birleşti ve ayrılmaz bir parçam oldu. Sanki yıllardır berabermişiz gibi, sanki öteden beri hayatımın değişmez bir parçasıymış gibi hissediyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…