sevgilinizi evli bir iş arkadaşınız önceden beğeniyor olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatımda 19 yıllık bi evlilik oldu ve inanın çok çektim..boşandım..epey bi süre sonra karşıma istediğim biri çıktı e valla ilk gibi oldu aynen dediğiniz gibi..dişi sinek konsa yolasım geliyor
Sakınılan göze çöp batar.
Bence gereksiz davranıyorsunuz.
Sürdürmeyin bu saçma davranışları.

Adam artık orda çalışmıyorsa kadın sizden önce böyle konuştuysa neden gidip konuştunuz ki çok yersiz olmuş. O kadın çoktan kendini bir şey zannetti bile.. Bence kendinizi biraz dizginleyin. Bu kadar abartacak bir durum yok ortada.

Okurken yoruldum. Bu kadar mı güvenmiyorsunuz kendinize ve sevgilinize? İsterse kadın aşkından ölsün iş sevgilinizde bitiyor. Gidip kadınla konuşmanız kadar saçma bir hareket olamaz. Üstüne uzattıkça uzatmışsınız. Kimseyi ‘yolma’ hakkınız yok bu arada sizi sadece kendi sevgiliniz ilgilendirir

haklısınız konuştukdan sonra pişman oldum zaten..
Siz önemserseniz önemli hale gelir. Sevgilinize de o enerjiyi vermeyin. Zaten tehlike söz konusu olacak bi ortam yok. Ha olur ya mesaj atar, arar. Yapacaksa eğer siz selam verseniz de, vermeseniz de yapar. Önemli olan sevgilinizin ne yapacağı. Bazı kadınlar böyle şeylerle daha çok gaza geliyor. Bu tavırlarınızı bi nevi meydan okuma gibi algılarsa daha da hırs yapar. En iyisi yokmuş gibi davranmak.

Siz kadını istediğiniz kadar uyarin kadının duygularını engelleyebilir misiniz? O yüzden bu kadar kendinizi göstermeye gerek yoktu. Çok özür dilerim biraz ergence olmus,.
ergence olarak düşünmüyorum ben öyleysede 39 yaşında bir ergenim valla napiyim..ben evli kadınların bu hallerine sinir oluyorum..bekar bi bayan olsaydı duysaydım tınmazdım..ama evli olunca tepem atıyor.evet konuşmam hata oldu belkide beklemede kalmalıydım..o hata oldu ama olan oldu ..

hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim..en iyisi bişey yok gibi davranmak

Konuyu okudugumda yasinizi 17-18 sandim ama yorumlarinizdan anladigim 40 yasinda falansiniz
Cok yanlis davranmissiniz ve yanlis davranmaya devam ediyorsunuz , bu yaptiklariniz sadece sizi kucuk dusurur , kendinize saygi durun

‘’sevgilime bakması demek benim onu yolmam demek’’
Bu mod size her zaman zarar verir kafamda bile canlandıramadım bu kadar kıskançlığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…