- 8 Aralık 2019
- 12
- 0
- 1
- Konu Sahibi Okyanus1969
merhaba belki çoğunuza saçma gelecek kafaya taktığım bu konu ama elimde değil .siz olsanız ne yapardınız söylerseniz sevinirim..Sevgilimle çalıştığım iş yerinde tanıştım aşık olduk..ama ben işe başladığım esnada yani ilişkimiz daha başlamadan önce evli 1 çocuğu olan iş arkadaşımın onu beğendiğini ve bunu ordaki diğer arkadaşlarına anlattığını sık sık dile getirdiğini öğrendim sonradan..inanmadım önce ama takip ettim bakışlarını gerçekden sevgilimdeydi hep gözü ama sevgilimin gözüde bendeydi
.ve tabii kadın bizim beraber olduğumuzu bilmiyordu bu esnada..herneyse bazı sebeplerden sevgilim işten ayrıldı ben devam ettim çalışmaya ama inanılmaz rahatsız oldum kadından..ve bana bunu anlatan arkadaşıma söz verdiğim için kadınlada konuşamadım..iş icabı el mecbur konuşuyordum.sezon bitti.kış dönemi.hepimiz gittik..yazın tekrar aynı iş yerine girdim.ve malesef o da geldi..kadını gördümmü cinler tepeme geliyordu dayanamadım aldım karşıma sakince konuştum hani belkide uydurmadır bunlar dedim..sordum..yeminle şakadan ibaretti herşey..olabilirmi oyle bişey dedi..bende evli bir bayanın böyle bir şaka yapması bana göre doğru değil ama seni bağlar o sonuçda benden önce olan bı durum ama benden sonrası beni bağlar ona göre dedim...asla olmaz öyle bir şaka vs artık dedi..konuyu kapattık.. ama kadına zerre kadar inanmadım yalan söylediğini adım gibi iyi biliyordum..sevgilimle ilgili bi konu açılsa kulak kabartıyordu hep çünkü..sezonu zor bitirdim..arkadaşlarım sonuçda ilişkileri olmamış ..onu bırak sohbetleri olmamış.kadın kendi kendine hayaller kurmuş bitek ona değil gözüne kestirdiği her adama askıntı olmaya çalışıyor boşver dediler..amaaa yapı olarak boşver diyebilen biri değilim böyle konularda.hele konu sevdiğim adamsa..önümüzdeki yaz gene yüzde yüz aynı işyerinde aynı bölümde olacağız bu kadınla..evet sevgilim çalışmıyor artık orda..ama ben kadını görünce çok rahatsız oluyorum..diyorumki senle konuşmak selamlaşmak vs istemiyorum desemmi..yoksa aman boşver diyip bişey yok gibi iş ortamında konuşsammı? ama bu defada dışarda biyerde denk gelsek yanımıza gelecek bizi gördüğünde..sevgilime bakması demek benim onu yolmam demek
diyorki arkadaşlarım ona bunu dersen kendini bi halt sanar beni kıskanıyor der bu tip kadınlar kasti yapar bazı şeyleri sinirlerin bozulur..sen mümkün olduğunca az mesafeli konuş..sırf o var diye işini değiştirme..gidecekse o defolup gitsin diyorlar..ahh ah napıcam ben..onla azı bırak hiç konuşmak istemiyorum ki ben..siz olsanız ne yapardınız??