Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

pardon pardon yanlışlık yaptım..özür....
topikleri karıştırdım hay allahım..............

Son düzenleme:
son olarak arkadasınız size gore oyle bi askıntılık yapmıs olabilir.. peki bu askıntılıgı yaparken sevgılısınız elma,armut mu topluyordu verseymıs cevabını...

mucizenınde dedigi basıma geldi , ben tanıstırdıgım arkadaslarımdan birisi gozumun onunde asıldı !! hanı şu yuzeysel dediğim ama eşim ozamanlar flörtüm oyle bi cevap verdıkı kz bidaha hep mesafelı olmak zorunda kaldı.. dakası esım gorusmek istemedigi soyledi kızla..bende okey dedım .

birde mucize hanım , bız kadınlık duygusu dıyoruz yaa ama erkekler bizden daha cin yada insan sarrafı demek daha dogru onlar bizden daha once anlıyor kımın ne oldugunu.

konumuz siz değilsiniz şu an
siz örnek verdiniz bende fikrimi yazdım .konu sahibi ne ayıp olmasın lütfen.

ayıp oldu bile çoktan çünkü saygı sınırını aştılar yorum yapma gereği de duymuyorum......

Saygısızlık nerede?kafamçokkarıştı
Konu belli..
Ben de kendi hayatımdan örnek verdim..
Üzerine yorum yapılınca susma hakkımı kullanmadım..
Ne yapmalıyım..
"Haklısın arkadaşım ettim bir eşeklik mi"deseydim..:çok üzgünüm:
Madem arkadaşa ben yanlış gelmişim,profilden ya da reple görüşlerini bildirseymiş..
Benim örneğim size ters geldiği için susuyor olabilirsiniz anlarım,ancak saygısızlık yapmadım ben.. Bana yapılan yoruma cevap verdim o kadar

ne kadar hoş görülüler ve anlayışlı oldunuz bu hoş görünüzü kayınvalidelerinize kullanın daha iyi olur

selam idealist_m35,
ben kız arkadaslarımı tanıstırmıyorum

neden dersen ; şimdıye kadar hangı kızı erkek arkadasımla tanıstırdıysam hepsı erkeklerıme asıldı
nasıl bır ortalama ama demı, sadece asarım keserım yaklasmayın dedıgım bır kız asılmamıstı hatırlıyorum onun dısında bırbırınden telefon alanlar mı olmadı yanımda cılvelesenler mı ohoooo
cok cok cok nadır dostlarımı ancak ılerde tanıstırırırım....
ama zaten ben hıc bır kızı kendıme kankilik derecesınde yakın tutmuyorum yani sevgılımden aılemden daha yakın etmıyorum... bu da aldıgım derslerın sonucu bu sekılde oldu.
tavsıye etmem daha samımılestırmenı onları, ılıskılerını kes.

ben arkadaşlarıma asla güvenmiyorum asla tanıştırmam demedim konuyu nereye getirdiniz.bana ders oldu derken güven duymadığım insanlarla tanıştırmayı düşünmüyorum.ayrıca başınıza benim geçmişte yaşadım durum gelmiş olsaydı daha temkinli yaklaşırdınız.

ayy. duygu sen çok yaşa emii.
bende ne demek istedi diye anlamaya çalışıyordum.
yarıldım ya...:roflol::roflol:

ay bende kendi kendime yarıldım.........
o nasıl oluyo deme oluyoooooooooo...........
yorum yazıcaktım ........yok kalmadı kafamda ya.bişey........ hay allahım......:roflol::roflol:

kolonyacığım o zaman canım arkadaş seçimin yanlış.
bütün kız arkadaşlarında potansiyel şerefsizlik varsa ,bence bir, hatayı kendinde ara,, tatlım
yanlış kişilerle arkadaşlık etmişsin, demek ki.

olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan
:icecream:

Bak arkadaşım..
Benim eski sevgilime de kocama da asılan arkadaşlarım oldu..
Ama sallamadım..:dilcikar:
Neden mi?
Konu benimle alakalı değil çünkü..
Kızın sorunu bu..
Heee benim yanımdaki de asılmalara kayıtsız kalmıyorsa o zaman da sevgilimin problemi..
Televizyondaki örnek vs. dediler..
Şu boşanma işleri ile uğraşırken neler neler öğrendim ben.. İnsanlar baldızı ile aldatıyorlar eşlerini.. Ne kadar mide bulandırıcı di mi?:çok üzgünüm:
Ama insanlarda karakter olmadıktan sonra ne uğraşıyım ki ben?

hayır şuanki aklımla kimseyle tanıştırmam gereksiz istemem kadının düşmanı gene kadın

sevgilime güvensemde başka bi kadına asla güvenmem... bu benim fikrim...

ne yani herkese şüpheylemi bakıcaz
ayy en yakın arkadaşımla tanıştırmayayım asılır
ayy o kuzenimle tanıştırmayayım öper
olurmu öyle şey
5 yıllık arkadaşız diyorsunuz
arkadaşınıza güvenmiyormusunuzki?
arkadaşlıkta güven olmazsa olmazdır
haa tabi burda sevgilinizede güvenmediğiniz görünüyor
güvenmediğiniz biriyle neden berabersinizki

arkadaşlık,sevgililik güven ister olmazsa olmaz
haa arkadaşımla sevgilim ben arkamı dönünce bi haltlar kaıştıracaklarsada kendilieri bilirler yani
demekki gerçek arkadaş gerçek aşk değilmiş der geçerim

not:yani ben eşimi sevgilimi her arkadaşımla tanıştırırım

bende bunu dicektim tam olarak
sağol lalem

olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan
:icecream:

madem her erkeğe 3 kız düşüyor; erkek adam olacak haklarını sonuna kadar kullanmayacak.
ben kimseyi elimde tutmak için kendimden başka davranamam.
meraklı olan diğer haklarını kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…