- Konu Sahibi idealist_m35
-
konumuz siz değilsiniz şu an
siz örnek verdiniz bende fikrimi yazdım .konu sahibi ne ayıp olmasın lütfen.
ayıp oldu bile çoktan çünkü saygı sınırını aştılar yorum yapma gereği de duymuyorum......
:roflol: Bu olay bana ders oldu. -tatlicadiarzu-
Bir daha kocemi hiçbir arkadaşımla öpüştürmeyeceğim,hatta tokalaşmalarına bile izin vermeyeceğim.:smiley-cool:
pardon pardon yanlışlık yaptım..özür....
topikleri karıştırdım hay allahım..............
ne kadar hoş görülüler ve anlayışlı oldunuz bu hoş görünüzü kayınvalidelerinize kullanın daha iyi olur
ayy. duygu sen çok yaşa emii.
bende ne demek istedi diye anlamaya çalışıyordum.
yarıldım ya...:roflol::roflol:
selam idealist_m35,
ben kız arkadaslarımı tanıstırmıyorum
neden dersen ; şimdıye kadar hangı kızı erkek arkadasımla tanıstırdıysam hepsı erkeklerıme asıldı
nasıl bır ortalama ama demı, sadece asarım keserım yaklasmayın dedıgım bır kız asılmamıstı hatırlıyorum onun dısında bırbırınden telefon alanlar mı olmadı yanımda cılvelesenler mı ohoooo
cok cok cok nadır dostlarımı ancak ılerde tanıstırırırım....
ama zaten ben hıc bır kızı kendıme kankilik derecesınde yakın tutmuyorum yani sevgılımden aılemden daha yakın etmıyorum... bu da aldıgım derslerın sonucu bu sekılde oldu.
tavsıye etmem daha samımılestırmenı onları, ılıskılerını kes.
kolonyacığım o zaman canım arkadaş seçimin yanlış.
bütün kız arkadaşlarında potansiyel şerefsizlik varsa ,bence bir, hatayı kendinde ara,, tatlım
yanlış kişilerle arkadaşlık etmişsin, demek ki.
ben arkadaşlarıma asla güvenmiyorum asla tanıştırmam demedim konuyu nereye getirdiniz.bana ders oldu derken güven duymadığım insanlarla tanıştırmayı düşünmüyorum.ayrıca başınıza benim geçmişte yaşadım durum gelmiş olsaydı daha temkinli yaklaşırdınız.
nolii la -tatlicadiarzu-
tanıstırmam tabiki ayartır Allah korusun :roflol:
olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan :icecream:
Bak arkadaşım..
Benim eski sevgilime de kocama da asılan arkadaşlarım oldu..
Ama sallamadım..:dilcikar:
Neden mi?
Konu benimle alakalı değil çünkü..
Kızın sorunu bu..
Heee benim yanımdaki de asılmalara kayıtsız kalmıyorsa o zaman da sevgilimin problemi..
Televizyondaki örnek vs. dediler..
Şu boşanma işleri ile uğraşırken neler neler öğrendim ben.. İnsanlar baldızı ile aldatıyorlar eşlerini.. Ne kadar mide bulandırıcı di mi?:çok üzgünüm:
Ama insanlarda karakter olmadıktan sonra ne uğraşıyım ki ben?
olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?