E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi idealist_m35
-
yani ben 14 sayfadır anlamış değilim.
madem çift olarak bu tarz şeylerden hoşlanmıyorsunuz; ee kız arkadaşınız da güvenilir değilmiş zaten.
niye görüştürdünüz o zaman?
kız illa geleceğim diye tutturup takip mi etti?
sevgilim başbaşa olmak istiyor benimle diyemediniz mi?
en fazla küserdi size, ki güvenilmez olan bir kızı kaybetmekte çok önemli değil zaten şu durumda.
Neden?:uhm:
Yani yorumu beğenmeyince hemen kovuluyor kişiler?
Vallahi sadece merakımdan soruyorum...
O da öyle düşünüyordur neden denmiyor ki?
derdim büyük ya da küçük bu beni ilgilendirir.yorum yapmayın yeter size saçma geldiyse...
.................................................................
.................................................................
Pardon???:uhm:
Şimdi benim bir sorunum olunca bir arkadaşımın erkek arkadaşı ya da eşiyle dertleştiğimi söylediğimde topa tutarsınız diye ayrıntıya girmicim..:tomato:
ayyyy ben bunu nasıl düşünemedim ki...
melişten dinlediğim yarım saatten fazlaydı...
vah vah vaaahhhh....
Heee o gün senin kocana ağladım ben,adam dinledi beni garibim..:ecrin_bebek:
Pekii ben Ankara'ya geldiğimde,aynı evin içinde sen beni kocanla yalnız bırakıp alt komşuların misafirlerine hoşgeldiniz demeye gittiğin için utanmadın mı?:mymeka:
Heee o gün senin kocana ağladım ben,adam dinledi beni garibim..:ecrin_bebek:
Pekii ben Ankara'ya geldiğimde,aynı evin içinde sen beni kocanla yalnız bırakıp alt komşuların misafirlerine hoşgeldiniz demeye gittiğin için utanmadın mı?:mymeka:
buda bana garip geldi doğrusu
evime ilk ğelen sanaldan tanıştığım
biriyle evimde eşimi tek bırakıp aşağı komşuya inmek
valla konu sahibinin açtığı konudan daha ğarip...
buda bana garip geldi doğrusu
evime ilk ğelen sanaldan tanıştığım
biriyle evimde eşimi tek bırakıp aşağı komşuya inmek
valla konu sahibinin açtığı konudan daha ğarip...
5 senelik bir arkadaşlıktan bahsediyorsunuz, ben de aynı şeyi yaparım, yaptım da.
Arkadaşım onunla az görüşüyor tamam ama ben de arkadaşıyım ve onun sevdiği kişiyi tanımaya hakkım var, ilk tanışmada az görmüşsem ikinci görüşme için de ısrar ederim, kişiliğini anlamalıyım, arkadaşımın düzgün biriyle beraber olduğundan emin olmalıyım ya.
Ama sizin arkadaşlık anlayışınız farklı gibi anladım, ben ve arkadaşlarım şöyle düşünürüz. Sevgilinden ayrılabilirsin, eşinden de ayrılabilirsin, aşk ilişkileri gelip geçebilir ama arkadaşlıklar dostluklar bakidir. Yarın sevgilinden ayrıldığında arkadaşının omuzunda ağlarsın.
Eğer güvenemiyorsanız 5 senedir neden arkadaşlık yaptınız, direk bağlantınızı kesmelisiniz o kişiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?