Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

yani ben 14 sayfadır anlamış değilim.

esmeralda ne kaa düşüncesizsin..
arkadaşın mutlu kıskanılan bi ilişkisi var sevgilisi yakışıklı ve arkadaş şiddetle kıskanılıyor tüm arkadaşlarının sevgilisinde gözü var .. ben şahsen daha fazla yazmiim benimde gözüm olduğu sanılabilir ya da arkadaşı kıskandığım-tatlicadiarzu-

Ben yorum yapma hakkımı sizden değil KK dan alıyorum..Bu da benim yorumum..Hangi çağda ya$ıyoruz da insanlar birbirlerini sırf yanaktan öptüler diye yargılanıyorlar?? Ayrıca neden arkada$ınıza sevgiyle değilde art niyetle bakıyorsunuz?? Yahu sizin için arkada$lığın temelinde güven yatmazmı??

butun sayfaları okudum..
konu sahıbı arkadasım peki siz bi erkekle tanıstıgınızda ne yapıyorsunuz? yanı 5yıllık bi arkadasınızın sevgılısıyle tanıssanız davranısınız nasıl olurdu? önce bunu kendınıze sorguladınız mı hiç?

arkadasınız sevgilinizin yanagndan opmesi veya bidakıne daha uzun sohbet edelım demesınde ne gibi bi sakınca varkı anlayamadım.sevgılınızı size karsı ovmus daha ne olsun hemen kötüye çekmeyınız..
ozaman bu 5yıllık arkadaslık sadece yuzeysel anlamdaki guvenmıyorsunuz ?? tamam benımde var bazıa rkdaslarım 6.yılı bıtırdık dostum dostum derler ama dostluk namına bişey yoktur hersey yuzeyseldir.. içten içe çekememezlık vardır..veboyle insanlarda zaten sadece bi işi dustunde yanında biter..

kendıme geleyım sımdı.. eşimle flört zamanında hem kankalarımla hemde o dedım yuzeysel arkadaslıgım olanlarla tanıstırdım hatta bana gıcık olanlarla bile.. tanıstırdıktan sonrada bi gun bile acaba demedim.. cunku ben aşkıma guvendım.. ve guvenıyorum dahada..
yerı geldi msnde olsun telde olsun veya yuzyuzeyken saatlerce konustular benli veya bensiz ama bikere bile demedim acaba ??

bilmiyorum sevgılınıze karsı guven eksıklıgınız var gibi geldi bana..
tabii arkadaslarınada guvenmelısın

Son düzenleme:
yanağından öptüğümüz tüm arkadaşlarımızın sevgilisinde gözümüz mü olmuş olacak
..

.................................................................

Pardon???:uhm:

Şimdi benim bir sorunum olunca bir arkadaşımın erkek arkadaşı ya da eşiyle dertleştiğimi söylediğimde topa tutarsınız diye ayrıntıya girmicim..:tomato:

Pardon???:uhm:

Şimdi benim bir sorunum olunca bir arkadaşımın erkek arkadaşı ya da eşiyle dertleştiğimi söylediğimde topa tutarsınız diye ayrıntıya girmicim..:tomato:

ayyyy ben bunu nasıl düşünemedim ki...
melişten dinlediğim yarım saatten fazlaydı...
vah vah vaaahhhh....

ayyyy ben bunu nasıl düşünemedim ki...
melişten dinlediğim yarım saatten fazlaydı...
vah vah vaaahhhh....

Heee o gün senin kocana ağladım ben,adam dinledi beni garibim..:ecrin_bebek:
Pekii ben Ankara'ya geldiğimde,aynı evin içinde sen beni kocanla yalnız bırakıp alt komşuların misafirlerine hoşgeldiniz demeye gittiğin için utanmadın mı?:mymeka:

tanıştırırımda, tanışırımda ve tanıştıracak kadar samimi gördüğüm bir arkadaşım içinde asla böyle birşey düşünmem
erkek arkadaşıma da düşündürmem :1closedeyes:
bence sizin erkek arkadaşınızda var bir problemşakkıdı
tokalaşıp yanaktan öptü diye kıza hemen asılma muamelesi yapmayın
dervişin fikri neyse zikride odursositososito

Son düzenleme:
cok guvendıgım arkadasımla tanıstırırım kı zaten tanıstırdımda asla kıskanmam ondan ama her kıza da guvenmem yanı sadece en yakın arkadaslarımla tanıstırırım sevgılıme de guvensem dahı karsındakı kızın nıyetı onemlı daha cok ama hareketlerı mesafeyı bılıyomu davranıslarına gore ınsan bılır zaten nıyetını:jeyyar:

arkadaşımız konuyu açarken "tüüüü o terbiyesiz kıza, nasıl da öpmüş sevgilini" denmesini bekliyordu sanırım
öyle olmadı maalesef, bana göre de çok normal şeyler bunlar
ayrıca bu arkadaşınız sizin için önemsiz olsa da olur olmasa da cinsinden sanırım
5 senedir arkadaşlık etmek niye
sevgiliyle tanıştırmak niye
samimiyetten hoşlanmıyorsunuz madem, arkadaşınızın huyunu 5 senede öğrenmeli, tanıştırmamalıydınız o zaman

5 yıllık bir süre bile yetmeyebiliyor demek güvenilir bir arkadaşlığın kurulması için, çok düşündürücü. erkek arkadaşınız böyle her tanışıp öpenden üstüne alınıyorsa kendini çok önemli bir zat-ı muhterem sanıyor olabilir ve siz de ona kendi arkadaşınıza karşı destek vererek, arkadaşlığınıza karşı büyük bir ayıp içindesiniz bence.

buda bana garip geldi doğrusu
evime ilk ğelen sanaldan tanıştığım
biriyle evimde eşimi tek bırakıp aşağı komşuya inmek
valla konu sahibinin açtığı konudan daha ğarip...

Konuyu açan arkadaş aslında bu konuda ki haklılığını çok rahat dile getirebilecekken; daha çok kıskançlık duygularının ağır bastığını hissettiren cümleler kurduğu için karşıt görüşlerin oluşmasına sebep oluyor...

Kendi adıma; erkek arkadaşımı, nişanlımı veya eşimi arkadaşlarımla tanıştırmaktan rahatsızlık duymam. Tokalaşır, öpüşür de... ılk kez görüyorsa - " O' nu nasıl buldun ? " diye fikrini de alırım. Yaptığı iyi ya da kötü eleştiriler de Art niyet aramam. Aksine söylediği güzel şeyler beni mutlu eder...

Ancak; Yıllarımızı bir arada geçirdiğimiz eşlerimizi bile öyle zaman geliyor ki yanlış tanımış olmaktan , hatta hiç tanımamış olmaktan yakınıyoruz. Ki gerçekten de insanları tanımak çok zor.

Bazen en güvendiğiniz insanlar kapatılması güç yaralar açabiliyor içimizde...

Bu, Herkese " öcü " gibi yaklaşmamızı gerektirmez elbette... Kendimizden pay biçersek, bizde birilerinin en güvendiği arkadaşları değil miyiz?

Lakin; bazı durumlarda anormallikler olabilir, Hissetmek zor değildir... Kadın kadının dilinden anlar... çok rahat hemde. Normal olmayan bir şeyler vardır ve bunu görmezden gelemezsiniz... Kendini tanıyan bilen her kadın, karşısındaki bir kadının her davranış ve sözünden ne yaptığını ve ne yapmak istediğini anlayabilir...

Sonuç olarak; burada bahsi geçen Arkadaş; eğer sevgiliyle tokalaşıp öpen, onun hakkında güzel şeyler söyleyen ama sadece iyi niyetiyle davranan arkadaşsa, kıskançlık kurbanı olduğunu ve konuyu açan arkadaşın ayıp ettiğini söylebilirim...

Ancak bunların dışında çok rahat anlayabileceğiniz / anlamış olduğunuz başka şeyler ( kur, ilgi vs. ) varsa o arkadaş artık hayatınızda olmamalı diyorum...

Arkadaşınız olarak ona güvenmiş olmanız da sizin hatanız değil ayrıca...

ahhh ahhh...o konuya hiç girmeyelim şekerim...düşüncesizin alasıyım ben...
neyse...
konu sahibine gelince...
önce kendinizi sorgulayıon, sevgilimle arkadaşımın merhaba amaçlı öpüşmesi bana niye dokundu diye...
yerinizde olsam sevgilimi de sorgulardım...
neden arkadaşınızın davranışı onu bu kadar rahatsız etti...fikri ne ki zikri bu...
ve arkadaşıma düşüncelerimi asla söylemezdim...
utanmamak için...

dün akşam istanbuldan kız arkadaşım ve eşiyle buluştum.kocasıyla,iş için gelmiş. biz beraberdik,sonra eşide katıldı . geldi.
el sıkıştık. o ara yanağımdan öpmedi eşi.
dalgınlığına geldi o ara.
arkadaşımın dediği şuydu,
aaa,......
okyi
bu arada adımı yazmıyorum.hihoyyyt
neden öpmedin bakayım yanağından.
oda çok yorgunum ,dalgınlığıma geldi,dedii ve tekrar tokalaştı, yanağımdan öptü
gülüştük..
ben bu arkadaşımı 2 senedir görmüyorum.
1 haftalığına buraya geldiler.
1 senelik evli.
vede eşini yeni tanıdım. düğünlerine gidememiştim.
işte güven böyle oluyor.
o kadar üstüne geldi ki konu.
cuk oturdu.

haklısınız...yukarı çıktığımda lalişlen ütülüyü tuhaf bir durumda yakalayabilirim diye düşündüm...
bilerek indim aşşağıya...bakalım ne yapacaklar diye ama...
yakalayamadım...

İşte herkesin hayat tarzı farklı di mi?
Sanaldan tanıştığım kişi demek ki kendine kocasına o kadar güveniyor ki..
Beni sallamıyor bile..alkisalkisalkis
Bana garip gelmiyor çünkü biliyorum ben onu..
O da beni
Hatta kocasını da..
İnsan kendini bildikten sonra gerisi vız gelir,tırıs gider..:dilcikar:

valla aynı yorumu yaptım... kesinlikle katılıyorum... daim olan dosttur ; arkadaştır ; daim olmayacak arkadaş da benim için böyle bir sorun yaratmaz...

ama şimdi sana cevap gelir;

"arkadaşa göre değişir o " diye... sevgili ; eş ömür boyu garantili ya...:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…