E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi idealist_m35
-
buda bana garip geldi doğrusu
evime ilk ğelen sanaldan tanıştığım
biriyle evimde eşimi tek bırakıp aşağı komşuya inmek
valla konu sahibinin açtığı konudan daha ğarip...
tv lerde izlemiyormuyuz en yakın arkadaşım kocamı ayarttı ve ya karımda gözü vardı falan filan hikaye değil yani
bir kere o yapılan hareket evde ki misafire olan sayğısızlığı ğösterir bana ğöre
Konuyu açan arkadaş aslında bu konuda ki haklılığını çok rahat dile getirebilecekken; daha çok kıskançlık duygularının ağır bastığını hissettiren cümleler kurduğu için karşıt görüşlerin oluşmasına sebep oluyor...
Kendi adıma; erkek arkadaşımı, nişanlımı veya eşimi arkadaşlarımla tanıştırmaktan rahatsızlık duymam. Tokalaşır, öpüşür de... ılk kez görüyorsa - " O' nu nasıl buldun ? " diye fikrini de alırım. Yaptığı iyi ya da kötü eleştiriler de Art niyet aramam. Aksine söylediği güzel şeyler beni mutlu eder...
Ancak; Yıllarımızı bir arada geçirdiğimiz eşlerimizi bile öyle zaman geliyor ki yanlış tanımış olmaktan , hatta hiç tanımamış olmaktan yakınıyoruz. Ki gerçekten de insanları tanımak çok zor.
Bazen en güvendiğiniz insanlar kapatılması güç yaralar açabiliyor içimizde...
Bu, Herkese " öcü " gibi yaklaşmamızı gerektirmez elbette... Kendimizden pay biçersek, bizde birilerinin en güvendiği arkadaşları değil miyiz?
Lakin; bazı durumlarda anormallikler olabilir, Hissetmek zor değildir... Kadın kadının dilinden anlar... çok rahat hemde. Normal olmayan bir şeyler vardır ve bunu görmezden gelemezsiniz... Kendini tanıyan bilen her kadın, karşısındaki bir kadının her davranış ve sözünden ne yaptığını ve ne yapmak istediğini anlayabilir...
Sonuç olarak; burada bahsi geçen Arkadaş; eğer sevgiliyle tokalaşıp öpen, onun hakkında güzel şeyler söyleyen ama sadece iyi niyetiyle davranan arkadaşsa, kıskançlık kurbanı olduğunu ve konuyu açan arkadaşın ayıp ettiğini söylebilirim...
Ancak bunların dışında çok rahat anlayabileceğiniz / anlamış olduğunuz başka şeyler ( kur, ilgi vs. ) varsa o arkadaş artık hayatınızda olmamalı diyorum...
Arkadaşınız olarak ona güvenmiş olmanız da sizin hatanız değil ayrıca...
tv lerde izlemiyormuyuz en yakın arkadaşım kocamı ayarttı ve ya karımda gözü vardı falan filan hikaye değil yani
bir kere o yapılan hareket evde ki misafire olan sayğısızlığı ğösterir bana ğöre
ben eve ğelen misafire yapılan yanlıştır diyorum birde çirkin betty nin kocasının karşısında ağlamak garip yani öfff pis kokular almaya başladım ben neyse
konumuza dönelim demekki kız işkillenmiş ve rahatsız olmuş .
ben eve ğelen misafire yapılan yanlıştır diyorum birde çirkin betty nin kocasının karşısında ağlamak garip yani öfff pis kokular almaya başladım ben neyse
konumuza dönelim demekki kız işkillenmiş ve rahatsız olmuş .
ben de alıyorum aynı kokuları be yaaa...
ama adını koyamadeım...
sen bir isimlendirsen...
hee bu arada ütülü lalişin ex kocesini de iyi tanır....onlarda da kalmıştık...bunu da bilip ona göre isimlendir arkadaşım...
yoksam laliş ex kocesini de bilerek mi ex yaptı...
Hehhhh evlenmiş boşanmış olduğum da ortaya çıktı..
Tamam işte..
Bundan iyisi şamda kayısı:lepi:
konumuz siz değilsiniz şu an
siz örnek verdiniz bende fikrimi yazdım .konu sahibi ne ayıp olmasın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?