- 13 Nisan 2007
- 33.850
- 103.296
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi idealist_m35
-
bende bunu dicektim tam olarak
sağol lalem
olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan :icecream:
madem her erkeğe 3 kız düşüyor; erkek adam olacak haklarını sonuna kadar kullanmayacak.
ben kimseyi elimde tutmak için kendimden başka davranamam.
meraklı olan diğer haklarını kullanır.
hemşerim beni iyi anlıyor..
olabilir hayatım burası izmir,
bir kız basına bir erkek düşmüyor,
3 kız basına 1 erkek düşüyor, erkek aslanın agzında sositososito sositososito kaptın mı bırakmayacan :icecream:
kız elımızde tutmak ıcın zorlamıyoruz adamı
ama sagdan soldan sarkıp acıp gögsunu gösteren kızlar var önunde kagıt düşürüp poposu yuzune gelcek sekıldee egılen hatun dolu bu memleket
walla herkes herseyı bılıyor adamlara da keyıfle seyretmek ya da bakmamak veya uckururnu toparlayamamak düşüyor
ama her helükarda bu 3 ıhtımal de ıyı ıhtımaller degıl.
ne adamı denemeye gerek var
nede adamı elden kacırmaya... walla basımıza gelmese bu kadar emın olmazdık. dıkkatlı olmalı walla
ya ben napayım kolonya.. : eskısehırde 1erkege 7kız dusuyor delikafadulden
boyle dusunursek insan psikopat olur yaff.. ama gecmıste basına gelmıs, benımde geldı ne bılım ben aptalım ozaman oyle oldunu bıle bıle tanıstırıyorum yaww delimiyim neyim :uhm: :mymeka:
edit : ben erkekim esesli diil yalnız..
ya ben napayım kolonya.. : eskısehırde 1erkege 7kız dusuyor delikafadulden
boyle dusunursek insan psikopat olur yaff.. ama gecmıste basına gelmıs, benımde geldı ne bılım ben aptalım ozaman oyle oldunu bıle bıle tanıstırıyorum yaww delimiyim neyim :uhm: :mymeka:
edit : ben erkekim esesli diil yalnız..
evet tatlım yahu, 5 yıllık meş yıllık bellı olmuyor kı ,
ben sahsen kendı aılemde de cok gördum annemın 15 -25 yılılk arkadaslarının babamla ne kadar samımı oldugunu tam babam eve geldıgınde eve geldıklerını
sankı annem tum gun evde boş oturmuyormus onlar da kendı evlerınde bos oturmuyor mus gıbı
tam babam geldıgı anda ellerınde bıralarla kadınların eve saldırdıklarını gördum
her ne kadar babam ben yatıom hanım deyıp cekıp gıtse de kadınlar tekrar tekrar gelıyorlar eve
olaya bakın sız, baba da yaslı maslı bırı zengın de degıl ama erkek işte..
ohoooo walla bırının uyarması lazım bu ınsanları,
wallahı ıdealıstım sen dızgınlerını sıkı tut bana kalırsa gerısı önemlı degıl. :dilcikar:
ben sahsen kendı aılemde de cok gördum annemın 15 -25 yılılk arkadaslarının babamla ne kadar samımı oldugunu tam babam eve geldıgınde eve geldıklerını
sankı annem tum gun evde boş oturmuyormus onlar da kendı evlerınde bos oturmuyor mus gıbı
tam babam geldıgı anda ellerınde bıralarla kadınların eve saldırdıklarını gördum
her ne kadar babam ben yatıom hanım deyıp cekıp gıtse de kadınlar tekrar tekrar gelıyorlar eve
wallahı ıdealıstım sen dızgınlerını sıkı tut bana kalırsa gerısı önemlı degıl. :dilcikar:
Rica ederim şeker..:1hug:
Bu arada kesin bende bir arıza var...
Millet kaptıklarını bırakmıyor..
Ben yapıştıkları halde "istemiyorum, git" diyorum erkeklere..:mymeka:
Ne olacak halim
ama sagdan soldan sarkıp acıp gögsunu gösteren kızlar var önunde kagıt düşürüp poposu yuzune gelcek sekıldee egılen hatun dolu bu memleket
walla herkes herseyı bılıyor adamlara da keyıfle seyretmek ya da bakmamak veya uckururnu toparlayamamak düşüyor
nede adamı elden kacırmaya... walla basımıza gelmese bu kadar emın olmazdık. dıkkatlı olmalı walla
Bak kolonya;
hiç kimse istenmediği,mutlu olmadığı yere gelmez(kayınvalidem hariçkaydirigubbakcemile3)
Madem kadınlardan rahatsız oluyorsanız ya konuşun ya da müsait değiliz deyip içeri buyur etmeyin..:1no2:
Kapıyı açmama lüksünüz bile var bencesengözlerimebaksanab
wuuuu güzeller guzelı lale,
olabilir bacum herkes sizin kadar güzel değil
maşşallahh
biz kaptıgımıza yapışıyoruz işte
elimiz mahkum
evet tabı 25 yıldır her gun evıne gırıp cıkan arkadasın bır gun olup da sadece gecelerı elınde bırayla eşin eve geldıgı anda gelmeye baslar senle degıl eşinle konusmaya baslayıp
önunde egılır ve iç çamasırları göruncek derecede açılırsa sız öyle yaparsınız
malum bız de öyle yaptık,
ama hani o güçlü lale hani o guzeller guzelı gıt dıyen lale? hani temkınlı olmayalım gıt gıdıyorum gıtmıyorlar ne gerek var bunlara dıyen lale? şu anda göremedım, sositososito
ya kolonya
bunu yapan kadınlarla işin ne senin.
böyle arkadaşları nereden buluyorsun.
diyorum işte arkadaş seçimin yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?