- 24 Kasım 2007
- 1.168
- 288
- 688
- Konu Sahibi idealist_m35
-
var canım olmaz mı ? hatta unıvden bi arkadasım eşime (ozamanlar nısanlıyız) '' hadi abbayı duraga bırakalım gıtsın eve ailesi merak eder (gece 11 olmus) bizde x barda takılalım demeler.. (eşimin cevabı nısanlım nere ben ora ,senı duraga bırakalım,abbayla eve gidicez)
kırmızı yazlık bi hırka gordugunde aaa x bana sunu alsan nede guzel yakısır demeler.. (eşimin cevabı ,abbaya guzel gider.. ama sana olmaz yaaa kucuk gelır veya sanada olunca sevgılın alsın)
alısverıs yaptıgımızda abbanın ustunde guzel durmnaz dur ben gıyeyım bende daha guzel durur demeler.. (cevap,sen kımsınkı?? yerini bil.. die en sonunda sert çıkıs yapar)
kısacası iş birazda sevgılımızde-eşimizde bitiyor..
kaydirigubbakcemile3 :lepi:
esesten kalmamıs benımkıde dısardan olsun dedım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler
iyide sen neden cvp veriyosun kime söylediysem o yazar
var canım olmaz mı ? hatta unıvden bi arkadasım eşime (ozamanlar nısanlıyız) '' hadi abbayı duraga bırakalım gıtsın eve ailesi merak eder (gece 11 olmus) bizde x barda takılalım demeler.. (eşimin cevabı nısanlım nere ben ora ,senı duraga bırakalım,abbayla eve gidicez)
kırmızı yazlık bi hırka gordugunde aaa x bana sunu alsan nede guzel yakısır demeler.. (eşimin cevabı ,abbaya guzel gider.. ama sana olmaz yaaa kucuk gelır veya sanada olunca sevgılın alsın)
alısverıs yaptıgımızda abbanın ustunde guzel durmnaz dur ben gıyeyım bende daha guzel durur demeler.. (cevap,sen kımsınkı?? yerini bil.. die en sonunda sert çıkıs yapar)
kısacası iş birazda sevgılımızde-eşimizde bitiyor..
kaydirigubbakcemile3 :lepi:
esesten kalmamıs benımkıde dısardan olsun dedım -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bn kimsenin burada karşısında kankısı bıle olsa al yavrum ben yıyemıyorum sen yi
diyip sevgılısını erkegını kocasını bırakabileceğini sanmıyorum
al kankim benım malım senın malın öp kokla doya doya deyıp bırakacagını sanmıyorum
10 yıllık kankisi de olsa bu hareketı gordugunde al kapı açık cık dışarı deyıp gönderebılecegını tahmınlıyorum
ya da ikisi de sucluysa alın kapı açık der gönderırsınız
ama her iki durumda da yarebbi şükür demezsınız
ama yarabbi sükür dermişsiniz gıbı yorumları duyuyorum üzülüyorum
sırf ben ıdealıste afferın kızım yanastırma dedıgım ıcın boyle yazıyor olabılırsınız
ne yapabılırım ben arkadasımı ne kadar seçsem de yıne de yaklastırmam
kız kısmı guven olmaz.. istedıgınıze ınanmakta özgursunuz etkılemeye calısıyor degılım
basınıza gelmesın.
Bn kimsenin burada karşısında kankısı bıle olsa al yavrum ben yıyemıyorum sen yi
al kankim benım malım senın malın öp kokla doya doya deyıp bırakacagını sanmıyorum
10 yıllık kankisi de olsa bu hareketı gordugunde al kapı açık cık dışarı deyıp gönderebılecegını tahmınlıyorum
sırf ben ıdealıste afferın kızım yanastırma dedıgım ıcın boyle yazıyor olabılırsınız
kız kısmı guven olmaz.. istedıgınıze ınanmakta özgursunuz etkılemeye calısıyor degılım
basınıza gelmesın.
basınıza gelmesın.
bence gerek yok ben hıc tanıstırmadım ne zaman evlendım evıme gelmeye basladı arkadaslarım o zaman tanıstırdım esımle :)
bende asla tanıştırmam yaklaştırmam hiç kimsenin içini bilemezsiniz 5 yılda 10 yılda tanısanız bile..
canım sen sakla o zaman sevgilini
aman bi arkadaşın falan görür mazallah asılır falan
buluşunca falanda ıssız yerlere gidin arkadaşlarınla falan karşılaşırsan tanıştırmak zorunda kalırsın allah korusun
hem bide ya karşılaşınca öperlerse hiiiiii evlerden uzak valla
ayy çok komiksin arkadaşımm ya zaten hapis hayatı yaşatçam ona merak etme sen ya
Hadi adamı kimseyle tanıştırmadık kabul..
Hiç bir arkadaşımı öpmedi,onlara sarılmadı..(sarılmak dedim vayy vayyy:mymeka:)
Pekiiii adamın kendi tanıştığı karşı cinsler ne olacak?
% kaç güveniyorsunuz bir erkeğe?
Ha benim arkadaşımı öpmüş ha ben yokken kendi okuldan kız arkadaşını öpmüş,ne farkeder?
Bu işin sonu nedir?
ayy çok komiksin arkadaşımm ya zaten hapis hayatı yaşatçam ona merak etme sen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?