Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

abba cım nutkum tutuldu resmen
nasıl bişi bu???

Bn kimsenin burada karşısında kankısı bıle olsa al yavrum ben yıyemıyorum sen yi
diyip sevgılısını erkegını kocasını bırakabileceğini sanmıyorum

al kankim benım malım senın malın öp kokla doya doya deyıp bırakacagını sanmıyorum
10 yıllık kankisi de olsa bu hareketı gordugunde al kapı açık cık dışarı deyıp gönderebılecegını tahmınlıyorum
ya da ikisi de sucluysa alın kapı açık der gönderırsınız

ama her iki durumda da yarebbi şükür demezsınız

ama yarabbi sükür dermişsiniz gıbı yorumları duyuyorum üzülüyorum
sırf ben ıdealıste afferın kızım yanastırma dedıgım ıcın boyle yazıyor olabılırsınız
ne yapabılırım ben arkadasımı ne kadar seçsem de yıne de yaklastırmam

kız kısmı guven olmaz.. istedıgınıze ınanmakta özgursunuz etkılemeye calısıyor degılım
basınıza gelmesın.

ben burda sadece kıza suç bulmuyorum bıdaha böle bir hata yapma sana ders olsun
aynı sekılde bende kuzenımı tanıstırmıstım sımdı eskı sevgılımle evlıler

:1shok: bunu okuyunca aynen böle oldum :1shok:

bende eskiden kızardım tanıştırmam falan denildiğinde ama artık zaman kötu iice guvenmeden iice tanımadan atnıştırmam... 1 kaç kere benmde başıma tanıştırmamdan öturu ktu şeler gelmiştir...

Tanistirirdim zayir...tanistirdimda....bir ordu kadinlar icine gönderirim esimi..gözü kapali vallaha

Ben 5 yilik arkadasimdan sevgilimle tanistiginda yanagindan öptü diye süpheleneceksem sorun arkadasimda degildir bence...bendedir...

işte adam gibi adam :lepi:

Konu hakikaten çok acayip.. Sevgililerini arkadaşlarıyla tanıştırmak istemeyenlere soruyorum,
- Sevgiliniz sizi kendi arkadaşlarıyla tanıştırıyor mu?
- Tanıştırıyorsa arkasından; bana baktı, asıldı mı, rahatsız oldum v.s diyor musunuz?
- Diyorsanız sevgiliniz ne tepki veriyor, sizinle birlikte arkadaşına kızıyor mu, yoksa O'nu koruyor mu?

Bunları gerçekten meraktan sordum, ama bu konudaki fikrim sevgilinizle bu konulara girmemeniz, kız arkadaşınız için rahatsız oldum dese dahi, arkadaşınızı korumaya geçmeniz derim.
Kadın kadının düşmanıdır diyoruz ya, erkekler asla bunu yapmaz, gerçekten birbirlerini korurlar (istisnai durumlar olabilir tabii)

bence gerek yok ben hıc tanıstırmadım ne zaman evlendım evıme gelmeye basladı arkadaslarım o zaman tanıstırdım esımle :)

kolonyacım..
bak benım kankam gelır bende kalır..eşimle alışverişlere çıkarlar..
ben bundan rahatsızlık duymuyorum..
aradaki güven çift taraflı bı olay..
üzüldüm canım böyle düşünmene..

bende asla tanıştırmam yaklaştırmam hiç kimsenin içini bilemezsiniz 5 yılda 10 yılda tanısanız bile..

Eğer "Yarabbi şükür " demezsen sen kaybedersin...
Bugün sevgilime asılan kadın,yarın kocama asılır.. Bunu bilir o kızla olan samimiyetimi bitiririm.... Hatta kendime kızarım nasıl arkadaş seçmişim diye..
Sevgilim de asılan kızla oynaşıyorsa kapıyı göstermezsem bugün yanımda arkadaşıma asılan adam ben yokken hangi dolaplar çevirecek diye kafayı oynatmaktansa şükür gördüm bunu,hade yolu açık olsun derim..
Neden kendimi yıpratıyorum elalemin terbiyesizleri yüzünden..
Herkes kendinden sorumludur..
Kendi arkadaşımın da sevgilimin de duygularını,davranışlarını dizginleyecek olan ben değilim.. Çocuk değiller herhalde,öyle hareketlerde bulunmuş insanları yola mı getirecem?

Erkeğe iş düşüyor.ıçinde varsa eğer karısının arkadaşlarını tanımıyorsa bile tanışmak için can atar.Ya da hiç uğraşmaz dışardan birini bulur karısını aldatır.

bence gerek yok ben hıc tanıstırmadım ne zaman evlendım evıme gelmeye basladı arkadaslarım o zaman tanıstırdım esımle :)

Degisen nedir pelhincim? Ha evli olarak esini tanistirdin ha bekarken sevgilini...

Insaninin icinde pislik oldugu vakit evlide tanimaz bekarda...

Benim en cok sinir oldugum sey..sanki su erkekler cok kiymetli birer varlik bir hazine gibi tun tun herkesden saklamak korumak her kadini potansiyel bir tehlike gibi gören zihniyetler...

Halbuki birak herkes kendi nefsine kendine sahip ciksin..

bende asla tanıştırmam yaklaştırmam hiç kimsenin içini bilemezsiniz 5 yılda 10 yılda tanısanız bile..

canım sen sakla o zaman sevgilini
aman bi arkadaşın falan görür mazallah asılır falan
buluşunca falanda ıssız yerlere gidin arkadaşlarınla falan karşılaşırsan tanıştırmak zorunda kalırsın allah korusun
hem bide ya karşılaşınca öperlerse hiiiiii evlerden uzak valla

ayy çok komiksin arkadaşımm ya zaten hapis hayatı yaşatçam ona merak etme sen ya

Hadi adamı kimseyle tanıştırmadık kabul..
Hiç bir arkadaşımı öpmedi,onlara sarılmadı..(sarılmak dedim vayy vayyy:mymeka:)
Pekiiii adamın kendi tanıştığı karşı cinsler ne olacak?
% kaç güveniyorsunuz bir erkeğe?
Ha benim arkadaşımı öpmüş ha ben yokken kendi okuldan kız arkadaşını öpmüş,ne farkeder?
Bu işin sonu nedir?

ben tanıstırıyorum ne varkı bunda içind eolan adam yaparmıs derler ama bı kac arkadasımda asılma belırtısı sezdım sözlum olan beyle de paylaştım bu durumu ve arkadaslıgımı kestım ...sonucta herkes yuvasına sahıp cıkmalı ...fıtne kızların ıcındekı fesatlıktan korkarım valla

Bir de şimdi eşcinsellikler de yaygınlaştı Laalecim.Hadi tüm bayanları kısıtladın.Bir de ters teperse bulamadıklarını onlarda ararsa.:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…