Sevgilinizi kız arkadaşlarınızla tanıştırır mısınız?

5 yıllık arkadaşımın, erkek arkadaşıyla tanışırken yanağından öptüm diye huzursuz olup burda konu açtığını bilsem arkadaşlığımı bitirirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haklısın canım zaten dedim ya tanışmak istemesi hoş değil yani ne olucakmış tanışıpta yani yada tanışıyosanda illaki biraz hareketlerine dikkat et öyle değil mi

siz sarışınlara nataşa imajlı demiştiniz evet bu cevap tam sizlik olmuş..
bi öptü yanağından diye kızın namusundan da şüphe etmeli değil mi ama
erkek arkadaşım konusunda huzursuz değilim ki neden tekrar dönüp ilişkime bakayım..........

siz bence tüm ilişkilerinize bi bakın kendinizle sevgilinizle ve arkadaşlarınızla.. sengözlerimebaksanab

Kadınız; hepimiz anlarız bir erkeğe kur yapan kadını.

Bunun için özel bir çaba sarfetmemize gerek yoktur, kendimizden biliriz...

Kadının bakışından, konuşmasından, ses tonundan, mimiklerinden vs........ böyle devam eder gider... Ama anlarız. Yanılma payımız çok azdır.

Nolmal bir kadın normal bir durumda aklına getirmez böyle şeyleri; " - Arkadaşım sevgilime kur mu yapıyor ! ?? "... Rahatsız edici bir şeyler vardır.
Kıskançlığın ötesinde başka bir şeyler...

Ben derim ki; kişiliğine güven duyulmayan, değer yargılarından yoksun şahsiyetleri sadece sevgiliden değil, kendinden de uzak tutmalı insan.

kadınlar kulubündeki mesajlarıma bak istersen sarışınlarla ilgili bi yorum hiç olmadı burda ne alaka arkadaşım

a.s.a.s.a.s.

Tanıştırırım tabii ki hiç çekinmem
Dostum da olsa 1 aydır tanışıyor da olsam fark etmez
Neticede yanımdaki erkeğe güveniyorum, kız öpse de ısrar da etse umursamam
Bir halt ederlerse de üzülmem, ne mal olduklarını öğrendim, zaman harcamadım derim

Bakın bu o konununyeri değil saptırmayın konuyu haddinizi aşmayın...burada başka bi konuyu tartışıyoruz o konu kapatıldı burdada huzursuzluk yapmaya hakkınız yokk

eğer erkek arkadaşımın görüştüğü kişi benim tanımadığım biriyse şüpheyle yaklaşabilirim
kızı tanımadığım için ama sevgilime güvendiğim için sıkıntı çekmem
sonuçta beni seviyorsa kız kollarına atlasa bile karşılık vermeyecektir..
benim arkadaşlarımlada ben yanlarında olmasamda görüşsün bunu dert etmem hatta sevinirim benim arkadaşlarımla arası iyi diye..

erkek arkadaşıma güveniyorum zaten ama bazı kızlar var ki huzur bozmak için yaratılmışs arkadaşta olsan bazen tanıyamıyosun....

erkek arkadaşım konusunda huzursuz değilim ki neden tekrar dönüp ilişkime bakayım..........

ilişkilerime bakarım dedim canım... erkek arkadaşımla ya da arkadaşımla olan ilişkimi tekrar gözden geçirirdim...

ama dediğim gibi benim arkadaşlarımdan yana böyle tereddütüm olmaz... çünkü ben herkesle arkadaş olamam ... o yüzden sanırım ben erkek arkadaşımla olan ilişkime bakardım...

senin için hangisi daha şüphe yaratıyorsa ona bak... görüşme de madem bu arkadaşınla sende böyle duygular yaratıyorsa... hayatında güvenebileceğin ; gerçekten yanında olacak insanlara yer ver ...

ben hiç anlamam çevrem kalabalık olsun isteyen insanları ... boşuna dememişler nerde çokluk orda ... diye... huzurlu ; için rahat yaşarsın hem ... yerimseniben

Canım zaten sizin erkek arkadaşınla güçlü olan ilişkinizi ALLAH dan başka kimse bozamaz emin ol. Ama sadece sen arkadaşına karşı temkinli ol.

Canım zaten sizin erkek arkadaşınla güçlü olan ilişkinizi ALLAH dan başka kimse bozamaz emin ol. Ama sadece sen arkadaşına karşı temkinli ol.

doğru sölüyosun cnm 4 yılda ona kaç tane kız asıldı bana da öle ama insan arkadaşından görürse böle bi şeyi daha çok koyar.....zaten hep söler benim senden başkasını gözüm görmüyor görmezde..ama işte dedim ya bende hata mutluluğmu o kadar yansıtıyorum ki ilişki mi özelimi o kadar çok anlatıyorum ki haliyle kıskanan da oluyor..

bu konuda yanlış birşey göremedim arkadaşınızı tanıştırdığınızda tokalaşıp öpmesi normal
normal olmayan tek şey erkek arkadaşınızın tepkisi bence

bu konuda yanlış birşey göremedim arkadaşınızı tanıştırdığınızda tokalaşıp öpmesi normal
normal olmayan tek şey erkek arkadaşınızın tepkisi bence

nedir normal olmayan?erkek arkadaşım bu tarz samimiyetlerden hoşlanmaz o da dile getirdi.bence çok normal.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…