E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi idealist_m35
-
Haklısın canım zaten dedim ya tanışmak istemesi hoş değil yani ne olucakmış tanışıpta yani yada tanışıyosanda illaki biraz hareketlerine dikkat et öyle değil mi
erkek arkadaşım konusunda huzursuz değilim ki neden tekrar dönüp ilişkime bakayım..........
siz sarışınlara nataşa imajlı demiştiniz evet bu cevap tam sizlik olmuş..
bi öptü yanağından diye kızın namusundan da şüphe etmeli değil mi ama
siz bence tüm ilişkilerinize bi bakın kendinizle sevgilinizle ve arkadaşlarınızla.. sengözlerimebaksanab
Kadınız; hepimiz anlarız bir erkeğe kur yapan kadını.
Bunun için özel bir çaba sarfetmemize gerek yoktur, kendimizden biliriz...
Kadının bakışından, konuşmasından, ses tonundan, mimiklerinden vs........ böyle devam eder gider... Ama anlarız. Yanılma payımız çok azdır.
Nolmal bir kadın normal bir durumda aklına getirmez böyle şeyleri; " - Arkadaşım sevgilime kur mu yapıyor ! ?? "... Rahatsız edici bir şeyler vardır.
Kıskançlığın ötesinde başka bir şeyler...
Ben derim ki; kişiliğine güven duyulmayan, değer yargılarından yoksun şahsiyetleri sadece sevgiliden değil, kendinden de uzak tutmalı insan.
5 yıllık arkadaşımın, erkek arkadaşıyla tanışırken yanağından öptüm diye huzursuz olup burda konu açtığını bilsem arkadaşlığımı bitirirdim.
siz sarışınlara nataşa imajlı demiştiniz evet bu cevap tam sizlik olmuş..
bi öptü yanağından diye kızın namusundan da şüphe etmeli değil mi ama
siz bence tüm ilişkilerinize bi bakın kendinizle sevgilinizle ve arkadaşlarınızla.. sengözlerimebaksanab
kadınlar kulubündeki mesajlarıma bak istersen sarışınlarla ilgili bi yorum hiç olmadı burda ne alaka arkadaşım
kadınlar kulubündeki mesajlarıma bak istersen sarışınlarla ilgili bi yorum hiç olmadı burda ne alaka arkadaşım
size demedim onu alıntıladığım arkadaşa dedim
..
Arkadaş daha önce tartışılmış hatta kilitlenmiş bi konuyu burada gündeme getirip tartışma çıkarmak istiyor . Bence ilgilenmeyinn
eğer erkek arkadaşımın görüştüğü kişi benim tanımadığım biriyse şüpheyle yaklaşabilirim
kızı tanımadığım için ama sevgilime güvendiğim için sıkıntı çekmem
sonuçta beni seviyorsa kız kollarına atlasa bile karşılık vermeyecektir..
benim arkadaşlarımlada ben yanlarında olmasamda görüşsün bunu dert etmem hatta sevinirim benim arkadaşlarımla arası iyi diye..
erkek arkadaşım konusunda huzursuz değilim ki neden tekrar dönüp ilişkime bakayım..........
Canım zaten sizin erkek arkadaşınla güçlü olan ilişkinizi ALLAH dan başka kimse bozamaz emin ol. Ama sadece sen arkadaşına karşı temkinli ol.
bu konuda yanlış birşey göremedim arkadaşınızı tanıştırdığınızda tokalaşıp öpmesi normal
normal olmayan tek şey erkek arkadaşınızın tepkisi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?