ben sıızı cok ıyı anlıyorum cunku bende fecı kıskancım aynen sızın gıbı yabancıları gectım annesınden ablasından abılerınden kıskanıyorum napıyım elımde degıl ızne gelıyo sarılıyolar ya cıldırıyorummmm... ama neyse kı askım benı cok ıyı anlıyo cunku o da benı kardesımden kıskanıyo herkesten kankamdan bıle kıskanıyodu zaten o anlasın yeter bana ama engel olamıorum cok degısık bır duygu evlendım yınede gecmedı yaa onların yanına bıle otursun ıstemıyorum onlarla aynı ortama gırınce bıle sınır oluyorum mesela tel.de konusurken annesı senı cok ozledım oglum kurbn olıyım dıyo ben delırıyorum onlarlakonusmasını bıle ıstemıyorum yaaa. off hatta dıyorum ablanı opme yada onlar sana sarılınca karsılık verme o da zaten bananee dıyo bnde askııım en cok kımı sevıyosun dıyorum senı dıyo annenden babandan ablandan cok mu dıyormm eveett en cok senı kendımden bıle coook dıyohihoyyytalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
ay.şaka yapıyorsunuz değilmi..
yoksa ciddiyseniz bir saniye bir şok yaşayayım sonra cevap vereyim..
:1shok::1shok::1shok:
hah yaşadım.
inanılır gibi değil.
annesi yanına oturunca kıskanıyormuşsunuz. oda kardeşinizden kıskanıyormuş.
arkadaşlar ne dediğinizin farkında mısınız?.
insanları resmen ensestlikle suçluyorsunuz. yaptığınız bu.
sapıklıkla suçluyorsunuz resmen. nasıl bir iş nasıl bir ruh hali.
hoş, tencere kapak misali kocanızda aynı kafa.
bulmuşsunuz birbirinizi.
eğer aynı kafa olmasaydı,size önereceğim laboratuvarda üretilen bir erkek ve kadın bulmanızdı.
ailesi olmayan.:roflol:
yazık sizlerin ailenize. ne kadar üzülüyordur o anne o kardeşler.
feci bir şey..
acil hemde bugün , karıkoca bir psikolog yardımı alın. vahim bir durum bu çünkü.
feciiii.