• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizin adını dövme yaptırır mısınız ?

yaptırmam ayrılık ihtimalini goz onunde bulundurarak ama o yaptırmam ayrılık ihtimali yuzunden dese bozulurum oda ayrı tabisempatiksalakcinni

yaptırmam ayrılık ihtimalini goz onunde bulundurarak ama o yaptırmam ayrılık ihtimali yuzunden dese bozulurum oda ayrı tabisempatiksalakcinni
ehehehe seviosam ben yaptırırım yaaaaa ama ciddi düşündüğüm biri isee sempatiksalakcinni

benim sevgilim dövme yapıyor kendinde birkaç dövme var
benim ismimide yazdıracağını söylmeiş arkadaşlarına o yaptırırsa çok mutlu olurum
ama o benim vucudumda dövme istemiyor o yüzden yaptırmam

eger dovme yaptırmayı düşünen biri olsaydım kesinlikle ilk dövmem nişanlımın ismi olurdu..

sevgilimin değil ama eşiminkini yaptırırım :) aslında çok istiyorum omzuma eşimin adını yazdırmak ama eşim olmas diyo :) ee dövme işine bu ayaklarla başlayıp devamını getireceğimi biliyor hınzır:)

aslında isim degil ama iki tarafda aynı dovmeyi yaptırırsa buda gusel olur..biz bi ara dusunmustuk ben hersekilde ikinciyi yaptırcamda ne yaptırsam karar veremiyorum

kesinlikle yaptırmazdım ayrılsan uğraş dur sonra sildireceğim diye..ama anne ve babamınkini seve seve yaptırırım işte:))

Back
X