sevgilinizin ailesi sizi istemese..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba öncelikle yargılayacaklar yorum yapmasın rica ediyorum. Kimse yaşamadan bilemez. Çıkmazda olan bir insan derman arar bu siz olsanızda böyledir lütfen sözlerinızı. Dikkatli seçin. Konuya gelince sevgilinizin ailesi sizi istemese ne yapardınız. Sevgiliniz ikna edemedi ailesini diyelim. Nasıl bir yol. Çizerdiniz.nasıl bir çözüm bulursunuz Yorumlarınızı bekliyorum yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ediyorum

Sebeplerini bilmiyorum. Sadece annesinin problem çıkarttığını biliyorum. Annesi kendi memleketinden köyünden bir kızı gelin almak istiyor diye tahmine ediyorum
Ay hiiç uğraşılmaz böyle insanlarla. Tecrübe konuşuyor. Bu tip insanlar evlatlarına eş değil, kendilerine hizmetçi arar.

benimde ailem istemiyor ama is guc begenmedikleri icin ben genelde diretiyorum karsi tarafinda baskin olmasi gerek yani diretmesi benim erkek arkadasimda istenmiyor takipteyim konunun

Aslında aktarmadı henüz. Ama kabul etmiceğini hissediyorum dedi. Çnkü hep isteme işini ertlyolar
Doğru yoldaymış şimdilik,Kv dem beni istememiş asla demiş, ama ben sadece bana aktarılanı bildim,şu an için kabullenemiyor ama ikna etmeye çalışacağım demişti.......Asla dediğini bilsem asla evlenmezdim.......

Sevgilin anneci mi? Yoksa sözünü geçirebilen biri mi? Gerçi bu dönemde atar tutarlar ben şöyleyim böyleyim.. sonra analarının yanında tıssss.
Bence hic uzatma yol ver gitsin.

Sende onları isteme.. tecrübe konuşuyo.. bence bu konuda evli hanımları mutlaja dinle..

Gonulsuz yapilan evlilikte yurumuyor. Rt tirnaktan ayrilmaz bunu unutma. Seni istemeyeni sende isteme.

Evet aynısını banada dedi. Diyorum ki annen beni istemiyor mu. Öyle bişey yok diyodu. Sonradn ben ısrar edince net bişey yok dedi yani isteyip istememe konusunda net bişey yokmuş. Acele etme diyolarmıs surekli

Kendi evleneceği kadını seçemeyen bir adam için göz yaşı dökmezdim ben sanırım.

Ne demek annem istemiyor... anan mı koynuna alıp uyayacak, büyü de tekrar konuşuruz derim muhatemelen.

Evet haklısın normali budur. Ama çabalarsa ana kuzusu olmadığını kantlamıs olucak eğer annesini dinlerse ana kuzusu drim

Evet aynısını banada dedi. Diyorum ki annen beni istemiyor mu. Öyle bişey yok diyodu. Sonradn ben ısrar edince net bişey yok dedi yani isteyip istememe konusunda net bişey yokmuş. Acele etme diyolarmıs surekli
Israrla sormayın,şu an asıl sınavı o veriyor....Sizde oluruna bırakın artık hiç umursamayın bu durumu...Kendinizden eminseniz bırakın onlar da emin olsun!

Kv ler İsteyerek, beğenerek aldıkları gelinlerin bile burnundan getiriyorlar birde hiç istemedikleri geline kim bilir ne yaparlar. Sevgilinizin boş vaatlerine inanmayın, gün gelir kavga anında annem haklıymış der, evlendikten sonra anne kuzusu olur siz bile tanıyamazsınız.

Çevremde gördüğüm kadarıyla ister erkek ister kız annesi olsun, bir kere gelin/damat baştan istemedikleri zaman, evlenip çocuk sahibi olsa bile yakasını bırakmıyorlar. Bu tür evliliklerin birçoğu boşanmayla sonuçlanıyor.

Erkekler genelde evlenene kadar “evlenelim ayda yılda bir gideriz” der yalan, haftanın en az 2-3 günü ailesinin evinden çıkmaz. Şimdi sana birşey deseler önlerinde dağ gibi durur seni teselli eder, düğünden sonra annesi sana yanında hakaret etse ya duymaz ya sen fesatsın annesi iyi niyetle söylemiştir art niyetli değildir. Kapımızı kapatınca herkes dışarıda kalacak nasıl olsa biz mutlu olalım der, evlendikten sonra telefonda günlük rapor verir, bazen sen evde olanı yada esinin o gün nerede olduğunu kv denden öğrenirsin.

Seni istemediklerinden eminsen hiç bu işe kalkışma

“Kendinizi ağırdan satın”. Hoş bir tabir değil ama böyle. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…