Sebeplerini bilmiyorum. Sadece annesinin problem çıkarttığını biliyorum. Annesi kendi memleketinden köyünden bir kızı gelin almak istiyor diye tahmine ediyorumİkna olmama sebepleri ne?
Aslında aktarmadı henüz. Ama kabul etmiceğini hissediyorum dedi. Çnkü hep isteme işini ertlyolarBunu size nasıl aktardı?
Ay hiiç uğraşılmaz böyle insanlarla. Tecrübe konuşuyor. Bu tip insanlar evlatlarına eş değil, kendilerine hizmetçi arar.Sebeplerini bilmiyorum. Sadece annesinin problem çıkarttığını biliyorum. Annesi kendi memleketinden köyünden bir kızı gelin almak istiyor diye tahmine ediyorum
Doğru yoldaymış şimdilik,Kv dem beni istememiş asla demiş, ama ben sadece bana aktarılanı bildim,şu an için kabullenemiyor ama ikna etmeye çalışacağım demişti.......Asla dediğini bilsem asla evlenmezdim.......Aslında aktarmadı henüz. Ama kabul etmiceğini hissediyorum dedi. Çnkü hep isteme işini ertlyolar
Gonulsuz yapilan evlilikte yurumuyor. Rt tirnaktan ayrilmaz bunu unutma. Seni istemeyeni sende isteme.Merhaba öncelikle yargılayacaklar yorum yapmasın rica ediyorum. Kimse yaşamadan bilemez. Çıkmazda olan bir insan derman arar bu siz olsanızda böyledir lütfen sözlerinızı. Dikkatli seçin. Konuya gelince sevgilinizin ailesi sizi istemese ne yapardınız. Sevgiliniz ikna edemedi ailesini diyelim. Nasıl bir yol. Çizerdiniz.nasıl bir çözüm bulursunuz Yorumlarınızı bekliyorum yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ediyorum
Evet aynısını banada dedi. Diyorum ki annen beni istemiyor mu. Öyle bişey yok diyodu. Sonradn ben ısrar edince net bişey yok dedi yani isteyip istememe konusunda net bişey yokmuş. Acele etme diyolarmıs surekliDoğru yoldaymış şimdilik,Kv dem beni istememiş asla demiş, ama ben sadece bana aktarılanı bildim,şu an için kabullenemiyor ama ikna etmeye çalışacağım demişti.......Asla dediğini bilsem asla evlenmezdim.......
Kendi evleneceği kadını seçemeyen bir adam için göz yaşı dökmezdim ben sanırım.
Ne demek annem istemiyor... anan mı koynuna alıp uyayacak, büyü de tekrar konuşuruz derim muhatemelen.
Israrla sormayın,şu an asıl sınavı o veriyor....Sizde oluruna bırakın artık hiç umursamayın bu durumu...Kendinizden eminseniz bırakın onlar da emin olsun!Evet aynısını banada dedi. Diyorum ki annen beni istemiyor mu. Öyle bişey yok diyodu. Sonradn ben ısrar edince net bişey yok dedi yani isteyip istememe konusunda net bişey yokmuş. Acele etme diyolarmıs surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?