Sevgilinizin ailesinden sizi kimler biliyor tanıyor?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Evet kızlar sevgilinizin ailesinden sizi kimler biliyor tanıyor?Tabi sizin ailenizdende olabilir bu

sevgilimin tüm ailesi beni biliyor pek çoğuyla da tanıştım...
benim ailemden de geneli kadın olmak üzere pek çok insan biliyor işte :)

babamsa bilip de bilmiyor pozlarında

bilmeyen yok mahalle köy ilçe tanıdık tanımadık herkess beni biliyo.haliyle ben bi gördügümü ikincisinde hatrlamıyorum nasıl tanıcam okdr insanı sonçta ..

söz nişan olmadan dogru bişi mi bu bilmiyorum ama gitim tanıştm herkesle sonu hayrolsun.

cook seviyorum annesini özellikle babasını.

aynen sevgilimin tüm ailesi biliyo. benm de herkes biliyo. üstelik babam çok sırnaşık çıktı. onların memleketinin adını duyunca bak kızım bizim memleket diyo, sanki onların kütüğe geçecek adamm D daha bu en azı yaniii D

sevgilimin bütün ailesi beni tanıyor hatta sülalesi hepsi çok iyi insanlar annesi resmen ablam gibi davranıyor :) benim ailemden de annem,ablam ve kuzenlerim tanıyor sadece

Biz sözlendik bende katılabilirmiyim aranıza :)
Uzakta oldukları icin yüzyüze sadece annesi babası 2 kız kardeşi babanesiyle tanısdım devamı biz oraya gittigimizde olucak .. :)

annesi babası ablası teyzeleri dayıları annannesi dedesi

anne tarafi biliyor ben daha anneme bile söyleyemedim

2 gün zamanm kaldı söylemem lazım ama söyleyemiyrm

Son düzenleme:
Çoğu beni tanıyor biliyor.Annesi,babası,ablası zaten biliyorlar da kuzenlerinden amcalarından da bilenler var.Fakat ailesi tarafından pek sevilmiyorum.Ben de zaten onları sevmiyorum.Annesi beni hiç sevmiyor zaten,ne zaman evlerine gitsem imalı imalı evi dağıtmayın diyor.Tam bir terbiyesiz ve fesatBabası da bir keresinde onun odasında tütsü yakmıştık kokusunu esrar kokusu sanmış o günden beri bana ön yargılı bir tane kuzeni de ben ne zaman sevgilimle aşırı şekilde kavga ediyor olsam sevgilimin yanında oluyor o da beni kronik deli filan sanıyor.Sevgilime sürekli bir gün bari huzurlu olun kavga etmeyin diyormuş.

bunlara rağmen ilişkinizi sürdürüyor olmanız çok güzel :)

sevgilimin akrabaları çok uzakta. sevgilimi bile tanımıyorlar ki beni tanısınlar
çekirdek ailesi biliyor işte anne, baba, kardeş
benim de annem, ablalarım ve 2 kuzenim ve 1 teyzoşum biliyor
ama onlar da daha bu sene öğrendiler 3sene sır gibi saklamıştım :26:

Sevgilimin ailesinden herkes beni biliyor,benim ailemden de herkes biliyor
babamsa bir aralar öğrenmişti öğrendiğinde ve öğrendikten
1 hafta sonra o konuyla ilgili bişeyler sormuştu bana
onun haricinde o konuyla ilgili 1.5yıldır ağzını açmıyor biliyor bilmemezlikten geliyor

Son düzenleme:
bunlara rağmen ilişkinizi sürdürüyor olmanız çok güzel :)

Bilmiyorum bir hafta sonra aynı şehirde olucaz tekrardan okullar dolayısıyla.Ben ayrılmayı düşünüyorum bu aralar.Benim annem de onu istemiyor ve çok kıskanç beni çok boğuyor her şeyi batıyor artık.

Tüm ailesi biliyor.
Hatta kardeşinin düğününe gittim herkese gelinim diye tanıştırdılar beni. -ki daha ortada yüzük bile yok-
Çok hoşuma gitti

Bizimkilerden de hemen hemen herkes biliyor.
Babamda biliyor ama bu konuda tek bir kelime bile etmiş değil öğrendiğinden beri.
Hatta bizim eve iftara geldi sevgilim, Oturdular saatlerce konuştular sohbet ettiler ikisi.
Ama yine sanki hiç bişeyden haberi yokmuş gibi davranıyo
Haftaya istemeye geldiklerinde ne yapacak çok merak ediyorum

Sevgilimin ailesinden bir tek kuzeniyle tanıştım. Diğer aile üyeleri varlığımdan haberdar ama tanışma durumumuz olmadı. Çünkü ben tanışmak istemiyorum.

Benim ailemden de kardeşim biliyor ve tanıştılar.

Kızlar hemen hemen herkes biliyormuş sizdede:))

Onun annesi babası kardeşi kuzenleri dayıları halaları yengeleri enişteleri dahada uzayıp gidiyor hemen hemen herkes biliyor annemin dayısının karısı bile biliyo hatta onlarla sevgilim aynı yerde oturuyor annesi annemin dayısıının karısıylada çok samimi arkadaşlar o yüzden aynı düğünde bulunduk kaç kere konuştuk sen sizin düğünde öğretirsin bana oynamayı felan diyo sen kalk oyna felan bide çay tutmuştum düğünde sevgilime demiş gelinin elinden bi çay içtim felan diye bide orda söylüyolardı diyomuş heryerde bu benim gelin diye konuşuyoruzda zaten o yüzden seviyorum müktakbel kayınvalideciğimi)Bizimkilerdende annem kardeşim anneannem teyzem kuzenlerim biliyo babam biliyomu bilmiyorum belkide duymuştur konuştuklarımızı ama biliyosada belli etmyr

Son düzenleme:
Benim ailemden teyzem annem kardesim tanıştılar. Ben de annesi teyzesi ve kuzenleriyle tanıştım.
Tabii İsler ciddiye binip de istemeden sonra tanışmak daha iyi olurdu ama arada mesafe var

yüzyüze bir tanışmamız yok.. Annesi, ablası, abisi varlığımdan haberdar , kız yeğenleri var onlarlada telefonda konuşuyoruz. Küçükler akılları ermez
Kuzenleriyle tanışıyorum..
Anneme söyleyemiyorum, hemen çeyiz derdine düşüyor :)
Bizdende kardeşim ve kuzenlerim biliyor.

Her ikimizin de anne babası bizi tanıyor ama "kanka" olarak biliyor.
Yakın arkadaşlarımız zaten ortak arkadaşımız oldu,onlar "aşık" olarak biliyor.
Onun kuzenleri beni "sevgilisi" olarak biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…