- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
- Konu Sahibi hayallperestt
-
[/B]
Benim sorunum kadınla arkadaş olması değil ki zaten o kızın facede olması
Erkek arkadaşımında Face listesindeki isimlere karışırım ve karışır
aramızdaki yakınlığı yada diyaloğu bilmeden eleştirmeyin..
e iyi o zaman bizim ne yazmamızı bekliyosun bakarmısınız demişsin baktık
Konu sahibi baska derdin mi yok???? Yok bilmem sevgilimin annesinin facende eski sevgilisi ekli. Hayyyy Yarabbim sen büyüksün.
Hay agzina saglik hÁsogülo,o degil de konu fake olabilir mi âcaba,can sikintisindan.Cünkü böyle bỈri gẻrcekten vảrsa saka gibi ya :)
Ama canim yani :) ne cins insanlar var okudugumda hem sasiriyorum hemde sinir oluyorum. :)
Bilmem ki vallaha olabilir. Hem böyle insanlar vardir aslinda. Hani fake olsa bile buda bi örnek sayilir :)))
Herkese toplu cevap veriyim burdan,bana göre dert olan şey herkese göre dert olcak diye bişey yok
Zaten sorunum çözüldü uzatmaya gerek yok. Annesi ilişkimizin boyutunu ve beni biliyor merak etmeyin
tanışıyoruzda, benim sorunum o kızın facede olması derken sevgilimin annesinin facesinde olması demek
istedim, evet burda ne ben kimseye sen diye hitap edebilirim ne de kimse bana. Ben de dahil herkes sizli
bizli konuşmak zorunda bu forumda saygıdan ve tanımadığından dolayı, ayrıca herkese kendi insanlığına
baksın diyorum ve herkese iyi geceler diliyorum :) :)
Ben de konunuza bakmaz olaydık, diyor iyi geceler diliyorum :))))))))
He bu da dipnot olsun: Herkes zaten kendini baz alarak yorum yaptı orada bi'yanlış yok yani insanlık ne alaka ise:44:Bu tavırlarla umarım üzülmezsin"iz" ileride...
tEDAVİ GÖR SÖZLENMEDEN ÖNCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?