Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

konu sahibi arkadaşım ne kadarlık ilişkiniz var şartlarınız nelerdir vs. bilmiyorum ama erkekler genelde bu tarz emredici kadınlardan hoşlanmazlar... kendilerine de çok karışılmaması gerektiğini düşünüyorum.. facebookta ortak isimle hesap açan uçan kuştan kıskanan insanların yaşadığı tarz bir ilişkiniz varmış gibi geldi bana üzüldüm... dediğim gibi bir süre sonra yeter diyebilir sevdiğiniz adam... biraz da olsa özel alan bırakmak gerekir... benim 10 yıllık bir ilişkm var 4 bçk aylık nişanlıyım:)... samimiyetimizi nereden bileceksiniz demişsiniz... ama bu samimiyet değil inanın...deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.

[/B]

Benim sorunum kadınla arkadaş olması değil ki zaten o kızın facede olması

Hadi diyelim Facebook'tan sildi kızı, kızcağız eklenen fotoğrafları falan göremiyor... Ee iyi de aynı apartmanda değiller mi onu ne yapacaksınız
Kadın oğluyla, kızın arasındaki o "kısa" ilişkiyi bile ciddiye almamıştır. Koskoca kadın durup sizin gibi geçmiş flört vs.şeyleri kafasında değerlendirmiyordur herhalde "hımm ne düşüncesiz kadınım ya, sileyim yeni sevgilisi kıskanır oğluşumun" diye. Tamam rahatsız olabilirsiniz, ben de içten istemezdim de tavrınız çok itici. Sevgilinizin sizden önce düşünmesi lazımdı.

Şahsen benim annem benim "kısa süreli" eski sevgilimin annesiyle yakın arkadaş olsa sil dediğimde "kızım o sizin aranızda" derdi. Bi'de komşular yani yüzyüze bakıyorlar kadına ne diyecek "yeni sevgilisi kıskanmış ondan sildim ama kızını severim bilirsin"

Herkes gerekli cevapları vermiş, ama çok yüce konu sahibesi ona çok saçma, saygısızsın falan yazmamızı yasaklamış o yüzden bu konuya hiç değinmeyip konu sahibesinin olayın hiç düşünmediği bir yönünden bahsedicem;
Sevgilinizin annesi facebook kullandığına göre internetle haşır neşir, e bu site de baya popüler, yani ne aratırsan arat ucundan kenarından bu site çıkıyor karşına.E konu sahibinin ismi soyismi, sevgilisinin ismi falan gayet tahmin edilebilir.Yani sevgilinizin annesinin bu konuyu görme ihtimali epey yüksek.Ha görse ve size en hafif tabirle antipati beslese; üzülür müyüm? Üzülmem. Ama yine de hatırlatmak istedim

Konu sahibi baska derdin mi yok???? Yok bilmem sevgilimin annesinin facende eski sevgilisi ekli. Hayyyy Yarabbim sen büyüksün.

Koskoca kadın kimseye sormayacak tabi ki facebookunda kimlerin ekli olup olmadıgını,
Ne yapması gerektiğini bilir sonucta.
Kaldı ki komşularmış.
Bu derece uslupla erkek arkadasınıza yakınırsanız zararlı olan siz çıkarsınız

Konu sahibi baska derdin mi yok???? Yok bilmem sevgilimin annesinin facende eski sevgilisi ekli. Hayyyy Yarabbim sen büyüksün.

Hay agzina saglik hÁsogülo,o degil de konu fake olabilir mi âcaba,can sikintisindan.Cünkü böyle bỈri gẻrcekten vảrsa saka gibi ya :)

Hay agzina saglik hÁsogülo,o degil de konu fake olabilir mi âcaba,can sikintisindan.Cünkü böyle bỈri gẻrcekten vảrsa saka gibi ya :)

Ama canim yani :) ne cins insanlar var okudugumda hem sasiriyorum hemde sinir oluyorum. :)

Bilmem ki vallaha olabilir. Hem böyle insanlar vardir aslinda. Hani fake olsa bile buda bi örnek sayilir :)))

Ama canim yani :) ne cins insanlar var okudugumda hem sasiriyorum hemde sinir oluyorum. :)

Bilmem ki vallaha olabilir. Hem böyle insanlar vardir aslinda. Hani fake olsa bile buda bi örnek sayilir :)))

Haklisin canim,ya ben konu sahibin en cok tavrina sinir oldum,Ásagilamis résmen bi iki üyeyi,bâna siz diyemezsiniz bu hakki vẻmiorum,size ne oluor konuma yorum yapiossunuz vs die,o anda tutamadm kendimi yazcm đedim icimden gêcnleri,en sinir oldugum ínsan tipidir gẻreksiz yere dominant tipler.NÉse ya konusmaya degmez bence ảrtik.Avatarda ki rÉsim sen mísin diye sỏracaktim izninle,eger sénsen cok yakisiorsnuz.Allah daim ÉTsin mutlulugunuzu :))

Herkese toplu cevap veriyim burdan,bana göre dert olan şey herkese göre dert olcak diye bişey yok
Zaten sorunum çözüldü uzatmaya gerek yok. Annesi ilişkimizin boyutunu ve beni biliyor merak etmeyin
tanışıyoruzda, benim sorunum o kızın facede olması derken sevgilimin annesinin facesinde olması demek
istedim, evet burda ne ben kimseye sen diye hitap edebilirim ne de kimse bana. Ben de dahil herkes sizli
bizli konuşmak zorunda bu forumda saygıdan ve tanımadığından dolayı, ayrıca herkese kendi insanlığına
baksın diyorum ve herkese iyi geceler diliyorum :) :)

Son düzenleme:

Ben de konunuza bakmaz olaydık, diyor iyi geceler diliyorum :))))))))
He bu da dipnot olsun: Herkes zaten kendini baz alarak yorum yaptı orada bi'yanlış yok yani insanlık ne alaka ise:44:Bu tavırlarla umarım üzülmezsin"iz" ileride...

aynen!! bakmaz olaydik diyorum bende :118:

kaynanalar gelinlerin herseyine karisiyo diye tepki alirlardi.
burda gelin kaynanaya karisiyo,buda yeni moda olsa gerek

Son düzenleme:
Bu forum bölümünde bir sürü farklı konu ve dert vardır; her konuda kk üyeleri olayı bambaşka açıdan görür ve konuyu açana yardımcı olmaya çalışırlar, hatta kk üye sayısı kadar farklı fikir ortaya çıkar ama bu başlıkta tüm kk üyeleri aynı görüşte birleşmiş.

"Kayınvalidenin facebook hesabına karışmamalısın." demişler. Oysa konu sahibi, "Sorun çözüldü, yardıma ihtiyaç kalmadı, sildirteceğim" gibi yorumlarla bu fikirleri umursamamış.

Ben de üç beş kelam edeyim bu konuda:

Olayı kendi açımdan düşünüyorum; "benim sevgilim eski kız arkadaşını facebook'ta eklese ne düşünürdüm?" diyorum. Böyle bir durumda "Sileceksin o kızı!" demeden önce sevgilime sorardım, "Olay nedir? Niye ekledin? Sence benim hesabımda eski sevgilim ekli olsaydı, sen ne düşünürdün?" diye iletişim kurmaya çalışırdım. Direkt Facebook hesabına karışma hakkını kendimde bulamam, korumacılık da bir yere kadar. Bir noktadan sonrası özel hayata saygısızlığa dönüşür ve ilişki, saplantılı bir ilişki olur. Yasaklar, delinmek içindir. Yasak elma tatlıdır. Eğer ben sevgilime "O kızı sileceksin, onunla Facebook'tan arkadaş olman yasak!" desem, sevgilim benim inadıma o kızla görüşmeye çalışırdı. Yasak olanın dayanılmaz bir cazibesi vardır.

Yine düşünüyorum kendi açımdan, "Benim sevgilimin eski kız arkadaşını annesi eklese ne düşünürdüm?" diye. Tavrım asla sevgilime bu olaydan rahatsız olduğumu açıklamak olmazdı. Öncelikle kız ile anne arasındaki ilişkiyi sorardım sevgilime. "Komşu" lafını duyunca rahatlardım. Bu noktada kızın, sevgilime ulaşmak için sevgilimin annesini kandırmak amacıyla Facebook'tan iletişime geçtiğini asla düşünmezdim. Bunu yapmak istese, zaten gider konuşur. Komşuymuş zira. Facebook üzerinden eklemesinin belki de tek amacı, eski sevgilinin fotoğraflarına falan bakmaktır.

Bu noktada anneye sevgili üzerinden mesaj göndermek, yapılacak en kötü hamledir. Anne, bunun oğlunun şimdiki sevgilisinden gelen bir istek olduğunu fark eder. Bu da gelin adayı olan kıza negatif yaklaşmasına sebep olur. Şahsen ben anne olsam, oğlum bana "Anne, eski sevgilimi eklemişsin, rahatsız oldum, silsene onu :/ " dese, bunun kızdan gelen bir istek olduğunu fark ederim. Buradaki bütün kk üyeleri, annenin ileride gelin adayına bu şekilde yaklaşacağına dair uyarıda bulunmuşlar ama bunu konu sahibi, kendisine yapılan kişisel saldırı olarak algılamış. Alınganlık yapmış bence. Konu sahibini, ilişkisini, anne ile komşu kızının ilişki düzeyini bilmeden yorum yapıyor olsak da; "Sevgilimle konuştum sildirtçek!" tavrının olumsuz sonuçlara gebe olduğunu görebiliyoruz.

Bu kadar yorum, mesaj vs. sadece konu sahibine yardımcı olmak ve "Bu şekilde yaklaşma, yanlış yapıyorsun" şeklinde onu olacaklar konusunda uyarmak içindi ama konu sahibesi bizim yardımımızı daha fazla gerekli görmediğine ve sorduğu soruyu kendi yöntemiyle cevaplamayı seçtiğine göre, bize de susmak düşer. Umarım kader, görmüş geçirmiş kk üyelerinin öngörüsünü haklı çıkarmaz.

allahım derde gel sen...işi güçü olmayınca insanın hayatta yapacak birşeyi ,herhalde böyle allah gibi gördüğü 50 kız eskitmiş sevgililerin ESKİLERİNE takılıyor (acaba konu sahibisi daha önce kimsenin eskisi oldumu orasını bilmiyoruz)
kız facebooktan silinince ölüyor arkadaşlar bilmiyorsunuz siz varsa rahatsız olduğunu birisi sildirin gitsin

Anlayamadığım tek şey şu,
Bir konuya bozulmuş bir üye konu açıyor ve siz olsaydınız ne yapardınız diyor.
Sizse, yok saygısızsın, şöylesin böylesin, sen kimsinki boyutlarında konuşuyorsunuz?
Nerden geliyor bu samimiyet çok merak ediyorum.
Ya yapacağınız tek şey şu

a) Ben de sinir olurdum evet sildirtirdim.

b) sinir olsamda böyle birşeye karışmazdım

c) Sinir olmazdım. Doğal olarak birşey yapmazdım.

Yapacağınız şey bu kadar basitken, neden insanlara hakaret etmeyi tercih ediyorsunuz.
Bu sizin günlük hayatınızda neyi değiştirecek veya size bunun ne getirisi olacak karşınızdakini kırmaktan başka.
Veya başka bir deyişle, birilerine hakaret ettiğiniz zaman egonuz mu okşanıyor. ?

Lütfen saygı sınırını koruyalım. Her konu açan üyenin üstüne de, fare görmüş kedi gibi saldırmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…