- Konu Sahibi hayallperestt
-
sayın konu sahibi,sevgilinizin annesinin feysindeki arkadaş listesinde ki komşu kızı (sevgilinizin kısa süreliği çıktığı kız) sizi neden bu kadar öfkelendiriyor? siler ya da silmez,o yaştaki bir kadına ne yapacağını siz ya da oğlu söyleyemezsiniz.
ayrıca oğlunun demesiyle silse ne olur ki,size saygısından değil oğlunun ricasından silmiş olacak.bu mu rahatlatacak sizi?
size,sizin gibi bir k.valide diliyor ve saygılarımı sunuyorum..
Sevgili Kadesa,simdi sen böyle yazdin ÂMa dikkat et sâna kảrsi hẻran bỉ âtak geleblir,sânane ,senden mi akil alacagim vs.Hem yardim diliyor,hem de yardim edenlere dil uzatior,ben böylesini görmedim!
tulipcim ben kötü birşey demedim ki,sadece konu sahibine kendisi gibi bir k.valide diledim.
"silecek o kadar!" msjından sonra zaten dua etmeye başlamıştım :)
Sevgili Kadesa,simdi sen böyle yazdin ÂMa dikkat et sâna kảrsi hẻran bỉ âtak geleblir,sânane ,senden mi akil alacagim vs.Hem yardim diliyor,hem de yardim edenlere dil uzatior,ben böylesini görmedim!
tulipcim ben kötü birşey demedim ki,sadece konu sahibine kendisi gibi bir k.valide diledim.
"silecek o kadar!" msjından sonra zaten dua etmeye başlamıştım :)
kendı kaynanamla sevgılımın exini bi an facede ark olduklarını hayal ettım de
benım kaynana tel acmayı zor becerıyor
aynısının tpkısını yasadım yalnz komşu deil uzak akrabaydı :) kesinlkle karıştmmmmmmmmm bağrdım çağrdmmm sewgilime söledim siliceksin annenden o kızı ve annen eklemicek diye:) ve silindi birdahada eklenmedi.. şuan nişanlıyım yaza düğünüm var mutluyumtepkini baştan koy derim
Size şimdiden mutluluklar dilerim:) Bende zaten aynen tepkimi koydum
sonuçta benim karıştığım kadının arkadaşı değil arkadaşının kızı ve eskiden
bir olay olduğu içinde kesinlikle müsade etmem böyle birşeye kim ne derse
desin zaten böyle bi olay olmasa ne diye karışıyım ki sende tepkini koymakla
çok iyi yapmışsın. Sevgiliminde haberi yoktu bundan ben söyledim oda gitti
sildirdi saolsun yoksa aramızda gerginlik olurdu yani oda bende biliyorum
faceden sildirmişsin ama arkadaşının kızıymış sonuçta ailevi geçmişleri var evlerine girip çıkmalarına engel olamazsın ki , hani sadece sevgilinle geçmişi olsa neyse
Size şimdiden mutluluklar dilerim:) Bende zaten aynen tepkimi koydum
sonuçta benim karıştığım kadının arkadaşı değil arkadaşının kızı ve eskiden
bir olay olduğu içinde kesinlikle müsade etmem böyle birşeye kim ne derse
desin zaten böyle bi olay olmasa ne diye karışıyım ki sende tepkini koymakla
çok iyi yapmışsın. Sevgiliminde haberi yoktu bundan ben söyledim oda gitti
sildirdi saolsun yoksa aramızda gerginlik olurdu yani oda bende biliyorum
Kız gelmiyor evlerine gelmezde zaten ben varken bir kere geldi ilk ve son oldu zaten
bakışlarımdan çok rahatsız olmuştu gerçekten farkettimBide arkadaşlar tamam ama
çok yakın değiller gidip gelme çok olmuyor olsa da o kız gelmiyor..
tşk edermm darısı size olsunnyaniii eski bi olay için gerginliğe hiç gerek yok zaten sildirmese insanın aklnda şphe kalır acaba o mu açıoda knşuo kızla annesinin fcsnden felan
Açıp o mu konuşuyor diye hiç düşünmedim de ne biliyim
sonuç olarak o kız facede olamaz ya bunu bilir bunu söylerim :)
sadece düşüncelerimizi merak ederek konu açmışsın.düşüncemi değiştiremez buradaki yorumlar demişsin..biz ne dersek diyelim zaten senin için manası yoksa düşüncemi yazma zahmetinde de ben bulunmam !!!
aynen kaynvalidemle aram iyi yada kötü olsun onu bile kıskanırım beneşim olcak insanın annesi snçtaa ... aaa çok sinirlndm bak aklıma gelince parçalıcam o kızı görünce
sadece düşüncelerimizi merak ederek konu açmışsın.düşüncemi değiştiremez buradaki yorumlar demişsin..biz ne dersek diyelim zaten senin için manası yoksa düşüncemi yazma zahmetinde de ben bulunmam !!!
Aynen bende öyle düşünüyorum :) Bu arada yaş kaç?
neden bence yanlş düşünüyorsun illaki burda bişileri dinleyip yapmk için yazmıyoruzki.. yazarak sadece bir firkir edinmek kendimizi sorgulamak amaçlıda yazabiliyoruz. bu yorumu yazana kadar bence fikrini yazsan daha uygun olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?