Sevgilinizin annesi sevgilinizin eski çıktığıyla facede arkadaş olsa...

Sevgili Kadesa,simdi sen böyle yazdin ÂMa dikkat et sâna kảrsi hẻran bỉ âtak geleblir,sânane ,senden mi akil alacagim vs.Hem yardim diliyor,hem de yardim edenlere dil uzatior,ben böylesini görmedim!

Sevgili Kadesa,simdi sen böyle yazdin ÂMa dikkat et sâna kảrsi hẻran bỉ âtak geleblir,sânane ,senden mi akil alacagim vs.Hem yardim diliyor,hem de yardim edenlere dil uzatior,ben böylesini görmedim!

tulipcim ben kötü birşey demedim ki,sadece konu sahibine kendisi gibi bir k.valide diledim.

"silecek o kadar!" msjından sonra zaten dua etmeye başlamıştım :)

Size şimdiden mutluluklar dilerim:) Bende zaten aynen tepkimi koydum
sonuçta benim karıştığım kadının arkadaşı değil arkadaşının kızı ve eskiden
bir olay olduğu içinde kesinlikle müsade etmem böyle birşeye kim ne derse
desin zaten böyle bi olay olmasa ne diye karışıyım ki sende tepkini koymakla
çok iyi yapmışsın. Sevgiliminde haberi yoktu bundan ben söyledim oda gitti
sildirdi saolsun yoksa aramızda gerginlik olurdu yani oda bende biliyorum

faceden sildirmişsin ama arkadaşının kızıymış sonuçta ailevi geçmişleri var evlerine girip çıkmalarına engel olamazsın ki , hani sadece sevgilinle geçmişi olsa neyse

faceden sildirmişsin ama arkadaşının kızıymış sonuçta ailevi geçmişleri var evlerine girip çıkmalarına engel olamazsın ki , hani sadece sevgilinle geçmişi olsa neyse

Kız gelmiyor evlerine gelmezde zaten ben varken bir kere geldi ilk ve son oldu zaten
bakışlarımdan çok rahatsız olmuştu gerçekten farkettim Bide arkadaşlar tamam ama
çok yakın değiller gidip gelme çok olmuyor olsa da o kız gelmiyor..

tşk edermm darısı size olsunn yaniii eski bi olay için gerginliğe hiç gerek yok zaten sildirmese insanın aklnda şphe kalır acaba o mu açıoda knşuo kızla annesinin fcsnden felan

ayneeen çıkıp gelmesi hataa... ßenim kızda arasıra geliordu sürekli arayp sevglmle knşuordum.. zaten evde benm resmlerimde dolu ee tapusuda bende artık hıhh evlenip gidicem kaynvldeme istediği kadar girsin çksn artık

tşk edermm darısı size olsunn yaniii eski bi olay için gerginliğe hiç gerek yok zaten sildirmese insanın aklnda şphe kalır acaba o mu açıoda knşuo kızla annesinin fcsnden felan

Açıp o mu konuşuyor diye hiç düşünmedim de ne biliyim
sonuç olarak o kız facede olamaz ya bunu bilir bunu söylerim :)

sadece düşüncelerimizi merak ederek konu açmışsın.düşüncemi değiştiremez buradaki yorumlar demişsin..biz ne dersek diyelim zaten senin için manası yoksa düşüncemi yazma zahmetinde de ben bulunmam !!!

Açıp o mu konuşuyor diye hiç düşünmedim de ne biliyim
sonuç olarak o kız facede olamaz ya bunu bilir bunu söylerim :)

aynen kaynvalidemle aram iyi yada kötü olsun onu bile kıskanırım ben eşim olcak insanın annesi snçtaa ... aaa çok sinirlndm bak aklıma gelince parçalıcam o kızı görünce

neden bence yanlş düşünüyorsun illaki burda bişileri dinleyip yapmk için yazmıyoruzki.. yazarak sadece bir firkir edinmek kendimizi sorgulamak amaçlıda yazabiliyoruz. bu yorumu yazana kadar bence fikrini yazsan daha uygun olurdu

aynen kaynvalidemle aram iyi yada kötü olsun onu bile kıskanırım ben eşim olcak insanın annesi snçtaa ... aaa çok sinirlndm bak aklıma gelince parçalıcam o kızı görünce

Aynen bende öyle düşünüyorum :) Bu arada yaş kaç?

Son düzenleme:

Olamaz yaaa lütfen düşünceni yaz çok üzülürüm çok büyük bi eksiklik oldu şimdi bu

zaten illaki bizim sözlerimizi dinleyip uygulaması gerekmiyo ama insan eleştiriyede açık olacak konu açarken..
yazılan fikirlere bile sert cvplar vermiş ve direk fikrimi değiştiremez burada yazılanlarr diye kaba bir üslup kullanmış..
bunu görmezden gelemezdim herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…